Charlottenburg

Aktiivijäsen
 • Content count

  783
 • Joined

 • Last visited

About Charlottenburg

 • Rank
  Aktiivi

Profile Information

 • Location
  Helsinki

Recent Profile Visitors

1408 profile views
 1. Jotain näkyy @mymmeli85 mutta en tunne näitä testejä niin en tiedä mitä
 2. Sama!
 3. Tulin vielä kuittaamaan tänne että saaga päättyi niin että neiti alkoi kävellä 13 kk iässä. Hyvä niin
 4. 5,5 kk kääntyi selältä mahalle 7 kk kääntyi masulta selälle ja nousi ensimmäisen kerran suorille käsille. "Lentokoneilee", kierii muutaman metrin ja nostaa peppua. Päivää vaille 8kk iässä alkoi pyöriä napansa ympäri viisarina. 8 kk istui ilman tukea, alkoi ryömiä eteenpäin. 9 kk ryömii kauheaa vauhtia ja istuu itsekseen. 10 kk lähti itse istualtaan liikkeelle ja nousi polviseisontaan, konttausasentoon ja seisomaan tukea vasten. 11 kk nousi itse istumaan, konttasi ja otti sivuaskelia tukea vasten. Päivitin vähän tuota listaa, meillä siis tehty melkoinen motorinen loikka viime päivinä @Secretariatmeille nuo fyssarikäynnit on olleet selvästi enemmän äidille kuin vauvalle.. hän tykkää ja tekee näppärästi kaiken mitä pyydetään. Ongelma taitaa olla että mä en osaa aina luoda mahdollisuuksia hänelle kehittää noita taitojaan just kiipeilemällä jne.
 5. Mun mielestä myös
 6. 10kk nyt ja ei ole yrittänyt kertaakaan konttaamaan, edes asentoon. Sama juttu kuin teillä, kurottelee ylöspäin ja jaksaisi kyllä nostaa itsensä pystympään mutta jostain syystä se ei kiinnosta. Haluaisi seistä, jos laittaa polviseisontaan punkee heti pystyyn. Istuu itsekseen ja osaa lähteä siitä liikkeelle muttei osaa nousta istumaan. Miten @Doremifa teillä oli pienenä, nosteliko silloin itseään paljon suorille käsille? Meillä jäi se vaihe väliin kokonaan, mietin että näkyykö nyt vai mikä on. Mulla on ihan hermot riekaleina että onko jokin nyt vialla kauheeta vauhtia ryömii ja touhuaa kyllä. Mennään fyssarille ylihuomenna, saatiin neuvolasta lähete.
 7. Mites teillä @Doremifa, onko tullut lisää edistystä. Täällä odotellaan edelleen sitä konttausta
 8. @sipulinen samaa mieltä edellisten kanssa.
 9. Viiva näkyy täälläkin.
 10. Jeee!!! Mä täällä odottelen koska meillä osoitettaisiin kiinnostusta konttausasentoon/konttaamiseen. Kurottelee ylöspäin muttei ole vielä keksinyt miten sinne pääsisi. Kauheaa vauhtia ryömitään paikasta toiseen, erityisesti jos haluan tietää mitä hän on laittanut suuhunsa lattialta
 11. @Doremifa mun näytöllä alempi on vahvempi, mutta en osaa tuosta testistä sanoa mitään.
 12. Munkin näytöllä näkyy väriä.
 13. @Haaveissa mun näytöllä näkyy jotain mutten ole ihan varma mitä en tiedä mikä on haamun ja viivanpaikan ero, jotain kuitenkin.
 14. Mun ruudulla alemmassa linkissä olevassa kuvassa näkyy pinkkiä viivaa alemmassa testissä, ylempää yritin tiirailla mutten ole varma näenkö siinä mitään. Mikäs dpo sulla @sipulinen oli menossa nyt?