EneriK

Jäsen
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About EneriK

 • Rank
  Tavis

Profile Information

 • Location
  pk-seutu

Recent Profile Visitors

226 profile views
 1. Syön kuningatarhyytelöä (mehiläispesäjuttuja hedelmällisyyden lisäämiseksi) nyt raskausvitamiinien lisäksi. Toinen kierto on menossa ja mahdollinen ovulaatio on loppuviikosta. Pitää yrittää jotenkin sovittaa miehen yövuorot tähän kaikkeen, muuten menee kierto hukkaan. Ainakin tänään hän on niin myöhään töissä, etten mitenkään voisi jaksaa valvoa niin myöhään.
 2. Lähtisin mukaan. Meillä mies on kaksi kertaa muuttanut kotimaassa minun ja lasten perässä. Olen mielestäni melkoisen hyvä luomaan uudessa ympäristössä elämän, ystävät ja kodin, harrastukset ja lapsillekin ystäviä (he tarvitsevat ujoina poikina äitiä "sisäänheittäjäksi" uusissa ystävyyssuhteissa). Lähtisin uusiin seikkailuihin heti.
 3. Minulla ei ole paljon läheisiä, mutta avoimesti puhun yrityksestä. En tiedä, miksi. Äidille en tosin maininnut, mutta hänen kanssaan ei olekaan enää välejä, joten pysyköötkin tietämättömänä. Eipähän pääse enää kiristämään minua väleihin kanssaan vedoten lapsiin.
 4. Viimeksi raskaus alkoi yk 8 otettuani siinä kierrossa greippimehun käyttöön. Nyt ei alkanut ensimmäisestä kierrosta, mikä oli heti greippimehukierto. Nyt yritän toista kiertoa. Kuukatiset ehkä loppuivat eiliseen ja koko ajan olen juonut.
 5. Reilu kolme vuotta. Yritys alkoi ennen häitä, mutta kauan siinä kesti.
 6. Aion ottaa pakkauksen, jos vielä raskaudun tässä, ja käyttää kaikkia vaatteita. Esikoisesta otin pakkauksen, mutten käyttänyt juuri mitään. Nyt aion hyödyntää sen enempiä nirsoilematta.
 7. Kolmannesta olin juuri plussannut, kun isäpuoleni päivitteli serkkupuoleni kolmosen vauvauutista ja tokaisi, että eihän me ainakaan tehdä kolmatta. En siis odota mitenkään positiivista reaktiota mahdolliseen neljänteenkään.
 8. Olen ostellut jo paljon kaikkea tarpeellista vaatetta, vaippaa ja tarviketta. Hoitopöydän voisi ostaa kylppäriin, mutta onko sellaista, mikä kestäisi roiskeveden?
 9. Sellaisille kavereille, joilta on lähdössä lastenvaatteet kiertoon ennen kuin ehdin raskautua. Myös kahdelle, jotka itse yrittävät. On kiva vertailla tietoa, tai jakaa omaa kohtalaisen tuoretta tietämystä eteenpäin. Tosin toisen reaktio oli, että eikö nää jo riitä. Että kivat hänelle.
 10. NIIIIN toivoisin iloista reaktiota mieheltäni edes seuraavassa raskaudessa. Hän tuntuu olevan sellainen ihminen (tällä 11 vuoden kokemuksella), että pakko on jättää joku takaportti, ettei tarvitse ottaa vastuuta, vaan voi vierittää lasten käytöksen aiheuttama kiukku tms. sen piikkiin, ettei itse ole ollut aktiivisesti hankkimassa lasta. Hän on muutenkin kaikessa salliva (vaikkapa lasten hengellisessä kasvatuksessa, minun harrastuksissani, tai missä vain), muttei aktiivinen osapuoli missään koskaan.
 11. En tiennyt, että noin voi/saa tehdä. Minäkin haluan jatkossa, että kalvot puhkeavat itsestään. Kolme kertaa vedet ovat menneet sairaalassa, ja muistaakseni kaikkien kanssa on puhkaistu.
 12. Me emme tule olemaan niin varakkaita näillä ammateilla ikinä, jotta kaikille tulisi olemaan omat huoneet, joten asumme kai muiden silmissä ahtaasti (ja vuokralla kerrostalossa). kipuilen joskus sitä, ettemme elä suomalaista unelmaa, mutta toisaalta se ei ole ollut minun unelmani koskaan. En ole koskaan halunnut omakotitaloa.
 13. Ostan itsetehtyjä (tai muuten imukykyisiä) kestoliivinsuojia.
 14. Lapset ovat samassa ryhmässä. Syksyllä eroavat, koska esikoinen saattaa aloittaa eskarin ihan eri puolella kaupunkia. Olen kyllä hakenut molemmille paikkaa samasta päiväkodista, jossa ehkä näkisivät toisiaan päivän mittaan. Nyt on ihanaa, kun 6-vuotias auttaa 3-vuotiasta vaikka hakemalla unilelun, tai lohduttamalla suruissa.
 15. Vaikuttaako kummiuteen (virallisesti ja käytännössä) se, että eroaa kirkosta? Pitääkö äidin esim. ottaa virallisesti uusi kirkon kirjoilla oleva kummi, ja katkesiko minulta kummin velvollisuudet (ja sitä myötä oikeudet)? Kaikkea sitä miettii jälkikäteen kirkosta eroamisen jälkeen.