tiitiainen94

Jäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About tiitiainen94

 • Rank
  Aloittelija
 1. DPO10 aamulla haamu raskauskeijun halppisliuskaan ja haalea (mutta selkeä) plussa pregcheckillä. DPO12 tein TODELLA positiivisen rfsu:n, pregcheckin ja clearbluen digin. En todellakaan malttanut odottaa DPO14 asti testatakseni...
 2. Otetaan ehdottomasti, kun esikoinen on kyseessä.
 3. Kuumennan kaikki marjat paitsi itsekerätyt(joita on onneksi ihan runsaasti). Mutta minä olenkin vähän hermoheikko...
 4. Todennäköisesti otan rokotteen, mutta haluan keskustella siitä vielä neuvolassa kun sinne mennään parin viikon päästä.
 5. Apteekista olen vitamiinit hakenut, jotenkin vaan tuntuu turvallisemmalta.
 6. Ennen plussaa ei ollut oikein mitään, koska plussasin niin aikaisin, dpo10. Rv4-5 välillä alkoikin sitten ilmaantua oireita: väsymystä, kuvotusta, kovaa janoa.
 7. Täällä myös uusi odottaja, tänään rv7+4! Alkuraskauden ultrassa rv7+1 kaikki oli juuri niinkuin pitikin ja syke näkyi, mutta yhä pelottaa. Lasta on toivottu todella pitkään, joten tuntuu epäuskoiselta, että meille voisi lopulta käydä niin hyvin, että saataisiin oma vauva kotiin asti. Nyt lähinnä koitan olla ajattelematta asiaa (huonolla menestyksellä) ja toivon, että viikot vierisivät nopeasti ja päästäisiin rv12 ultraan (ja kaikki olisi siellä hyvin). Ehkä sitten osaisin vähän rentoutua ja alkaisin luottaa raskauteen.
 8. Farkkulegginssit, löysät paidat ja neuleet ja väljät mekot toimivat hyvin. Näin kylmään vuoden aikaan on onneksi paljon helpompi pukeutua peittävästi.
 9. Kylmä kurkku, tomaatti ja ylipäätään kaikki raikkaat kasvikset. Kaikki makea ja rasvainen ällöttää, mikä on outoa tällaiselle sokerihiirelle...
 10. Varhaisultra viime tiistaina rv7+1, alkion koko vastasi viikkoja ja vahva syke löytyi. Kutsu NT-ultraankin tipahti jo postiin, sinne suunnataan 12.12.