.riispu.

Jäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About .riispu.

 • Rank
  Aloittelija
 1. Yleensä kp 18, tässä kierrossa yllättäen jo kp 15 ja onnisti
 2. Hieman alle 35.
 3. Minulla ollut lievä, ruokavaliohoitoinen radi molemmissa aiemmissa raskauksissa ja nyt jännittää, että miten tämän kolmannen kanssa käy. Esikoinen oli syntyessään hieman alta 3900 g ja kuopus 4, 4 kiloinen. Hänen kohdallaan tiesin ja tunsin itse, että isoa vaivaa kannan, mutta sitä ei kokemuksrni mukaan oikein uskottu.
 4. Vinkkejä vakoilemassa
 5. Suurin osa tuon tyylisistä ei ole omaan makuun, mutta miksi ei, jos löytyisi joku ihan helmi.
 6. Ensimmäistä kertaa tässä plussakierrossa (ja parissa edeltävässä kierrossa) oli niin, että rinnat kipeytyivät hieman päältä ja ulkosivuilta ja tuntuivat oudon täyteläisiltä ja painavilta. Tämä ei ole minulle ollenkaan tyypillinen PMS-oire. Lisäksi oli ihan selkeä punertava/beigehtävä kiinnittymisvuoto, mutta siinäpä ne oireet taisi ennen plussaa ollakin. Tuosta beigestä valkovuodosta tajusin testata, muuten olo oli aika sama kuin parissa edeltävässä negakierrossakin. Plussasin dpo 9, tänään dpo 11. Dpo 10 alkoi olla vähän painavaa tunnetta, kireyttä ja nipistelyjä vatsanpohjalla, törkeet allergiaoireet miljoonine aivastuksineen ja vähän semmoinen "hitaallakäyvä" ja vähän jopa sairas olo, semmonen etten oo ihan oma itteni. Vielä eilen tuli vaaleanpunertavaa vv:a, menkkojen pitäisi alkaa vasta sunnuntaina, joten nyt kaikki peukut pystyyn, että papu pysyisi kyytillä!!!
 7. Yhdet kaikista raskauksista on muistona.
 8. Dpo 9.
 9. En ole ottanut ennen enkä aio ottaa nytkään. Rahalla saan ostettua mieleisempää.
 10. Kolmella ensimmäisellä kerralla tärppäsi heti, mutta kolmas raskaus päättyi valitettavasti keskenmenoon. Tätä neljättä yritettiin 5 kiertoa.