annima

Aktiivijäsen
 • Content count

  413
 • Joined

 • Last visited

About annima

 • Rank
  Aktiivi
 1. Tyttö oli 1v9kk, kun meni hoitoon. Alku oli vähän takkuinen, kun tyttö oli niin kovasti mun perään, mutta hyvin se siitä sitten lähti käyntiin.
 2. Mulla meni n. 18h vesien menosta vauvan syntymään. Ajattelin, että se olisi tavallisempaa, että siinä menee kauan, mutta näköjään täälläkin puolet on sellaisia, että on syntynyt tosi nopeasti vesien menon jälkeen.
 3. Ristiäiset pidetään, koska kuulutaan kirkkoon ja uskonto on meille tärkeää.
 4. Lainaan itseäni. Eli voimistelu jatkuu kerran viikossa, mutta teatterin halusi jättää pois. Teatterin sijaan aloitti nyt pianonsoiton, jota on myös kerran viikkoon. 8v on nyt, täyttää maaliskuussa 9v. Kaksi harrastuskertaa tosiaan viikkoon.
 5. Esikoisen kanssa olisin halunnut tietää, mutta tyttö ei suostunut näyttää edes pientä veikkausta. Istui jalat ristissä. Tämän tokan kohdalla haluttiin myöskin tietää ja poika näytti auliisti. Toki syntnyt ei vielä ole niin se jää nähtäväksi onko siellä se poika.
 6. Komppaan @Milaliinaa eli 14kg.
 7. Mulla laihdutti tai suorastaan kuihdutti. Paino nousi raskausaikana 14kg ja tippui sellaiset 24kg.
 8. Sairaalassa meni. Olin hakeutunut supistusten takia jo aiemmin sairaalaan ja siellä ne sitten meni 18h ennen syntymää.
 9. Puoli-istuvassa asennossa synnytin. Siihen mut ohjeistettiin ja se tuntui luontevalta. 8min kesti ponnistusvaihe eli oli nopeasti ohi.
 10. Mä halusin epiduraalin ja sainkin sen. Tai sanotaanko, että en ollut sen kummemmin tiennyt ja suunnitellut minkä lievityksen haluan, kunhan jotain helpotusta saa kipuihin. Epiduraalia olin kuitenkin ehkä vähän olettanutkin, sen laittoivat ja auttoi kyllä mulla valtavasti!
 11. Lähes 9v. LA 31.1 ja tyttö täyttää maaliskuussa 9v.
 12. 10 täynnä ja varmasti jatkankin nyt, kun innostuin. Onpa jotenkin heti ihanaa, kun näkyy joka osiossa tuoreita viestejä!
 13. Mä oon hankinnut jo hoitolaukun tammi-helmikuun vaihteessa syntyvälle. Tälläinen odottaa käyttöä. https://www.ozbaby.fi/tuote/hoitolaukku-elodie-details-bedouin-stories/103618/ Saa nähdä millainen on käytännössä! Ainakin pärjäsin esikoisen kanssa hyvin ihan simppelillä vaunulaukulla eli ei ollut edes ylimääräisiä taskuja yms. Uskon siis, että tuo on enemmän kuin hyvä, kun on ihan hoitoalusta ja taskuja yms.
 14. Mulla ekat kivuliaat supistukset tuli esikoisesta vasta itse synnytyksessä eli sitten, kun se oli menoa. Ennakoivia ei tullut yhtään; ei kivuttomia harjoitussupistuksia eikä kivullisia.
 15. Oon raskausviikolla 23+5 ja meillä on tulevalle pojalle jo nimi tiedossa. Ollut jo hyvän aikaa. Esikoiselle keksittiin nimi vasta syntymän jälkeen.