Porkkana

Jäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Porkkana

 • Rank
  Aloittelija
 1. En ole jotenkin tottunut FertilityFriendiin, joten on tullut käytettyä vain Woman Logia, se on mukavan simppeli. FF on kyllä monipuolisempi.
 2. Nimiäiset. Emme ole uskovia emmekä tapauskovia.
 3. Tämä olikin 10, ei 100 kuten muistelin. Ihan hyvä käytäntö, 100 olisi ollut turhan hankala kun toiveena olisi päästä ”suljetulle” puolelle kirjoittelemaan.
 4. Ei oikein missään vaiheessa. Päiväkodissa on joku lelu kainalossa koska muillakin, mutta kotona ei yleensä mitään.
 5. 12v yhdessä, joista 6v naimisissa. Puolisoon oli ehtinyt tutustua kunnolla, lemmikkien myötä oli testattu hoivavietti ja selvitty hankalammistakin elämäntilanteista. Tosin olisi vähempikin riittänyt, mutta meillä elämä meni näin.
 6. En laita. Lapsen/lasten oma asia päättää isompana, millaisen nettinäkyvyyden haluavat. Lapset ovat omia persooniaan joita minun kuuluu kasvattaa ja suojella, eivät minun asusteitani.
 7. Jokaisen oma valinta, kaikenlaisia ihmisiä mahtuu maailmaan. Tunnen monia lapsiystävällisiä veloja, ei kaikkien tarvitse haluta vanhemmaksi. Ja vaikka ei tykkäisi lapsistakaan niin heidän asiansa.
 8. Varmaankin 17-18. Nuoremman voisin antaa maistaa lusikalla, mutta en halua lapsen tottuvan siihen myrkkyyn. Olen itse saanut selvät sivuoireet energiajuomista (ihan pullo viikossa) yläasteikäisenä, ja jäänyt kofeiinikoukkuun nopeasti parikymppisenä, joten ei missään nimessä lapselle.
 9. Uusi jäsen mukana, siinä toivossa että pääsisi pian tuonne salatulle puolelle.
 10. Muutamalta läheiseltä olen nuorempana kysynyt joskus mutta nykyään en kysyisi sitäkään vähää. Kyllä ihmiset sitten kertovat jos on kerrottavaa.