Aurelie

Jäsen
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

About Aurelie

 • Rank
  Tavis

Recent Profile Visitors

140 profile views
 1. Kiitos tsempeistä, testasin kuitenkin neg tänään niin eiköhän se ollut siinä. Itkin ja surin asiaa jo eilen, niin ehkä ei enää toivottavasti tarvii tänään. Taidan nyt pitää joulutaukoa ja nollata päätä tästä kuumeilusta ja palstalta. Pidän peukkuja teille jos vielä tän vuoden puolella tulisi hyviä uutisia
 2. Ehdin kyllä jo stressata jouluruokia kun melkeen kaikki hyvä kiellettyä jos olisi raskaana mutta tietenkin harmittaa kovasti. Stressi lähinnä siis sen takia että jos olisi tärppi käynyt oltaisiin kuitenkin oltu niin alkuviikoilla että ei olisi juuri halunnut asiasta huudella ja sit kaikesta hyvästä kieltäytyminen olisi kyllä aiheuttanut huomiota.
 3. Vähän huonolta taas vaikuttaa, menkkajomotukset alkanut, ihan snadisti myös tiputtelua :/ terolut 30mg:kaan ei siis näytä täysin pitävän tiputtelua poissa. Nyt dpo12 muistelisin, yleensä luteaalivaihe sen 14vrk niin eiköhän viim su tai ma ala kunnolla kierto.
 4. Kiitos kysymästä, joo laskujen mukaan nyt olisi dpo3, eilen alotin terolutit. Eli piinapäivät alkaneet. Olin töissä vkl:n mutta onneksi ehdittiin kuitenkin yrittää edes kerran sopivaan aikaan. Haluisin olla varovaisen optimistinen onnistumisen suhteen, mutta on tuo 15% (saman sanoi meidän lääkäri) kuitenkin aika pieni todennäköisyys.
 5. @Kikero mullakin tuntui että hiukset rasvoittui nopeemmin lugejen aikana. Mulla alkoi kierto 4pvää lugejen lopettamisen jälkeen. En huomannut muuta vaikutusta kiertoon kuin että pitkittyi hieman, mutta en huomannut vaikutusta mm siihen että olisi kierto käynnistynyt piilossa/salaa jo aikasemmin ts ovulaatio tuli ajallaan kuitenkin.
 6. @Kikero no toivotaan parasta kummallekin
 7. @Kikero ei oo muuta poikkeavaa tullut esille, progesteronin pitäisi myös olla ihan riittävällä tasolla tosta tiputtelusta huolimatta.. että mistä sekin johtuu on vähän mysteeri. Mullakin lugesteronit auttoi ihan hyvin, mutta ilmeisesti tän lääkärin mukaan terolutit olisi ehkä tehokkaampia. Olisko annoriippuvaista, vai millä annoksella söit? Mulla olis noita lugeja vielä kotona niin tässä mietin että pitäiskö kuitenkin ne eka käyttää pois...
 8. @Kikero joo ovulaatiotestejä suositteli, varmaan sen takia että osaa yhdynnät about ajoittaa oikein mutta myös koska lugesteronien tilalle kirjoitti nyt ovulaation jälkeen terolutit, luteaalivaiheen tiputtelun vähentämiseksi/poistamiseksi.
 9. Well, kaksihan follikkelia siellä oli no ei tullut yrityskieltoa onneksi ja seuraavaan kiertoon letrojen vähennys. En tiedä mikä merkitys sitten greippimehulla on tässä kohtaa, sillä nimittäin on teoreettinen mahdollisuus tehostaa letrozolin vaikutusta (entsyymi-interaktioiden kautta). Lääkärikään ei suoraan osannut sanoa, mutta ehkä en nyt sitten ensi kierrossa juo sitä.
 10. Meillä myös letrotzolit käytössä, eka kierto näillä. Meillä oli ohje kp2-6, mitä nyt vähän ihmettelen kun tuntuu suurimmalla osalla olleen juuri kp3 eteenpäin. Hmm... huomenna nähdään vaste Toivottavasti ei kävisi juuri tuota useamman follikkelin kasvua, sen pitäisi ymmärtääkseni olla harvinaisempaa kuin esim klomifeenilla.
 11. Mun mielestä on kanssa tosi vaikeaa aloittaa sitä keskustelua. Tuntuu että ei halua pilata ilmapiiria tälläsellä ikävällä asialla, aiheuttaa huolta muille.. Aina etukäteen mietin että voisin kertoa mutta en oo pystynyt perheelle sanomaan.
 12. Kannustan kyllä kovasti hakeutumaan tutkimuksiin tai ainakin ensikäynnille. Toki sitä itsekin mietti vaikka kuinka pitkään että missä kohtaa olisi ajankohtaista, ja kuinka kauan kannattaa yrittää itse ja onko "luovuttamista" jos hakeutuu, mitä tapahtuu kun otetaan lääketiede mukaan ja romanttisuus katoaa. Henkisesti oli vaikeampia päiviä ja helpompia päiviä, mutta käynnin jälkeen on ollut koko ajan helpompaa. Yksityisellä ei tietenkään tarvinnut perustella/puolustella paikkaansa siellä, vaan nopeasti vaan lähdettiin hakemaan ratkaisuja. Ilmapiiri oli rento ja kannustava, jotenkin tosi luonnollinen. Me oltiin molemmat tosi positiivisesti yllättyneitä
 13. Onko ollut vuotoa tutkimuksen jälkeen muilla? Aukiolotutkimuksesta nyt melkeen viikko, 6pvää, nyt kolmas päivä kummallisen voimakasta tiputtelua. Heti tutkimuksen jälkeisenä päivänä lievempänä. Myös tosta tutkimuksesta saakka suurin piirteen koko ajan jkv lievää repivää tuntemusta alavatsalla, kohdun seudulla. Voikohan olla vielä tuosta tutkimuksesta vai ovulaatiovuotoa jota mulla ei kyllä ikinä ole ollut. En tiedä kuinka kauan ovulaatiovuotokaan oikein kestäisi.. Lannistavaa alkaa taas heti vuotaa
 14. Onneks on musta ihan hyvää mutta uusiin makuihinhan tottuu sen 10+ maistelukerran jälkeen että toivoa on!
 15. Kaksi olisi hyvä, mutta ensimmäinenkään ei vielä ole lähelläkään niin we’ll see. Toisaalta ehkä tässä ehtisi vielä pitkänkin kaavan kautta kaksi hankkia, jos hoitoihin joudutaan.