Kikero

Aktiivijäsen
 • Content count

  157
 • Joined

 • Last visited

About Kikero

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

1165 profile views
 1. Joo ei tässä ketjussa ehkä viiti enää spämmätä. Tuolla jäsenten puolella on joku OI-ketju, tosin 4 v. vanha, mutten ainakaan ite taida kehdata uutta perustaa. Mielelläni kyllä pysyisin mukana sunkin vaiheissa! Osasinkohan liittää sen nyt tähän?
 2. Jep, vitivalkoinen testiviiva on traumojen trauma.. Itsekään en ole tässä yrityksen aikana testannut kuin muutaman kerran ja aina se negatulos on tuntunut tuhat kertaa pahemmalle kuin menkkojen alku, joten niitä olen kiltisti vain odotellut. Eivätkä ole vielä mua pettäneet! Zeniläistä olotilaa en varmasti tähän loppukiertoon saa, mutta miehellekin eilen totesin, että annan itselleni luvan toivoa. Näinhän se on että ihan sama paska fiilis on lopussa, toivoi tai ei. Mut teilläkin siis alkaa jo huomenna hoitokierto, hienoa! Mitä pistelet? Täytyy vielä mainita nyt tästä pistelykierrosta, että aika hyvin tulkitsin kropan viestit pistoksista, kun ennen ekaa ultraa sanoin lääkärille, että kummassakin munasarjassa nipistellyt ja hieman pelottaa se vaste. Ja vastettahan oli! Ja sitten ennen viimeisintä ultraa totesin, ettei ole enää oikealla nipistellyt ja sieltähän olivat lakanneet kasvamasta. Nyt pe-illan pistoksen jälkeen on taas nippailuja kummallakin puolella, etenkin oikealla. Taitaa olla follit innostuneet uudestaan kasvamaan, mut ei kai ne enää ehdi niin isoiksi että puhkeaisivat??
 3. Tiputtelustakin siis sentään jotain hyötyä.. Mutta onhan tuossa odottelua jos ifv:ään pääsemistä miettii, vaikka tottakai OI+IUI voivat jo tulosta tuoda, mut ymmärrän enemmän kuin hyvin kantasi niihin. Pitää nyt ihan pahoitella tahdittomuuttani, kun valitin 1,5kk:n odottamisesta. Eihän se ole odotusaikana yhtään mitään, kohta jo käsillä. Itselle vaan se odottaminen, välikierrot ja sormien pyörittely syö naista. Mieluummin teen jotain, niin kuin nyt pistelen Menopuria, vaikken siihen kovin uskoisikaan. Mut anteeksi, pitää osata suhteuttaa oma tilanne isoon kuvaan! Milloin teillä olisi eka inssikierto? Nuo hääsuunnitelmatkin ymmärrän hyvin. Ei voi muuta kuin laittaa sormet ristiin, että kaikki loksahtaisi kohdalleen! Pregnyl taitaa näkyä testeissä sen 10pvää. R-testi pitäisi tehdä 2 vkoa ovulaatiosta, jotta tietää, lopetetaanko luget. Toivon et menkat alkais näyttää merkkejään jo ennen testausta, koska en yhtään perusta tuosta testaamisesta ja sen yhden surkean viivan näkemisestä. Pakko kai se on määrättynä testata, mut tietäisi ainakin etukäteen tuloksen. Yritän kyllä suhtautua tähän epäilyksistä huolimatta edes pilkahduksen myönteisesti (miehenkin takia, etten vaan aina valita ja ennakoi pahinta), koska kuten sinäkin viime letrokierrosta totesit, tässä on varmasti nyt parhaat mahdollisuudet tämän kahden vuoden yrityksen aikana onnistua.
 4. Ja kävipä muuten ihan toisin päin kuin epäilin sen ovulaation aikaistuminen suhteen. Yleensä siis kp 14 ja nyt sitten pregnylin avustamana vasta kp 17-18. Lekuri totes, että jollain näin. Pitkä kierto varmasti tulossa, kun lutis yleensä sen 13-14pvää. Lugejakin pitää käyttää tällä kertaa vähän pidempään, mikä sekin varmasti venyttää kiertoa vähän.
