Timjami

Aktiivijäsen
  • Content count

    105
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Timjami

  1. Omille vanhemmillenikin kerroin kesällä lapsen olevan tervetullut, kun he sitä suoraan kysyivät. Onneksi eivät ole sen jälkeen alkaneet kysellä enempää asiasta.
  2. Yhdessä ollaan oltu reilu 7v. ja yritystä nyt takana reilu vuosi. Vielä ei ole tärppiä tullut.
  3. Meillä on kyllä tilanne muuttunut rennosta tjottailusta selvästi aktiivisen yrittämisen puolelle. Niin aktiivisia ei yrittämisessä kuitenkaan olla, että "väkisin" hyödynnettäisiin parhaita päiviä, jos ei oikeasti tee mieli. Tilanne voi tietty muuttua, jos hoitoihin lähdetään.
  4. Toive saada lapsi on itselläni suuri, mutta eniten ehkä mietityttää huolettoman, helpon ja spontaanin arjen menettäminen. Ja se, miten perheenlisäys vaikuttaisi parisuhteeseen.
  5. Pillerit jätin jo 4v. ennen yrityksen aloittamista. Kierrot jatkuivat heti pillereiden lopetuksen jälkeen melko säännöllisinä, vaikka olin käyttänyt niitä 9 vuotta.
  6. En yleensä kysele, mutta läheisimpien ystävien kanssa kyllä puhutaan puolin ja toisin lapsihaaveista ja -suunnitelmista.
  7. Mä oon läheisimmille kavereilleni kertonut yrityksestä, mutten vielä siitä, että ollaan menossa tutkimuksiin (lähete lapsettomuuspolille saatiin tällä viikolla). Mies ei ole omille kavereilleen puhunut ja haluaisi ilmeisesti pitää asian vain meidän kahden välisenä, joten en sen takia halua kertoa tässä kohtaa asiasta muille. Sitten jos hoitoihin mennään, niin varmaan kerron niille kavereille, jotka asiasta kyselevät.
  8. Meillä on yritystä takana nyt 1v 3kk ja ollaan saatu lähete lapsettomuuspolille. Itse koen olevani valmis hoitoihin, mutta mies epäröi. Katsotaan nyt ensin, selviääkö tutkimuksissa jotain syytä lapsettomuudelle, ja mitä hoitoja meille suositellaan.
  9. Hienosti vahvistunut, onnittelut @Malviina!
  10. @Malviina Näen häivähdyksen väriä, toivotaan vahvistumista!
  11. @Snapper Hyvältä näyttää, suuret onnittelut plussasta!
  12. @Snapper Minäkin näen selvästi väriä, toivottavasti vahvistuu!
  13. @Secretariat Ooh bongasinkin jo täältä tilanteesi, onpa jännittävää!
  14. Oltiin oltu 6v. yhdessä ennen tjottailun/yrityksen aloitusta, jota nyt takana reilu vuosi.
  15. Olen käyttänyt Flo-sovellusta ja tykännyt siitä, muita en ole kokeillut.
  16. Olemme molemmat vähän alle 30v. ja vakitöissä. Tjot/yritys alkoi häiden jälkeen vuosi sitten, yhdessä ollaan oltu useita vuosia. Vielä ei ole tärpännyt.
  17. Minusta olisi ihanaa saada tyttö ja poika, mutta toisaalta sukupuolella ei ole minulle mitään merkitystä. Tällä hetkellä suurimpana toiveena on vain se, että ylipäätään saataisiin lapsi/lapsia.
  18. @Lotta_ voi harmi, olen tosi pahoillani
  19. @Doremifan onnea plussasta, hienosti on vahvistunut! @Lotta_ lupaavalta näyttää, toivotaan kovasti vahvistumista ja tsemppiä odotteluun!
  20. Minäkin näen selvän viivan!
  21. Oih, onnea kovasti plussasta @ashley! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja pieni pysyy kyydissä!
  22. @ashley toivottavasti olisi vain liian aikainen dpo testaukseen! Ymmärrettävää, että epävarmuus lisääntyy kun testi näyttää negaa, mutta onneksi toivoa on niin kauan kun menkkoja ei näy
  23. Mikä tilanne @sipulinen? Mun silmiin näyttäisi yhä haamulta tuo edellinen testisi
  24. Onpa jännää @ashley, toivottavasti aavistuksesi pitää paikkansa! Jään mielenkiinnolla seuraamaan tilannettasi