Charlottenburg

Aktiivijäsen
 • Content count

  478
 • Joined

 • Last visited

About Charlottenburg

 • Rank
  Aktiivi

Profile Information

 • Location
  Helsinki

Recent Profile Visitors

435 profile views
 1. @Doremifa kauhealla sinnikkyydellä vaan. Alku oli tosi raskas, vauvalla vielä refluksioireita ja mietin kyllä monta kertaa mitä järkeä tässä kaikessa on. (Korvikkeeseen lisättävä sakeuttaja auttoi, hän pulautti viimeiseen asti aina rintamaidot!!). Musta ei tosiaan saanut irti ruokaa (tarpeeksi) ei vauva, ei pumppu. Lypsämistä opettanut kätilö synnärillä sai 0 pisaraa maitoa kovan yrityksen jälkeen ja oli hämmentynyt.
 2. Meillä imetin vauvaa kuin kaistapäinen (tuntikausia per sessio) mutta hän ei saanut tarpeeksi maitoa. Olisi varmaan pitänyt asua siinä rinnalla ensimmäiset viikot tai jotain. Minun kohdallani tuo @sarvisn kirjoittama sitaatti ei todellakaan pitänyt paikkaansa. Pumpulle en herunut lainkaan eikä se ollut niin miellyttävää istua tissi pumpussa tuntia kun lopputulos oli 5ml tai vähemmän.. Yritimme purkaa vauvan lisämaidot mutta hänen painonsa ei noussut ilman sitä. Meillä vauvalla oli hyvä tekniikka ja olisi halunnut enemmän mutta maitoa ei kerta kaikkiaan tullut. Se myös nousi hitaasti, nousussa kesti viikko. Väestöliiton opas oli paras apu, muualta en saanut tukea. Neuvolassa ei tunnuttu tietävän (mutta eivät syyllistäneetkään) ja imetyksen tuki ry:n materiaalit koin peräti ahdistaviksi - ne antoivat kaikki ymmärtää että kun vaan jaksaa, se onnistuu. (Kiinnostaisi kovasti tietää miksi ei onnistunut, voikohan sitä tutkia jotenkin?). Osittaisimetys toimi meillä 7kk, sitten vauva lopetti itse sen yllättäen.
 3. Nostelen ketjua! Kirjailen oheen vauvamme liikkumisesta jos tämä helpottaisi tulevaisuudessa jotain huolestunutta vanhempaa tarina on vielä kesken joten jännä nähdä kuinka rauhallinen vauveli lopulta on. 5,5 kk kääntyi selältä mahalle 7 kk kääntyi masulta selälle ja nousi ensimmäisen kerran suorille käsille. "Lentokoneilee", kierii muutaman metrin ja nostaa peppua. Päivää vaille 8kk iässä alkoi pyöriä napansa ympäri viisarina. 8 kk istui ilman tukea.
 4. No tämän taustan jälkeen jännittää täälläkin
 5. Mäkin näen
 6. Tsemppiä @Snapper
 7. Minä näen tässä viivan.
 8. Viitenä. Alkoivat maanantaina ja vauva syntyi lauantaina aamulla. Ekat päivät meni ihan okei mutta torstaina ei enää naurattanut.
 9. Mäkin.
 10. NKL

  Vastaan itse omaan huutooni tulevia synnyttäjiä silmälläpitäen. Synnytin Naistenklinikalla heinäkuussa. En tiedä miten ovat remontoineet paikkaa, sali jossa synnytin neljännessä kerroksessa ei vaikuttanut kovin remontoidulta, vaikka olikin siis siisti ja ihan ok. Neloskerroksessa ei kuulemma ole allashuoneita, joten sellaiseen ei meillä ollut mahdollisuutta. Huoneessa oli jumppapallo ja mahdollisuus käyttää tensiä, muttei ilmajoogaköysiä. Perhepesähotelli ei ollut meille radini takia mahdollista, eikä vapaana ollut perhehuoneita joten olin osastolla 52 kahden hengen huoneessa. Heinäkuun helteillä kokemus ei ollut paras mahdollinen ja huoneeseen kuului mm. kova remontin ääni päivisin. Lisäksi paikat olivat vähän rempallaan mm. vessan ovea ei saanut kiinni jne.
 11. Munkin mielestä.
 12. Tän mäkin näen!! onnea!
 13. Tämä
 14. @happpy näkyy näkyy minusta kyllä myös @Laukkin testissä näkyy jotain, väristä en mene sanomaan.
 15. Kyllä siinä jotain on, väristä en osaa sanoa.