ralli79

Aktiivijäsen
  • Content count

    108
  • Joined

  • Last visited

About ralli79

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Täälä oli hyviä neuvoja. En osaa lisätä mitään. Sen verran meinasin sanoa, että varmaan noissa sukelluksissakin on jotain "vaiheita" että aina ei niin huvita. Oon sen huomannu ainakin meidän pojalla. Ja varsinkin, jos on vähän väsyksissä, tarraa tiukasti kiinni kaulasta ja varoo laittamasta päätään lähellekkään veden pintaa.
  2. Meillä poika on marissu hampaita jo marraskuusta alkaen ja joulukuussa hammashoitajakin oli varma, että pian tulee alahampaat. Hyvimpä tiesi, niitä ei ole vieläkään. Tosin nyt luulen, että meillä tosissaan itketään niitä hampaita. Mikään ei ole hyvin. Seuraa pitää olla kokoajan, kaikkea järsitään, kuolataan, nenä on vähän tukkoinen, ruoka maistuu huonommin jne. Tosin tuo kaikki voi johtua siitä, että nyt meillä oikeesti näkyy selvästi kaksi hammasta alhaalla ja vähän huonommin neljä hammasta ylhäällä. Taitaa tulla rytinällä koko kalusto meidän pojalle.
  3. Meillä poika nukkuu vieläkin meidän kanssa ja on reilu 10 kk vanha. Nyt kun mies jää viettämään isäkuukautta ajattelimme siirtää pojan omaan huoneeseen. Aikomus on ollut siirtää jo aiemmin, mutta levottomien öiden pelossa siirto on jäänyt hetkeen, jolloin molemmat ollaan kotona eikä tarvi aamulla herätä varhain, jos on oikein levotonta. Normaalisti kun meillä mies joutuu nousta joka toinen viikko ennen viittä aamulla jo ylös.
  4. Minä olin 28v. ja mies 30v., molemmat vakityössä ja oma koti rakennettuna jne. Silloin kun lasta aloimme suunnitella taisi miehellä olla juuri työpaikanvaihto käsillä ja rakentaminen haaveissa. Tuon pienen paketin tuleminen meille kesti siis vuosia.
  5. Ekaa äitienpäivää meilläkin odotellaan ja kun mies osti mulle synttärilahjaksi Kalevalakorujen Talon Sydän kaulaketjun ja sormuksen niin samalla vihjasin, että äitienpäivänä vois tuoda vaikka saman sarjan ranneketjun. Saapi nähdä tuoko. Muuten meillä on ollu perinteenä käydä porukalla syömässä jossain seisovasta pöydästä. Varmaan niin tänäkin vuonna. Kortti ollaan annettu omille äideille ja isovanhemmille, mutta ei olla keksimällä lahjoja keksitty.
  6. Kypärästä piti vielä sanoa, että me löydettiin Intersportista kypärä, jossa säätöruuvilla sai kypärän tosi pieneksikin. Meillä käytössä 46 numeron lakit ja pienemmällekin päälle tuo tosiaan olisi mennyt. Ja tietty lakki kypärän alla aina suurentaa pään kokoa.
  7. Noihin istuimiin sen verran, että eiköhän se 9 kg painoraja oo lähinnä sen takia, että ihan pientä vauvaa ei siihen laitettaisi. Meidän poika on nyt reilu 10 kk vanha ja keskosena kun syntyi ei painoa oo vieläkään kuin 8,6 kg ja hyvin tuo viihtyy ja istuu pyöränistuimessa eikä kyllä meinata poikaa jatkossakaan kotia jättää. Mun mielestä mukaan voi ottaa, kunhan kunnolla kannattelee päätään.