Ronso

Rekisteröitynyt
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Ronso

  • Rank
    Aloittelija
  1. Yhdelle ystävälle kerroin, kenellekkään muulle ei kerrota ainakaan ennen ekaa ultraa. Paitsi jos tulee töissä tarve kertoa oireiden takia.
  2. Mulla on pitkään ollut Clue käytössä kuukautisten seuraamiseen. Ennustaa ovulaation mulla tosi hyvin oikein (tunnistan ovulaation oireista itse). Sitäpaitsi tykkään siitä, kun ei oo mitään perhosten kuvia tms. vaan käyttöliittymältään melko neutraali. Tuo riittää meille nyt tjottaillessa hyvin, kun ei ole aikomuksena lämpöjä mittailla tai muuta.
  3. Kierukka lähti ja aloin ottaa foolihappoa. Myös ruokavalioon kiinnitän nyt enemmän huomiota. Ja otan selvää asioista, aihe kun on itselle niin vieras vielä
  4. Liki 7 vuotta tässä taaplattu, jospa ensi vuoden aikana monistuttais.
  5. Opiskelen toista tutkintoa ja käyn osa-aikaisesti vakkaritöissä. Miehellä vakituinen kokopäiväinen työ. Kolmeakymppiä lähestytään, päätettiin jättää ehkäisy pois nyt ettei tarvitse heti ruveta puuhaamaan kun joskus valmistun - opinnot on minulla monimuotona eli pääasiassa etänä kotoa käsin, mikä mahdollistaa hyvin opiskelun jatkamisen vauvankin kanssa Asutaan vuokralla rivarissa. Oma talo haaveissa tässä parin vuoden sisään. Yhdessä ollaan oltu jo 7 vuotta.