Pahakka

Aktiivijäsen
 • Content count

  302
 • Joined

 • Last visited

About Pahakka

 • Rank
  Aktiivi
 1. Taisi olla viallinen testi koska tänä aamuna tehty eri merkkinen täysin nega. Yhden kerran kun olen elämässäni kokenut kemiallisen raskauden, haalea viiva ilmestyi kaikkiin neljään ( ) eri merkkiseen testiin jotka tein...
 2. Rfsu, nyt vissiin dpo 10. Oon noilla testeillä testannut lukuisia negoja (ja onnekseni myös pari kertaa positiivisia tuloksia ) eikä koskaan ole tullut vastaan tuollaista. Aina on testi ennen tiennyt mitä mieltä on.
 3. Eihän kukaan muu näe tuossa mitään? Ei pitäisi mitenkään olla mahdollista enkä edes ymmärrä miksi testasin. Mutta nyt muka näen tuossa jotain, mikä on hämmentävää koska ikinä koskaan en näe.
 4. 23-24. Pudota tosiaan sais...
 5. Amalia on noista minun suosikki
 6. Amelia on kyllä nätti. Ehkä vähän ”suomalaisempi” versio voisi olla Amalia, tai leffan mukaan Amelie. Myös Amanda vois sopia sarjaan. Jos jotain eksoottisempaa hakee niin oon tykästynyt myös nimeen Ami(i)na esim tämän naisen mukaan https://en.m.wikipedia.org/wiki/Amina_Ali_(hostage) Minusta kolmilapsisen perheen viimeinen lapsi ja ainoa tyttö saakin olla vähän ”prinsessaniminen”. Sellainen ns.tähän on ladattu kaikki jotta voi hyvillä mielin lopettaa- nimi Ehkä vaan jos 1. nimi on pidempi niin jättäisin nimet kahteen. Amelia Aava Matilda on (kyllä tosi kaunis) mutta muiden rinnalla ehkä vähän överi...Tai sitten vaan kaikki peliin viimeisellä kerralla Myös esim. Aava Amelia vois toimia ja vielä vähän makustella kumpi nimi tuntuu paremmalle kutsumanimelle. Mutta moni ei tykkää että järjestys on väärä kun kokevat että aiheuttaa sekaannuksia.
 7. Ylläri ylläri Aimi on oma suosikki mutta menee ehkä liian lähelle teidän esikoisen nimeä. Itse en siksi ehkä laittaisi myöskään E:llä alkavaa nimeä. Ite tykkään just tuollaisista ”sarjoista” joihin Alma istuis nätisti. Minusta nimi vois olla Alma Xxxx Matilda, oon kuullut muistakin perheistä joissa pojilla on 2 nimeä ja tytö(i)llä 3. Aava on myös kaunis. Myös Saaga, Taika ja Halla tulee mieleen. Omia suosikkeja tällä hetkellä on vähän perinteisemmät Senja, Lyydia ja (tämä ei kyllä sovi teille ) Irene.
 8. Mikä dpo nyt on?
 9. Ekaa pitkäksi ja hitaaksi, toiseen ei ehtinyt mukaan.
 10. Molemmista yhtä kamala.
 11. Minäkin voisin ajatella adoptiota mutta mies tuskin innostuu.
 12. Mielenkiintoinen ketju.
 13. Pahoinvointi