Charlottenburg

Rekisteröitynyt
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Charlottenburg

 • Rank
  Aloittelija
 1. Tutustuin uutena Flo'hun ja tykkäsin!
 2. Onko kenelläkään kokemusta yrittämisestä ja puolison kanssa eri maassa asumisesta? Tälläinen tilanne on mahdollisesti tulossa eteen ja kiinnostaisi muiden kokemukset - mahdotonta, mahdollista tietyin joustoin..
 3. En edelleenkään pysty muokkaamaan viestejäni, joten uusi. Dpo -1 vahva plussa Dpo 1-4 ei oireita Dpo 5-7 puristava tunne alavatsalla, pissattaa, aivan kaikki mahdolliset ja mahdottomat PMS-oireet Dpo 8 hiiva (koska miksi ei, sen PMS:n lisäksi...), etova olo Dpo 9-11 menkkamaisia alavatsakipuja, ajoittain etova olo jatkuu. Hiiva sentään on onneksi kadonnut.. Dpo 12 -15 todella paha närästys. Dpo 14 testillä nega, kuukautiset myöhässä nyt päivän.
 4. Monthly Cycles on toiminut ainakin toistaiseksi, tykkään sen helppokäyttöisyydestä ja charts-ominaisuudesta.
 5. Tulee monta vastausta sillä en jostain syystä pääse muokkaamaan aikaisempia - edit nappi puuttuu. Ei sillä, eipä tässä olotilassa näytä olevan mitään kauhean erityistä raportoitavaa atm. Dpo -1 vahva plussa Dpo 1-4 ei oireita Dpo 5-7 puristava tunne alavatsalla, pissattaa, aivan kaikki mahdolliset ja mahdottomat PMS-oireet Dpo 8 hiiva (koska miksi ei, sen PMS:n lisäksi...), etova olo Dpo 9-11 menkkamaisia alavatsakipuja, ajoittain etova olo jatkuu. Hiiva sentään on onneksi kadonnut..
 6. Meillä kanssa uusperhe Meitä on kolme, meidän lisäksemme miehen 11-vuotias. Toive olisi että lukumäärä kasvaisi neljään ja siitä ylöspäin.
 7. Tuliko tähän koskaan ratkaisua? Mulla sama ongelma, olen kokeillut eri selaimilla ja laitteilla mutta edit-nappi puuttuu.
 8. Menikö se ohi ja jos, olisiko hyviä vinkkejä miten? Olen itse samassa tilanteessa.
 9. Uusi kuumeilija täällä!! Dpo -1 vahva plussa Dpo 1-4 ei oireita Dpo 5-7 puristava tunne alavatsalla, pissattaa, aivan kaikki mahdolliset ja mahdottomat PMS-oireet Dpo 8 hiiva (koska miksi ei, sen PMS:n lisäksi...), etova olo