 5. Voihan vattu, en paremmin sano. Olet ollut mielessä ja jotenkin ajattelin, et josko nyt kuitenkin vielä letroilla ja gonapeptylillä saisitte tulosta. Pahoittelut! Tuliko tuo suositus sieltä yksityiseltä klinikalta vai joko teillä ennätti olla se polikäynti? Mitä ajatuksia ehdotuksen suhteen? Vitsailtiin aiemmin siitä monikkoriskistä ja noh, ei ois pitäny uhkailla, ettei sitä pelätä. Tiistain kontrolliuä:ssä 3kpl melko samankokoisia folleja kummallakin puolella! Siinä vaiheessa oli taas "jokseenkin" turhautunut olo ja heitin jo kirveen kaivoon ja rupesin masistelee, että nyt sit vaan odotellaan 1,5kk sitä ivf:ää. Lääkäri halusi kuitenkin katsoa tilanteen vielä tänään, vaikka epäili itsekin, että hoito pitää keskeyttää. Ja tänään iso positiivinen ylläri, kun oikealla puolella follit olivat lakanneet kasvamasta ja vasemmallakin oli selkeä johtofolli+toinen vähän isompi. Jokin tuolla sisällä siis sentään suostuu yhteistyöhön! Pistin sitten justiinsa vielä yhden Menopur-annoksen follia mehevöittämää ja huomenna Pregnyl irrotukseen. Miestä määräsi pitämään hyvänä la&su. Tuskinpa tämä nyt edelleenkään sitä raskautta tuo (ikuinen pessimisti!), mutta silti hyvä homma.
 6. @Ewwwie, ylemmässä taidan erottaa jotain, mutta ehkä kuitenkin enemmän viivanpaikalta vaikuttaa tässä vaiheessa.
 7. Ensimmäinen pistos takana ja hyvin män! Ainoastaan nesteampullin kanssa piti hieman ihmetellä et miten tän nyt aukaisee.
 8. Hehheh, eipä taideta mekään pelätä tai pidättäytyä @Aurelie. Niin kuin sanon, tsäänssit et siellä mitään tapahtuisi monenkaan solun voimin, on niin pienet.
 9. Punaista havaitsen kun oikein tiirustan!
 10. Omat lääkkeet sain muuten vihdoin, joten eikun huomista pistelyä kohti!
 11. @Kiki25, lääkkeisiin menevä hinta riippuu ihan siitä, mikä hoito kyseessä, millä kaavalla, millä lääkkeillä ja annosmäärillä. Jos ivf-hoitoja mietit, on hyvä varata n. 600-900€ hoitokertaa kohti.
 12. Tuo kontrolliultra muuten tuntuu jotenkin tosi myöhäiseltä, kun useimmiten o+ tullut kuitenkin kp 13 ja jotenkin ennakoin ite, että voisi aikaistuakin lääkityksen johdosta. Näinköhän tässä joutuu peiton alla puuhasteluista pidättäytyy tohon asti, ettei käy sit niin, et Menopur oiskin kasvattanut useamman follin ja yrityskielto poksahtas, mut vanhat simpat siellä jaksais porskutella ovikseen asti kuitenkin. Noh, meidän taustalla ei kai kovinkaan todennäköistä et siellä mitään anyway tapahtuisi!
 13. @Aurelie, Menopur siis pienimmällä mahdollisella annostuksella ja vain kolmena päivänä nyt alkukierrossa kp 6-8 ja sit kontrolliultraan kp 12, josta toivottavasti saan myös irrotuspiikin. Ehkäpä kysäisen tuosta gonapeptylistä. Ja luget sitten ainakin loppukiertoon (niitä ilmeisesti taas saa..). Ja eihän nää nyt varsinaisesti tähän ketjuun kuulu, mutta eipä taida kukaan laittaa pahaksi, kun ei täällä muita ole näkynyt!
 14. @Aurelie, keskiviikkona ensimmäinen satsi massuun. Jos lääkkeet saan.. Ihme touhua ollut nyt tuolla apteekissa. Meillä kun kaikki joutuu tilaamaan, kun pikku kylällä asutaan. @Kiki25, jos oikein ymmärsin kysymyksesi, niin jokaiselle hoito ja lääkkeet suunnitellaan yksilöllisesti. Eivät siis ole samat.
 15. Positiivisena tossa lääkevaihdoksessa se, että Menopurissa on FSH:n lisäksi LH:ta, joka ilmeisesti stimuloi oviksen lisäksi myös keltarauhasen toimintaa ja kohdun limakalvoa. Voipi siis olla mulle parempi vaihtoehto, kun sitä tiputtelua ollut.