Timjami

Jäsen
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

About Timjami

 • Rank
  Tavis

Recent Profile Visitors

107 profile views
 1. @Lotta_ voi harmi, olen tosi pahoillani
 2. @Doremifan onnea plussasta, hienosti on vahvistunut! @Lotta_ lupaavalta näyttää, toivotaan kovasti vahvistumista ja tsemppiä odotteluun!
 3. Minäkin näen selvän viivan!
 4. Oih, onnea kovasti plussasta @ashley! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja pieni pysyy kyydissä!
 5. @ashley toivottavasti olisi vain liian aikainen dpo testaukseen! Ymmärrettävää, että epävarmuus lisääntyy kun testi näyttää negaa, mutta onneksi toivoa on niin kauan kun menkkoja ei näy
 6. Mikä tilanne @sipulinen? Mun silmiin näyttäisi yhä haamulta tuo edellinen testisi
 7. Onpa jännää @ashley, toivottavasti aavistuksesi pitää paikkansa! Jään mielenkiinnolla seuraamaan tilannettasi
 8. Onnea @Katris! @sipulinen myös minä olen näkevinäni väriä
 9. 130 neliön ja 3 makuuhuoneen omakotitalossa ollaan asusteltu miehen kanssa kaksin jokunen vuosi. Päätettiin ostaa heti sellainen yhteinen koti, jossa voidaan asua pitkän aikaa. 2-3 lasta olisi haaveissa.
 10. Meillä ei myöskään kumpikaan tupakoi muuten, paitsi mies joskus viihteellä ollessaan.
 11. En ole käynyt muilla, tätä foorumia olen lueskellut jo pitkän aikaa ja tänään vihdoinkin sain omankin profiilin luotua
 12. Mulla on vauvakuume ollut eriasteisena niin kauan kun muistan. Miehellä ei varmaan varsinaista kuumetta ole vieläkään, vaikka raskautta ei yritetäkään enää estellä. Meillä raskautuminen ei ole tapahtunut sormia napsauttamalla, mikä on ollut ehkä hyvä asia sen suhteen, että olen huomannut myös miehen vauva-toiveen koko ajan vahvistuneen. Uskoisin, että molemmat meistä arvostavat sitä plussaa entistä enemmän, jos se joskus meille suodaan.
 13. En ole tikuttanut, mutta tuntemuksista päätellen ovulaatio on yleensä n. kp 14/27.
 14. Omille ystävilleni olen aika avoimesti kertonut, ettei raskautta ole enää yritetty meillä estää. Tiedän ainakin omien vanhempieni odottavan kovasti vauva-uutisia, mutta eivät ole koskaan suoraan kyselleet meiltä mitään.
 15. Mitään erityisiä elämäntapamuutoksia en ole tehnyt, monivitamiinit otin hetki sitten käyttöön. Ehkä enemmän olen pyrkinyt valmistautua tulevaan raskauteen/raskautumattomuuteen henkisellä tasolla etsimällä tietoa ja keskustelemalla asioista miehen ja kavereiden kanssa sekä yrittämällä olla stressaamatta aiheesta.