Timjami

Aktiivijäsen
 • Content count

  105
 • Joined

 • Last visited

About Timjami

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

582 profile views
 1. Omille vanhemmillenikin kerroin kesällä lapsen olevan tervetullut, kun he sitä suoraan kysyivät. Onneksi eivät ole sen jälkeen alkaneet kysellä enempää asiasta.
 2. Yhdessä ollaan oltu reilu 7v. ja yritystä nyt takana reilu vuosi. Vielä ei ole tärppiä tullut.
 3. Meillä on kyllä tilanne muuttunut rennosta tjottailusta selvästi aktiivisen yrittämisen puolelle. Niin aktiivisia ei yrittämisessä kuitenkaan olla, että "väkisin" hyödynnettäisiin parhaita päiviä, jos ei oikeasti tee mieli. Tilanne voi tietty muuttua, jos hoitoihin lähdetään.
 4. Toive saada lapsi on itselläni suuri, mutta eniten ehkä mietityttää huolettoman, helpon ja spontaanin arjen menettäminen. Ja se, miten perheenlisäys vaikuttaisi parisuhteeseen.
 5. Pillerit jätin jo 4v. ennen yrityksen aloittamista. Kierrot jatkuivat heti pillereiden lopetuksen jälkeen melko säännöllisinä, vaikka olin käyttänyt niitä 9 vuotta.
 6. En yleensä kysele, mutta läheisimpien ystävien kanssa kyllä puhutaan puolin ja toisin lapsihaaveista ja -suunnitelmista.
 7. Mä oon läheisimmille kavereilleni kertonut yrityksestä, mutten vielä siitä, että ollaan menossa tutkimuksiin (lähete lapsettomuuspolille saatiin tällä viikolla). Mies ei ole omille kavereilleen puhunut ja haluaisi ilmeisesti pitää asian vain meidän kahden välisenä, joten en sen takia halua kertoa tässä kohtaa asiasta muille. Sitten jos hoitoihin mennään, niin varmaan kerron niille kavereille, jotka asiasta kyselevät.
 8. Meillä on yritystä takana nyt 1v 3kk ja ollaan saatu lähete lapsettomuuspolille. Itse koen olevani valmis hoitoihin, mutta mies epäröi. Katsotaan nyt ensin, selviääkö tutkimuksissa jotain syytä lapsettomuudelle, ja mitä hoitoja meille suositellaan.
 9. Hienosti vahvistunut, onnittelut @Malviina!
 10. @Malviina Näen häivähdyksen väriä, toivotaan vahvistumista!
 11. @Snapper Hyvältä näyttää, suuret onnittelut plussasta!
 12. @Snapper Minäkin näen selvästi väriä, toivottavasti vahvistuu!
 13. @Secretariat Ooh bongasinkin jo täältä tilanteesi, onpa jännittävää!
 14. Oltiin oltu 6v. yhdessä ennen tjottailun/yrityksen aloitusta, jota nyt takana reilu vuosi.