EneriK

Jäsen
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

About EneriK

 • Rank
  Tavis

Profile Information

 • Location
  Oulu

Recent Profile Visitors

1225 profile views
 1. Onko kenelläkään koskaan lääkäri tehnyt rakenneultraa? Miten eroaa normiultrasta? Saan ehkä lääkärin ultraamaan seuraavalla kerralla, koska seulonnan verikokeissa oli istukkahormoni tosi matalla, vaikkakin vähän yli normaalin lääkäriultran arvojen (oli 0,42 ja yläraja olisi 0,4). Ihanaa, että th oli lääkärineuvolassa tänään yhtä huolissaan kuin minäkin, sillä muutoin huoltani ei ole oikein otettu missään tosissaan.
 2. 12+5
 3. Kolme poikaa. Neljännestä ei vielä tiedä.
 4. Jään 50 arkipäivää aiemmin, koska pienillä alkaa silloin kesäloma, eikä ole varahoitoa.
 5. Meillä on ollut kaksi kertaa kallis vesivahinko, monta tietokonetta, vielä useampi kännykkä, yksi monitoimilaite, yksi kolo telkkarissa ja kolme tablettia tuhoutuneet lasten ansiosta.
 6. Olin varsin tyytyväinen kolmeen, mutta silti meille on tulossa neljäs. Viisi olisi kivempi lukumäärä, mutta tämä raskaus on ollut liian hirveää.
 7. Meinasin kirjoittaa, ettei ainakaan lapsena (saa kahvia). Sitten muistin juuri äsken leipomani vegaaniset mokkapalat, joissa on reippaasti kahvia taikinassakin.
 8. OYS

  Haluaisin kuulla tuoreita kokemuksia OYS:istä. Vähän olen kuullut siitä ja kova halu on tällä hetkellä karata takaisin pk-seudulle lasketun ajan tienoilla.
 9. Arvasin näissä kahdessa viimeisimmässä raskaudessa itkuherkkyydestäni raskauden. Edellisen kerran räjähdin itkunsekaisesti jollekin seurakunnan adventtijuhlassa olleelle, joka valitti kahden lapseni kävelevän liian läheltä kynttilöitä. Itse asiassa näin vuosikausia jälkikäteen ajateltuna siinä saattoi olla perääkin. Minä olen melko itkuherkkä, mutta nyt vaikka Hesarista kun luin postimerkkilapsista (vanhempien tuberkuloosin vuoksi varhaislapsuutensa tärkeimmät kuukaudet erityisissa lastenkodeissa lapsista), vollotin maailman julmuutta aivan sydämen pohjasta. Kävin siis aleostosten lomassa Prisman hygieniatarvikehyllyllä. Sieltä muuten löytyy tosi hyviä ja aivan käsittämättömän edullisia raskaustestejä. Nyt on kai 4+6 ja pistin ihan hirveän riidan pystyyn siitä, kun mies kävi kaverillaan ilmoittamatta, mihin on menossa, eikä vastnnut puhelimeen.
 10. Oisko kuudet kuukautiset tulleet. Edellisen kerran ehkä 8-9 ja sitä ennen 8, ja ensimmäisellä kerralla parin vuoden ajan neljät kuukautiset vuodessa. Hei, sekinhän on 8 kiertoa. Aika hyvin.
 11. Mies. Se, että tänään häipyi kaverillensa, eikä kertonut mitään etukäteen, eikä vastannut puhelimeenkaan. Ensin raivostuin, kun tuli kotiin. Sitten kerroin sievästi, että ei se ole esim. kyttäämistä, eikä olisi hänelle kiva, että yhtäkkiä häipyisin ja jättäisin hänet kolmea lasta kaitsemaan määräämättömäksi ajaksi tietämättä, milloin tulen kotiin, tai olenko turvallisessa paikassa aikaa viettämässä. Toinen ärsytys on se, ettei hän ole kommentoinut raskautta yhtään millään tavalla, vaikka on keskiviikosta asti tiennyt.
 12. Minä olen nyt ihan alussa täysin virkeä, vaikka nukun 1,5 h vähemmän joka yö. En vain tunnu tarvitsevan enempää unta, vaikka olen koko aikuisikäni tarvinnut 9,5 h unta ja nyt nukun 8 h.
 13. Otetaan. Isompi ilo siitä on kuin pikkurahasta. Nykyinen kuopus tulee olemaan melkein 5 v. tämän syntyessä, joten ei todellakaan ole mitään alle 110 cm vaatteita tallessa.Tai no, pari 104 cm paitaa, mitä raukka sai joululahjaksi.