Nella

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Nella

  • Rank
    Aloittelija
  1. En usko kykeneväni asumaan ainakaan pysyvästi omieni tai avomiehen vanhempien kanssa samalla tontilla. Kaipaan yksityisyyttä ja vapautta päättää omista asioistani, joka ei tulisi onnistumaan ainakaan kovin hyvin, jos asuttaisiin samalla tontilla.
  2. Meillä päättävät nimensä itse. Toki koska mies on kotoisin pohjanmaalta on tuo mahdollisten nimen valioima aika laaja
  3. Itsellä on ikää jo sen verran, että uteluita tulee jatkuvasti. Tuntuu jotenkin helpommalta olla puhumatta yrityksestä (varsinkin kun ei meille tikutella tai muutenkaan mitenkään hulluna yritetä).
  4. Omassa elämässä on tullut jotenkin sellainen taantuma vaihe ja sen mukana tyytymättömyys lähes kaikkeen. Tämän seurauksena tuntuu muiden onnelliset uutiset pienenä pistona omassa "epäonnessa". Vihaan tätä piirrettä ja todella toivon sen olevan ohi menevä vaihe elämässäni.
  5. Ihan vakavissani en kysele edes tutuilta. Sellaisia ohi mennen heittoja tullut kyllä päästeltyä, mutta ne on ollut helppo kuitata vitsaillen jos näin on tahtonut. Tunnen jonkun verran pariskuntia, joilla on ollut tai on vaikeuksia perheenperustamisessa, joten näihin pohjaten en halua udella minulle kuulumattomista asioista. Etenkin silloin kun lapsen saaminen ei ole onnistunut, on aihe todella arka. Vaikka en asioista utele, olen kuitenkin keskustellut niistä lähimpien tuttujeni kanssa.
  6. Omistushuoneisto, mutta omakotitalo on ollut jo etsinnässä pidemmän aikaa.
  7. Vauva vielä puuttuu, mutta isovanhempia on löytyisi 4 ja isoisomummikin vielä.
  8. Itsellä on 3 kummilasta ja tuntuu, että tuo ihan passeli määrä. Ainoastaan yksi kummilapsista asuu kanssani samalla paikkakunnalla, joten mahdollisuudet nähdä on hieman vähäiset näiden kahden muun kanssa. En kuitenkaan usko osaavani/haluavani kieltäytyä jos esimerkiksi omat sisarukseni pyytävät kummiksi.
  9. Varaamista vastaan myös täällä. Varsinkin kun kyseessä on veljen avovaimo, joka on meidän puolen suvusta ilmoittanut varaavansa nimen.
  10. NImien periytyminen kannalla täälläkin. Tosin omasta suvusta on nuo "hienot" nimet jo käytössä tai sitten veljen avovaimo ilmoittanut varaavansa ne