Timjami

Jäsen
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

About Timjami

 • Rank
  Tavis

Recent Profile Visitors

175 profile views
 1. En yleensä kysele, mutta läheisimpien ystävien kanssa kyllä puhutaan puolin ja toisin lapsihaaveista ja -suunnitelmista.
 2. Mä oon läheisimmille kavereilleni kertonut yrityksestä, mutten vielä siitä, että ollaan menossa tutkimuksiin (lähete lapsettomuuspolille saatiin tällä viikolla). Mies ei ole omille kavereilleen puhunut ja haluaisi ilmeisesti pitää asian vain meidän kahden välisenä, joten en sen takia halua kertoa tässä kohtaa asiasta muille. Sitten jos hoitoihin mennään, niin varmaan kerron niille kavereille, jotka asiasta kyselevät.
 3. Meillä on yritystä takana nyt 1v 3kk ja ollaan saatu lähete lapsettomuuspolille. Itse koen olevani valmis hoitoihin, mutta mies epäröi. Katsotaan nyt ensin, selviääkö tutkimuksissa jotain syytä lapsettomuudelle, ja mitä hoitoja meille suositellaan.
 4. Hienosti vahvistunut, onnittelut @Malviina!
 5. @Malviina Näen häivähdyksen väriä, toivotaan vahvistumista!
 6. @Snapper Hyvältä näyttää, suuret onnittelut plussasta!
 7. @Snapper Minäkin näen selvästi väriä, toivottavasti vahvistuu!
 8. @Secretariat Ooh bongasinkin jo täältä tilanteesi, onpa jännittävää!
 9. Oltiin oltu 6v. yhdessä ennen tjottailun/yrityksen aloitusta, jota nyt takana reilu vuosi.
 10. Olen käyttänyt Flo-sovellusta ja tykännyt siitä, muita en ole kokeillut.
 11. Olemme molemmat vähän alle 30v. ja vakitöissä. Tjot/yritys alkoi häiden jälkeen vuosi sitten, yhdessä ollaan oltu useita vuosia. Vielä ei ole tärpännyt.
 12. Minusta olisi ihanaa saada tyttö ja poika, mutta toisaalta sukupuolella ei ole minulle mitään merkitystä. Tällä hetkellä suurimpana toiveena on vain se, että ylipäätään saataisiin lapsi/lapsia.
 13. @Lotta_ voi harmi, olen tosi pahoillani
 14. @Doremifan onnea plussasta, hienosti on vahvistunut! @Lotta_ lupaavalta näyttää, toivotaan kovasti vahvistumista ja tsemppiä odotteluun!
 15. Minäkin näen selvän viivan!