annima

Aktiivijäsen
 • Content count

  263
 • Joined

 • Last visited

About annima

 • Rank
  Aktiivi
 1. Voi @Ewwwie Ei löydy nyt tämän kummempia sanoja. @happpylla näkyy ihan selkeästi, en sanoisi enää edes haamuksi
 2. Toivon todella, että @Ewwwien viiva on oikea Mun silmään tuossa voisi kyllä jotain olla, mutta vaikea sanoa kun ei näe livenä. Munkin eka viiva oli tosi haalea (ja vähän tuon näköinen), kun tein sen päivää ennen menkkojen alkua päiväpissasta. Sitä ei meinannut saada kuvaan millään. Mikä dpo menossa? Entä koska menkkojen pitäisi alkaa?
 3. Tunsin itseni ja nyt kuukauden jälkeen me jo yritetään. Eli mitään konkreettista ei ekan kierron jälkeen sen kummemmin tehty, mutta unohdettiin tjottailusta puhe, kun yrittämisen puolelle tää nyt jo enemmän menee. Toisaalta, tarviiko sitä nyt aina niin tarkasti määrittääkään. Vauva saa tulla jos on tullakseen, yrittämällä tai tjottailulla.
 4. Tänään alkoi yk 2 eli nyt voin jo kertoa millainen se eka kierto oli. Meidän piti tjottailla, mutta lopulta se meni siihen, että mä melkein itkin, kun mies ei ollut niin halukas hommailemaan (oli väsynyt tms) silloin, kun mä ilmoitin, että on ovulaatio mahdollisesti meneillään. Miehen mielestä ei voi mennä kello kaulassa sellaisen asian kanssa, kun meidän piti muutenkin rauhallisesti tjottailla. Lisäksi otin heti ekasta kierrosta käyttöön omenaviinietikan ja l-arginiinin. Toki puolusteltakoot tätä sillä, että omenaviinietikkaa oon käyttänyt ennenkin vaikean vatsani takia ja arginiini sopii paljon urheileville muutenkin. Joka tapauksessa, tjottailla piti, mutta intoilin, tärisin ja suoritin silti vähän liikaakin, mies taasen oli rauhallisempi. Alkukierrosta asia oli lähes liikaakin mielessä, loppukierrosta taasen oli paljon muuta ajateltavaa.
 5. Yhdessä 2,5v. Nyt on meneillään ensimmäinen yritys-/tjottailukierto. ..Tosin me ei olla ikinä oltu kaksin, koska mulla on 8v tytär. Mutta kuitenkin.
 6. Mulla on itsellä 8-vuotias tyttö. Yhteisiä lapsia ei meillä vielä ole. Esikoisen jälkeen ajattelin pitkään, että en halua lisää lapsia. Kunnes löysin sen oikean vierelleni. Tälläkin hetkellä oon silti sitä mieltä, että yksi tai kaksi lasta tuon esikoisen jälkeen riittäisi. En jotenkin koe olevani ollenkaan suurperheen äiti. Mutta katsotaan nyt miten mieli muuttuu ja vauvakuume kasvaa. Mies ei haluaisi tyytyä yhteen vaan haluaisi useamman yhteisen. Mutta lisäksi tietysti ajattelen aina, että jokainen lapsi on lahja eikä itsestäänselvyys eli ei oo sanottua, että edes sitä yhtä yhteistä saataisiin. Eli toivottavasti nyt edes yksi saadaan.
 7. Meidän piti aloittaa tästä kierrosta pelkkä tjottailu, mutta otin nyt silti samantien pari kikkakolmosta kehiin. Aloitin omenaviinietikan kp2 ja lisäksi kp3 aloitettiin molemmat yhdessä l-arginiini. Omenaviinietikkaa mun on pitänyt kauan ottaa vaikean vatsani takia, joten sillä on myös vatsalle hyöty. Ja lisäksi l-arginiini pystyttiin napata vaan varastosta, koska myydään lisäravinteita ja sitä sattui olla varastossa. Urheillaan molemmat paljon eli l-arginiinista ei oo muutenkaan haittaa. Eli pari kikkakolmosta otettiin nyt heti käyttöön, mutta toisaalta molemmat on hyödyllisiä muutenkin meille. Sinkkiä, magnesiumia, omegaa ja d-vitamiinia napsitaan joka tapauksessa päivittäin ympäri vuoden.
 8. Meillä 8-vuotias ei saa minkäänlaista viikkorahaa vielä. Me jo aloitettiin jonkinlainen käytäntö, mutta se kuihtui tosi nopeasti. Se käytäntö oli sellainen, että tyttö saisi 10€ kerran kuussa, kun hoitaisi roskisten viennin aina kun ne on täynnä. Koska 7-8v (oli 7v kun tuosta sovittiin) on vielä aika pieni huolehtimaan itse tuosta niin ajatuksena oli toki se, että aikuiset voi ainakin alkuun muistuttaa asiasta ettei tokikaan tarvitse itse muistaa ihan täysin huolehtia. Mutta se kuihtui tosi nopeasti, koska tytöllä ei oikein ollut motivaatiota tehdä tuota. Ja hänelle ei siis rahan saaminen auttanut motivaatioon eli kyseessä ei ollut mikään "haluan rahat, mutta en jaksa tehdä mitään" vaan hän suoraan sanoikin, että ei raha kiinnosta, kun yritettiin rahalla motivoida Katsotaan sitten jossain kohtaa uusiksi, kun tulee vähän ikää. Tyttö on kyllä kiltti tapaus ja auttelee kotona joka tapauksessa hommissa jos käsketään (välillä käskemättäkin) eli ei tosiaan oo siitä kiinni, että olisi tarvetta opettaa niitä kotitöitä ja niihin asennoitumista. Noh, nyt kun tään kirjoitin niin tuli fiilis, että pitäiskö tässä siis antaa sitä viikkorahaa jo muutenkin, kun kerta auttelee kyllä pyydettäessä tai pyytämättä, mutta toisaalta mun ajatus on se, että ekaluokkalainen ei sitä rahaa nyt vielä niin tarvitse. Itsekin oon saanut kuukausirahaa vasta teini-iässä. Viikkorahaa en ikinä.
 9. Pitäisköhän sitä ottaa tämä greippimehu heti käyttöön tästä kierrosta Ei siitä haittaakaan varmasti olisi. Tänään on kp 2 eli josko tänään ostaisi ja alkaisi litkiä.
 10. Mulla itsellä on kolme kummilasta ja yhdessä meillä on miehen kanssa yksi. Miehellä on lisäksi yksi. Alkaahan tuossa olla jo ihan kivasti ja täytyy sanoa, että en kovin montaa enää kaipaisi. Toki hienoahan se on aina jos pyydetään, mutta kuitenkin rajansa kaikella. Siitä tulee sitten vaan huonoa omaatuntoa ja paineita, kun ei ehdi kiireisessä arjessa nähdä ja olla läsnä niin paljon kuin itse haluaisi.
 11. Vuokralla reipas 90 neliötä.
 12. En ajatellut sen kummemmin valmistautua etukäteen. Muutenkin elän/syön terveellisesti jo valmiiksi, että en näe tarvetta syödä esim. monivitamiineja yms. Tutkitaan sitten asiaa vasta jos/kun raskautuu, että mitä kannattaisi ottaa huomioon esim. lisäravinteiden suhteen.
 13. 8-vuotiaalla voimistelu ja teatteri.
 14. Yöllä alkoi, tuntuu olevan tosi yleistä.