vilttitossu

Jäsen
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

About vilttitossu

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Halipula ja se iskee 2.5-vuotiaalle monta kertaa päivässä ja sitten pitää tietysti aina halia.
  2. Meidän poika 6v, meni ja leikkas pikkusiskon ihanat kiharat pois ja mun ois vielä pitänyt olla iloinen, koska nyt ne ei mee enää takkuun... En tiennyt oisko pitänyt itkee vai nauraa. Nyt jo naurattaa, poika nimittäin leikkasi ne aika hienosti, ei tarvitse mennä edes parturiin...
  3. Neiti 2.5 vuotta, lempiruoka makaronilaatikko ja keitot. Kalaa ei suostu kotona syömään lainkaan, ei edes kalapuikkoja, tarhassa menee jotenkin alas. Banaania ei ole ikinä suostunut syömään missään.
  4. Tytteli 2.5-vuotias, tarhassa aamulla puuroa, kotona ei oikein uppoa. Kotona aamu-ja iltapalaksi leipää, hedelmän puolikas, jotain vihannesta (yleensä kurkkua, paprikaa tai porkkanaa, muut ei uppoa), joskus herkkua eli paula vanukasta. Murot maistuu kausittain, jugurtti tai viili ei ikinä.
  5. Meillä molemmat alkaneet juomaan kylmää maitoa 1-vuotiaasta, sitä ennen korvike 8 kk iästä huoneenlämpöisenä.
  6. Meillä esikoinen siirtyi tavalliseen sänkyyn n. vuoden ikäisenä (ei kyllä ikinä nukkunut pinnasängyssä kuin pari tuntia ja sit piti päästä äidin viereen) ja nyt kuopus siirtyi kerrossängyn alasänkyyn vähän päälle kaksivuotiaana.
  7. Meillä 2.5-vuotias typy herää 6.00-7.00, nukkuu päikkärit 12.30-15.00, joskus nukkuisi jopa neljään. Nukkumaan menee 19.00, jos on herännyt kolmelta, jos neljältä, niin menee helposti yhdeksään asti ennen kuin nukahtaa. Ja on niin ovela, et odottaa, et isoveli nukahtaa (nukahtaa kymmenessä minuutissa) ja alkaa sit vasta milloin leikkimään ja milloin ramppaamaan olohuoneessa. Aamulla nukkuisi kyllä pidempään, mut isoveli ystävällisesti herättää joka aamu samaan aikaan kuin itse herää. Isoveli nukkuu siis seitsemästä kuuteen tai seitsemään, ei nuku enää päiväunia.
  8. Mun äiti ja isä on mummi ja vaari, esikoisen isän vanhemmat mummi ja pappa, kuopuksen isän vanhemmat mummu ja pappa.
  9. Meidän pojalla on kaksi nimeä, ekaa käytetään ja siitä väännettyä lempinimeä myös. Tytöllä on vain yksi nimi, yhdysnimi ilman väliviivaa. (onkohan se ees mikään yhdysnimi... ) Ja nimen alkuosaa käytetään yleensä, joskus koko nimeä.
  10. Esikoisen ristiäiset pidettiin mummin ja vaarin luona, kuopuksen seurakuntakodissa. (oli tulossa paljon enemmän porukkaa kuin esikoisen ristiäisiin.
  11. Mulla meni kolme kuukautta uuteen plussaan keskenmenon jälkeen.
  12. Meillä on nasu, mehukatti, kisu, pupu ja tällä hetkellä rakkain koira, joka on melkein samankokoinen kuin tyttö itse.
  13. Eka lapsi 22-vuotiaana. Lapsen isän kanssa ei oikeestaan oltu enää yhdessä. Yksinhuoltajana, tosin lapsen isä näki poikaansa(ja näkee edelleen) säännöllisesti. Ja vakituinen virka oli.