annima

Aktiivijäsen
 • Content count

  417
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by annima

 1. Tyttö oli 1v9kk, kun meni hoitoon. Alku oli vähän takkuinen, kun tyttö oli niin kovasti mun perään, mutta hyvin se siitä sitten lähti käyntiin.
 2. Mulla meni n. 18h vesien menosta vauvan syntymään. Ajattelin, että se olisi tavallisempaa, että siinä menee kauan, mutta näköjään täälläkin puolet on sellaisia, että on syntynyt tosi nopeasti vesien menon jälkeen.
 3. Ristiäiset pidetään, koska kuulutaan kirkkoon ja uskonto on meille tärkeää.
 4. Lainaan itseäni. Eli voimistelu jatkuu kerran viikossa, mutta teatterin halusi jättää pois. Teatterin sijaan aloitti nyt pianonsoiton, jota on myös kerran viikkoon. 8v on nyt, täyttää maaliskuussa 9v. Kaksi harrastuskertaa tosiaan viikkoon.
 5. Esikoisen kanssa olisin halunnut tietää, mutta tyttö ei suostunut näyttää edes pientä veikkausta. Istui jalat ristissä. Tämän tokan kohdalla haluttiin myöskin tietää ja poika näytti auliisti. Toki syntnyt ei vielä ole niin se jää nähtäväksi onko siellä se poika.
 6. Komppaan @Milaliinaa eli 14kg.
 7. Mulla laihdutti tai suorastaan kuihdutti. Paino nousi raskausaikana 14kg ja tippui sellaiset 24kg.
 8. Sairaalassa meni. Olin hakeutunut supistusten takia jo aiemmin sairaalaan ja siellä ne sitten meni 18h ennen syntymää.
 9. Puoli-istuvassa asennossa synnytin. Siihen mut ohjeistettiin ja se tuntui luontevalta. 8min kesti ponnistusvaihe eli oli nopeasti ohi.
 10. Mä halusin epiduraalin ja sainkin sen. Tai sanotaanko, että en ollut sen kummemmin tiennyt ja suunnitellut minkä lievityksen haluan, kunhan jotain helpotusta saa kipuihin. Epiduraalia olin kuitenkin ehkä vähän olettanutkin, sen laittoivat ja auttoi kyllä mulla valtavasti!
 11. Lähes 9v. LA 31.1 ja tyttö täyttää maaliskuussa 9v.
 12. 10 täynnä ja varmasti jatkankin nyt, kun innostuin. Onpa jotenkin heti ihanaa, kun näkyy joka osiossa tuoreita viestejä!
 13. Mä oon hankinnut jo hoitolaukun tammi-helmikuun vaihteessa syntyvälle. Tälläinen odottaa käyttöä. https://www.ozbaby.fi/tuote/hoitolaukku-elodie-details-bedouin-stories/103618/ Saa nähdä millainen on käytännössä! Ainakin pärjäsin esikoisen kanssa hyvin ihan simppelillä vaunulaukulla eli ei ollut edes ylimääräisiä taskuja yms. Uskon siis, että tuo on enemmän kuin hyvä, kun on ihan hoitoalusta ja taskuja yms.
 14. Mulla ekat kivuliaat supistukset tuli esikoisesta vasta itse synnytyksessä eli sitten, kun se oli menoa. Ennakoivia ei tullut yhtään; ei kivuttomia harjoitussupistuksia eikä kivullisia.
 15. Oon raskausviikolla 23+5 ja meillä on tulevalle pojalle jo nimi tiedossa. Ollut jo hyvän aikaa. Esikoiselle keksittiin nimi vasta syntymän jälkeen.
 16. Tämä toinen tärppäsi yk2.
 17. Tähän mennessä on nähty masussa majaileva vauva neljä kertaa. AR-ultra yksityisellä 7+0, ekassa neuvolassa ultra 8+4, nt-ultra 12+6 ja rakenneultra 20+6. Nyt loppuaikana ei välttämättä sitten nähdä enää ollenkaan jos ei tuu jotain hämminkiä, ainakaan ei oo tarkoitus itse mennä enää ultraan esim.yksityiselle. Ja neuvolassa meillä ei tuon ekan kerran jälkeen ultrata.
 18. Meille tulee toiselle Emmaljungan City Crossit kovalla kantokopalla. Saadaan ne edullisesti käytettynä mun siskolta. Ovat olleet käytössä vasta 2015 vuoden lopusta ja pidetty hyvänä, ovat siis kuin uudet. Ainakin täälläkin näytti saavan kehuja nää kyseiset yksilöt.
 19. Meillä aloitettiin ekan kanssa kiinteät vajaa 4kk iässä. Nyttemmin tuntuu siltä, että hätäilin turhaa. Toiveena olisi siis tätä tulevaa imettää (jos imetys onnistuu yhtä hyvin kun esikoisen kanssa) se 6kk ja vasta sitten siirtyä kiinteisiin. Mutta tietysti lapsen tarpeiden mukaan mennään.
 20. Olis hauska, kun tää ketju pysyisi aktiivisena! Tulkaa siis vinkkaamaan jos törmäätte hyviin aleihin. Kappahlilla on kaikki ulkovaatteet -25% 16.10 asti.
 21. Aamuyöstä alkoi supistukset. Tosin siinä meni sitten vielä 36h ennen kuin tyttö oli maailmassa ja virallinen synnytys on laitettu alkaneeksi vasta seuraavasta illasta klo 22, kun lapsivedet meni. Mutta joka tapauksessa, yöllä/illalla tapahtui.
 22. Esikoinen syntyi 40+2. Toivottavasti tää seuraavakin tulisi tuossa lasketun tienoilla eikä menisi ainakaan sitä paria viikkoa yli
 23. Mukana ollaan! Itse olin aktiivinen vaukkari (eri nimimerkillä) tytön raskaus- ja vauva-/taaperoaikana vuonna 2009-2012 ja kaipaan kyllä sitä henkeä. Eli ehdottomasti haluan olla mukana taas aktivoimassa tätä!
 24. Voi @Ewwwie Ei löydy nyt tämän kummempia sanoja. @happpylla näkyy ihan selkeästi, en sanoisi enää edes haamuksi
 25. Toivon todella, että @Ewwwien viiva on oikea Mun silmään tuossa voisi kyllä jotain olla, mutta vaikea sanoa kun ei näe livenä. Munkin eka viiva oli tosi haalea (ja vähän tuon näköinen), kun tein sen päivää ennen menkkojen alkua päiväpissasta. Sitä ei meinannut saada kuvaan millään. Mikä dpo menossa? Entä koska menkkojen pitäisi alkaa?