camelot

Aktiivijäsen
 • Content count

  296
 • Joined

 • Last visited

About camelot

 • Rank
  Aktiivi
 1. Viisivuotiaalla jalkapallotreenit kesäkaudella 2-3 kertaa viikossa. Talvella ollaan pidetty taukoa säännöllisistä harrastuksista koska joka päivä päivähoidossa, käydään sitten kirjastossa ja uimassa ja muissa jutuissa epäsäännöllisesti että jää tarpeeksi vapaata leikkiaikaa muutenkin lyhyisiin iltoihin. Nyt on pyytänyt päästä tanssitunnille, kartoitan löytyisikö sopivaa kerran viikossa.
 2. Tänään 13+2 ja tuli ekaa kertaa laitettua jalkaan resorivyötäröiset housut, matala resori kyllä. Ihan mukavaa kun ei paina.
 3. ^No minulle nuo oli vähän sellaisia että sai arvailla näkyykö vai ei. Tilasin setin jossa ovistestejä ja raskaustestejä eli en ole varma kumpaa vahvuutta oli. Kyllä sit näytti ihan luotettavasti kun oli tarpeeksi lähellä menkkojen alkamista mutta ei sovi hermoileville . Edit: Sen voin onneksi sanoa ettei turhia viivanpaikkoja tullut! Sikäli ok testi.
 4. Sanoisin että esikoisen kanssa vaikein oli ehä kuitenkin se kausi lähempänä paria vuotta. Kun oli jäätävä uhma mutta vielä vähän ymmärretyksi tulemista, eikä tajuttu syitä ja seurauksia. Vasta myöhemmin alkoi helpottaa.
 5. Totta Toki tilastojen mukaan se päivä ennen ovulaatiota-yritys on yleensä hedelmällisin, jos oon oikein ymmärtänyt. Mulla ainakin toimi! Mut tosiaan ovisplussa ei oo se että on vain pari tuntia aikaa yrittää vaan ennemminkin pari päivää.
 6. Minulla vuoto väheni kokonaisuudessaan ja kivut vähenivät myös. Nykyään saattaa selkää vähän särkeä alkamispäivänä, muuten ei oikein mitään. Arvostan muutosta todella paljon.
 7. Näkyy
 8. Nyt taisi alkaa siinä viikolla 6+. Saa nähdä koska loppuu
 9. Sinikello, Sorania, Serafina, Seljamaria, Sylviana. Huh, onpa vaikea keksiä pitkiä ässällä alkavia!
 10. Pidä pari välipäivää jos pystyt? Hormonin määrä tuplaantuu aina parissa päivässä niin 2-4 päivän päästä tilanne on jo ihan eri Mua on lohduttaneet myös nää tilastot eli kuinka moni plussaa tilastollisesti milläkin dpo'lla: http://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test/results-by-day-past-ovulation.php Tuo toi lohdutusta siihen että jo viikon kaksi loppupuolella huomattavan suuri prosentti näkee sen plussan, vaikkei alkupuolella olisi edes sitä haamua. Testasin ekana joskus dpo7-8 eikä silloin ollut mitään, haamua tuli haaleana pari pv myöhemmin ja reilu viikko noista niin ihan kunnon vahvat viivat jo.
 11. Onnea Ewwwie!! Muistan tuon vaiheen äskettäin kun näki jo viivan muttei saanut kunnolla kuvaa. Kyllä se oikeasti vahvistuu nopeaan jos kaikki hyvin, viikon päästä jo selkeä. Kun kirkastin näyttöä enemmän niin näkyi tänne
 12. Kivut vähenivät reilusti lapsen syntymän jälkeen.
 13. Mun suosikki on Madara Käytän heiltä dödöä, kasvovoidetta ja sitten toisinaan vartalovoide käytössä myös. Ai niin, heiltä palasaippua myös päivittäisessä käytössä. Vauvalle on ollut sitä pikkulasten pakkasrasvaa naamaan ja sitten kylpyvaahtoa/pesuainetta Madaralta. Toisinaan deodoranttina on ihan kookosöljy + eteerinen öljy. Pitää yllättävän hyvin! Sheavoita kokeilin samaan tarkoitukseen ja yhtä hyvin piti. Tuli mieto, saippuainen tuoksu. En huomaa että olisi tahrannut vaatteita, mutta pukeudun aikalailla mustaan. Muutenkin pyrin käyttämään mahd. luonnollisia pesuaineita kotona. Kaikki suihkeet eli kylppäri, yleissuihke ja lasien ja peilien pesut ovat Attitude/Mummi ja minä/Ecover/vielä joku mitä en muista, lattianpesuun joko Ecover tai mäntysuopa, tiskiainetabletit myös Ecoveria, käsitiskinä Attitude, pyykissä käytän Lummetta tai sitten Attitude/Ecover. Ainoa vahvempi tällä hetkellä on kloriitti kissojen vessojen pesua varten. Käsisaippuoiksi ostan Lactolinea tai Ole hyvää ison täyttöpakkauksen ja laitan sitten pumppupulloihin. Jotenkin mukavampi olo kun ei käytä kamalan vahvoja "myrkkyjä" kotona. Pikkuvauvan pyykit olen pessyt pesupähkinäliuoksella ja ihan hyvin sekin toimi.
 14. Toiveissa 2-3, nyt 1 lapsi ja toinen tekeillä. Olen haaveillut vielä isommasta perheestä mutta loput saavat olla sitten adoptoituja tai sijoituslapsia. Aika näyttää.
 15. Minulla myös tämäntyylinen kokemus - kun 26v odotin esikoista, isäni kysyi kuultuaan uutisesta että "Oliko tuo nyt järkevää?" Se tuntui kyllä käsittämättömän loukkaavalta. Toki isäni on muutenkin luonteeltaan sellainen toisia kovasti arvosteleva eli tämä oli hänelle kai taas yksi asia mistä kuuluttaa oma mielipide. Nyt mietin missä vaiheessa edes kertoa jos kakkosen kanssa tärppää. En varmaankaan kiirehdi asian kanssa.