poppy

Aktiivijäsen
 • Content count

  311
 • Joined

 • Last visited

About poppy

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Esikoinen käännettiin mahassa rv 36. Käännös onnistui hyvin eikä siitä jäänyt mitään traumoja..
 2. Kenelläkään kokemusta Mountain Buggy Duoista? Mä himoitsisin meille niitä ja olisi kiva kuulla käyttökokemuksia. Harmillisen kalliit nuo tuplabugikset tosiaan ovat. On niillä sitten kyllä varmasti aika korkea jälleenmyyntiarvokin.. En tiedä, miten pystyn luopumaan meidän vahoista yhden lapsen Bugabooista, kun ne on niin rakkaat. Vaikka kyllä ne vissiin kannattaisi nyt myydä niin saisi hyvän välirahan tuplia varten.
 3. ^ Ihana pikkuinen masu!
 4. Ihania pieniä vauvamahanalkuja täällä on! Mun masu näyttää tänään tältä: Kuopusta odottaessa kutakuinkin samoilla viikoilla kumpu oli tällainen: Esikoista odottaessa mahaa ei tässä vaiheessa raskautta ollut vielä nimeksikään...
 5. Kiitos vastauksista! Hieno juttu!
 6. Saako alle puolivuotiaan laittaa kuppimaiseen istuimeen? Meillä poika on nyt nelikuisena jo niin pitkä, ettei montaa viikkoa enää mahdu Bugisten (Cameleon) koppaan. Apua, mikä ongelma! Olen niin ihastunut meidän vaunuihin, että mua surettaa suuresti, jos joudun luopumaan niistä pariksi kuukaudeksi ja käyttämään vauvalla esikoisen matkiksia tässä välissä. Ne matkikset eivät sitä paitsi liiku lumessa ollenkaan hyvin lokasuojiensa takia.
 7. ^ Voi mikä ihana söpöliini! <3<3
 8. ^Tämä on kertakaikkisen kannustava ketju. Täälläkin synnytys lähenee..
 9. Gallerian TopShopissa on kivoja äitiysvaatteita!
 10. Onko kukaan tilannut Bugiksia ulkomailta? Itse katselin, että Pramworldista saisi Cameleonit verraten edulisesti. Kiinnostaisi kuulla myös kokemuksia istumalaudasta, onko kukaan kokeillut? Vaikuttaisi aika näppärältä.. Kundera, meillä oli esikoisen vaunuissa - jotka eivät tosin olleet Bugaboot - aurinkovarjo ja se oli musta aika epäkäytännöllinen. Paljon paremmaksi koin myöhemmin hankkimamme kuomuun napsautettavan aurinkolipan, jota ei pitänyt koko aikaa olla vääntämässä sen mukaan, mistäpäin paistoi.. Ja tuulisella säällä aurinkovarjon kanssa voi tosiaan olla vähän hankalaa.
 11. Järkytyin; en voi enää tuoda uusia kuvia tänne, kun viikkoja on jo liikaa. Mihin tämä aika oikein katoaa? Tässä kuitenkin pallo viikon takaa (rv 19+1).
 12. Meidän esikoinen on tyttö, ihan niinkuin taulukko tiesikin. Nyt meille tulee näköjään poika.
 13. Mun paineet oli viimeksi mitatessa 90/50, mutta olo on oikein hyvä mitä nyt saunan jälkeen vähän huimaa.. Kiva, kun voi huoletta syödä salmiakkia. Hemoglobiinini on 140 tienoilla.
 14. Jo muutaman viikon ajan on ollut pientä kutittelua, mutta eilisestä lähtien liikkeitä on ollut paljon eikä niistä voi erehtyä. Hykertelin itsekseni koko päivän töissä, kun masussa oli tanssitreenit käynnissä. Nyt rv 14+5. Esikoisesta meni lähemmäs puoliväliä kunnes tunsin liikkeitä.