Tuulensuoja

Rekisteröitynyt
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Tuulensuoja

 • Rank
  Aloittelija
 1. Olen tikutellut tässä kierrossa ensimmäistä kertaa. Aloitin tikuttamisen, sillä minulla oli kkm rv 16, jonka jälkeen kuukautiseni ja oireeni ovat muuttuneet ja halusin varmistua, että ovulaatio tapahtuu (tapahtuneesta 3 kk:tta) Koska edellinene kierto oli hieman lyhyempi (26, normaalisti 28-31), aloitin tikuttelun jo kp 8. Olen käyttänyt Yliopiston apteekin omia tikkuja, joihin silloin tällöin tullut haamuviiva, muttei juurikaan muuta. Testit olen tehnyt illalla, ja selkeistä kehon oireista huolimatta (turvotus, valkovuodon laadun ja määrän muuttuminen) viiva ei ole vahvistunut. Kiertopäivät kuluivat eikä viivaan tullut mitään muutoksia - useimmiten tikussa ei näkynyt yhtään mitään. Kp 14 jälkeen aloin miettimään, että teen tästedes testin aamulla ja illalla, jos se huippu kerta menee joillakin nopeasti ohi. Tiedän, ettei eri merkin tikkuja saisi sekoittaa keskenään, mutta olosuhteiden pakosta eilen aamulla kp 16 testasin RFSUn ovisliuskalla positiivisen tuloksen. Illalla tein YA testin (tiedän senkin, ettei positiivisen tuloksen jälkeen saisi enää tikutella) ja testi oli negatiivinen, joskin näytti aikaisempia haamuja selkeämmän viivan. Tein testin, sillä aamun yllättävä positiivinen sai minut epäilemään YAn testin luotettavuutta. Minä sitten miettimään, että meniköhän huippu jo ohi ja tikutin nyt aamulla uudestaan jälleen RFSUn liuskalla (nyt ne YA tikut olivat loppuneet) ja liuskaan piirtyi kaksi yhtä tummaa viivaa jälleen. Mietin tässä, että voiko todellakin olla, että YAn testit olisivat noin paljon huonompia kuin RFSUn vai voiko tikuttamisajankohta vaikuttaa noin paljon? Toinen testi ei anna kuin haamuja ja haaleita viivoja toisen piirtäessä vahvoja ja selkeitä positiivisia tuloksia, jotka eivät jätä tulkinnan varaa. RFSUn testissä lukee, että testin voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa ja YAn puikoissa taisi olla sama. En nyt todellakaan usko, että oma piikki voisi nousta ja laskea päivän aikana
 2. Alustava päätös on, että kaksi lasta tehdään. Kysyin tässä taannoin, että entäs jos ensimmäisellä tulee kaksoset ja sitten myöhemmin mielii lisää kuitenkin. No, sitten kuulemma tehdään lisää. Kysyin perään, että no entäs jos tehdään kaksi yksi kerrallaan ja sitten haluaisikin kolmannen ja tulisikin kaksoset niin, että lapsia olisikin neljä. No, sitten kuulemma niitä olisi neljä. Tokaisipa vielä loppuun, että kanssani tekisi vaikka sata lasta. Eli lopullista lukumäärää ei ole päätetty, mutta jotain väliltä 2-100 Sukupuoliasioista olen periaatteessa sitä mieltä, että haluaisin sekä tyttöjä että poikia. Molempien kasvattamisessa on omat haasteensa ja haluaisin ne molemmat kokea.
 3. Tärppäsi heti ensimmäisestä kierrosta pillereiden loputtua elokuussa 2017. Marraskuussa sitten kkm, mutta kuitenkin.
 4. 80 neliön kerrostalokolmio vuokralla. Meitä on täällä kaksi aikuista täysipäiväisesti ja miehen leikki-ikäinen edellisestä suhteesta puolet kuukaudesta. Vauva jos nyt tulisi, pärjäisimme tässä kevyesti vielä jonkin aikaa, sillä pohja on toimiva ja huoneet tilavia. Suunnitelmissa kuitenkin ostaa isompi rivi-/omakotitalo lähivuosina.
 5. Kun loppukesästä 2017 aloitettiin yrittäminen, sanoin miehelle, että en halua tästä kenellekkään puhuttavan, jos siinä kestääkin kauemmin tai tulee jotain komplikaatioita tai muuta vastaavaa. Lisäksi koen asian olevan sen verran yksityinen, ettei siitä mielestäni sovi kasuaalisti jutustella (olen muutenkin yksityinen ihminen). No, raskauduin ensimmäisellä yrityskerralla, joka päättyyi marraskuussa keskeytyneeseen keskenmenoon, joka todettiin raskausviikolla 16 normineuvolakäynnillä. Nyt on vähän hölmöä leikkiä ja kuvitella, että kukaan ei tietäisi, että yritetään ja olen miehenkin vapauttanut vaitiolovelvollisuudesta. Uutta raskautumista odotellessa. Nyt lähinnä kauhistuttaa, että milloin alkaa tiettyjen sukulaisten uteleminen, että noo, jokos on uutta pullaa uunissa. Asia on mielestäni vieläkin yksityinen, ja nyt pelottaa entistä enemmän, että minun on vaikea raskautua ja pysyä raskaana, joten koen puheenaiheen vaikeaksi. Minkäs teet. Ehkä hieman aiheen ohi, mutta tähän liittyen - olen kovaan ääneen uhonnut, että seuraavasta raskaudesta kerrotaan sitten vasta, kun ollaan synnärillä Sillä oikealla synnärillä, ei metallipöntön äärellä.