Arvenna

Rekisteröitynyt
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Arvenna

 • Rank
  Aloittelija
 1. Minä 33, mies 36. Yhdessä ollaan oltu reilusti yli vuosikymmen, naimisissa pian viisi vuotta. Asumme omassa asunnossa (tosin asuntolainaa vielä rutkasti maksettavana). Mulla on vakituinen työ ja lähes vuosikymmen työelämää takana. Mies on tehnyt hommia freelancerina lähemmäs 10 vuotta, ja hyvin no töitä riittänyt.
 2. Tjottailumeiningillä periaatteessa, mutta tuskinpa itse kykenen jatkaa näin rennosti kovin kauan, jos ei tulosta ala kuulua.
 3. Ei voi puhua varsinaisesti kuumeilusta, mutta mulla tämä asia on enemmän mielessä. Mieskin haluaa lapsia, mutta on enemmän tjottailu-asenteella. Ei ole jotenkin sisäistänyt vielä, kuinka tässä alkaa olla jo aika paljon ikää, ja asia ei todennäköisesti tapahdu kuin sormia napsauttamalla. Miestä myös enemmän etukäteen pelottaa elämänmuutos, ja raha-asiat. Mä olen muutenkin ehkä huolettomampi tietyllä tapaa, ja ajattelen että elämä kantaa. Ja onhan meillä nyt parempi tilanne lapsen saamiseen kuin koskaan; on työt ja oma koti jne. Olemme nyt siis antaneet lapselle luvan tulla, mutta tosiaan ihan vasta.
 4. Muutama kaveri tietää. Ei ollut tarkoitus kertoa oikein kenellekään, mutta tyttöjenillassa toinen paukautti lopettaneensa ehkäisyn. Joten tuli sitten kerrottua, että sama homma täällä
 5. Tulen myös tänne, kun tekee mieli puhua asiasta jossain, mutta hirveästi ei tässä vaiheessa halua sitä livenä tehdä. Olen tänä vuonna 34 täyttävä nainen, mies kohta 37. Aina olen tiennyt haluavani lapsia, mutta en ole myöskään juuri kokenut kuumeilevani. Mies samoin, mutta silti hän on vähän jarrutellut, ja kyllä itse olen ollut se voima joka on tätä asiaa alulle sysännyt. Mies oli sitä mieltä, että tulen samantien raskaaksi, kun ehkäisy lopetetaan. Itse taas pelkään, että kuinka kauan siihen menee. Taitaa olla aika tyypillistä Ihan vasta siis olemme antaneet lapselle luvan tulla, eka kierto menossa ilman ehkäisyä. Tässä ketjussa on paljon tuttuja ajatuksia, myös siihen liittyen että miksi vasta nyt. Koskaanhan ei ole täydellinen aika, mutta nyt on ekaa kertaa elämässä sellainen tilanne, että siihen olisi lapsen hyvä tulla.