Tokoliina

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Tokoliina

  • Rank
    Aloittelija
  1. Mulla tuntui eilen ihka ensimmäistä kertaa hipsutusta vatsasta Ekalla kerralla aamupäivästä ajattelin että kuvittelinkohan vain, mutta muutaman tunnin jälkeen hipsutus alkoi uudelleen ja kesti vielä hiukan pidempään. En vielä osannut edes odottaa että liikkeet tässä vaiheessa tuntuisivat, kyseessä on esikoinen ja nyt rv 14+6.
  2. Hei! Onko kenelläkään kokemusta tuosta op-pohjolan vauvavakuutuksesta käytännössä, toimiiko korvausasiat sun muut sujuvasti vai aletaanko joka tilanteessa etsiä porsaanreikiä sopimuksesta?
  3. Näin varhaisessa vaiheessa en itsekään tietenkään pysty ennustamaan tilannetta usean kuukauden päähän, mutta tällä hetkellä tuntuisi fiksuimmalta jäädä vasta silloin 30 päivää aiemmin äippälomalle. Kesälomakin kuitenkin on vielä pitämättä jne. joten äkkiä nämä kuukaudet varmasti tulee menemään jos vointi on hyvä
  4. Näistä meni nyt monta kirjaa lukulistalle, kiitos vinkeistä!
  5. Juuri eilen mietin että ei ole vielä käynyt mielessäkään minkään vauvalehden lukeminen tai tilaus rv14+5 menossa joten kyllä sitä kai rakenneultran jälkeen uskaltaa jo sitten tosissaan alkaa näihinkin tutustumaan. Jotenkin tuntuisi ihan kamalalta jos olisi esim. vauva lehden ehtinyt tilaamaan ja sitten tulisikin keskenmeno tms.
  6. Meillä ei lapsimäärää ole lyöty mitenkään lukkoon. Nyt on ensimmäinen lapsi tulossa ja sen verran on keskusteltu että kyllä hänelle sisaruskin pitäisi saada
  7. Me olemme myös asuneet nyt reilun vuoden omakotitalossa ja tuntuu niin hyvältä! Välillä pitää ihan nipistää itseään että onko tämä tottakaan
  8. Mulla on womanlog pregnancy ilmaisversio ollut nyt käytössä, mutta en koe sen olevan mitenkään ihmeellinen. On varmasti paljon parempiakin sovelluksia. Lähinnä tulee itse laitettua sinne paino silloin tällöin ylös + varatut verikokeet, neuvolat jne. En osaa sanoa että muuttuisiko se paljon monipuolisemmaksi maksullisena versiona, perehtyminen jäänyt hiukan vähäiseksi
  9. rv 14+5 menossa ja ainut mitä tekee ihan hullun lailla mieli on salmiakki. Olen pitänyt siinä tiukkaa linjaa eli ei yhtään, koska en luota siihen että pystyisin hallitsemaan itseäni jos saisin yhden salmiakkikarkin tms. Kurkkusalaattia menee myös lähes joka ruoan kyljessä, leivän päällä jne.
  10. Meillä säikähdettiin myös aikalailla pääsiäisen jälkeisellä viikolla kun heräsin niin pissalla käydessä hoksasin että pönttöön oli valunut verta Kyseessä oli rv12+4 ja juuri olimme ehtineet kertoa vauvauutiset sukulaisille ja työpaikalle. Ei muuta kuin lääkärille tutkittavaksi. Vuoto todettiin ns. hyvänlaatuiseksi, eli ei tullut kohdusta vaan jostain kohdun kaulan kanavasta. Ultrassa sikiö näytti voivan oikein hyvin. Verta tuli vielä muutamana päivänä tuon jälkeenkin ja voin kertoa että en ikinä osannut edes kuvitella miten paljon voi olla huolissaan jo niin pienestä ihmisestä! Nyt on rv14+5 ja verta ei tuon episodin jälkeen ole enään tullut. Valkovuoto tosin on ollut nyt ruskeaa. Aion pyytää seuraavassa neuvolassa vielä käynnin lääkärille tarkastukseen ettei kyseessä ole mikään tulehdus tai vastaava joka vaatisi lääkitystä.
  11. Meille on esikoinen tulossa ja olin alunperi sitä mieltä että en pakkausta ota, koska ompelutaitoisena on tullut jo vaatteita tehtailtua aika paljon Uusi pakkaus oli kuitenkin niin positiivinen yllätys että nyt joudun miettimään uudelleen! Peiton, makuupussin, haalarin ja hygitarvikkeidenkin jne. hinnaksi kuitenkin tulee jo aika paljon jos niitä lähtee kaupasta hankkimaan erikseen! (Meillä kun ei tosiaan ole mitään muuta valmiina kuin nuo ompelemani vaatteet)