poppy

Aktiivijäsen
  • Content count

    311
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by poppy

  1. Esikoinen käännettiin mahassa rv 36. Käännös onnistui hyvin eikä siitä jäänyt mitään traumoja..
  2. Kenelläkään kokemusta Mountain Buggy Duoista? Mä himoitsisin meille niitä ja olisi kiva kuulla käyttökokemuksia. Harmillisen kalliit nuo tuplabugikset tosiaan ovat. On niillä sitten kyllä varmasti aika korkea jälleenmyyntiarvokin.. En tiedä, miten pystyn luopumaan meidän vahoista yhden lapsen Bugabooista, kun ne on niin rakkaat. Vaikka kyllä ne vissiin kannattaisi nyt myydä niin saisi hyvän välirahan tuplia varten.
  3. ^ Ihana pikkuinen masu!
  4. Ihania pieniä vauvamahanalkuja täällä on! Mun masu näyttää tänään tältä: Kuopusta odottaessa kutakuinkin samoilla viikoilla kumpu oli tällainen: Esikoista odottaessa mahaa ei tässä vaiheessa raskautta ollut vielä nimeksikään...
  5. Kiitos vastauksista! Hieno juttu!
  6. Saako alle puolivuotiaan laittaa kuppimaiseen istuimeen? Meillä poika on nyt nelikuisena jo niin pitkä, ettei montaa viikkoa enää mahdu Bugisten (Cameleon) koppaan. Apua, mikä ongelma! Olen niin ihastunut meidän vaunuihin, että mua surettaa suuresti, jos joudun luopumaan niistä pariksi kuukaudeksi ja käyttämään vauvalla esikoisen matkiksia tässä välissä. Ne matkikset eivät sitä paitsi liiku lumessa ollenkaan hyvin lokasuojiensa takia.
  7. ^ Voi mikä ihana söpöliini! <3<3
  8. ^Tämä on kertakaikkisen kannustava ketju. Täälläkin synnytys lähenee..
  9. Gallerian TopShopissa on kivoja äitiysvaatteita!
  10. Onko kukaan tilannut Bugiksia ulkomailta? Itse katselin, että Pramworldista saisi Cameleonit verraten edulisesti. Kiinnostaisi kuulla myös kokemuksia istumalaudasta, onko kukaan kokeillut? Vaikuttaisi aika näppärältä.. Kundera, meillä oli esikoisen vaunuissa - jotka eivät tosin olleet Bugaboot - aurinkovarjo ja se oli musta aika epäkäytännöllinen. Paljon paremmaksi koin myöhemmin hankkimamme kuomuun napsautettavan aurinkolipan, jota ei pitänyt koko aikaa olla vääntämässä sen mukaan, mistäpäin paistoi.. Ja tuulisella säällä aurinkovarjon kanssa voi tosiaan olla vähän hankalaa.
  11. Järkytyin; en voi enää tuoda uusia kuvia tänne, kun viikkoja on jo liikaa. Mihin tämä aika oikein katoaa? Tässä kuitenkin pallo viikon takaa (rv 19+1).
  12. Meidän esikoinen on tyttö, ihan niinkuin taulukko tiesikin. Nyt meille tulee näköjään poika.
  13. Mun paineet oli viimeksi mitatessa 90/50, mutta olo on oikein hyvä mitä nyt saunan jälkeen vähän huimaa.. Kiva, kun voi huoletta syödä salmiakkia. Hemoglobiinini on 140 tienoilla.
  14. Jo muutaman viikon ajan on ollut pientä kutittelua, mutta eilisestä lähtien liikkeitä on ollut paljon eikä niistä voi erehtyä. Hykertelin itsekseni koko päivän töissä, kun masussa oli tanssitreenit käynnissä. Nyt rv 14+5. Esikoisesta meni lähemmäs puoliväliä kunnes tunsin liikkeitä.
  15. Eka kuva napattu. Tässä toisessa raskaudessa tuntuu masua tulevan paljon vauhdikkaammin kuin ekalla kerralla, mikäs sen mukavampaa!
  16. Mun tekee jatkuvasti mieli verigreippiä!
  17. Meidän neitiin iskee aina oksennus-ripulitaudit ihan älyttömän rajuina. Viime keväänä tyttö sairasti kaksi yli viikon mittaista mahapöpöä. Molemmilla kerroilla oksennuksia lensi päivittäin kymmeniä ja poloinen meni tosi heikkoon kuntoon. Toisella kerralla saatiin lähete lastenklinikallekin, mutta tippaa ei tarvittu sinnikkään osmosalin pakkosyöttämisen ansiosta. (Harjoitin sitä ruiskulla silloin parinkymmenen minuutin välein yötä päivää.) Nyt täällä oksennetaan taas. Tauti alkoi eilen aamupäivällä eikä loppua näy. Itseä ihmetyttää, miten pieni lapsi voi olla niin reipas kamalan tautinsa kourissa. Me ollaan tietysti miehen kanssa joka kerta sairastettu taudeista lyhyemmät versiot ja ollaan oltu ihan hajalla. Harkitsin kerran jopa ambulanssin soittamista itselleni. Niin ällöä niin ällöä, kun joka paikassa on oksennusta ja likapyykkiä siitä huolimatta, että pesukone pyörii jatkuvalla syötöllä. Fiilis on muutenkin kovin epätoivoinen, kun joka kerta sen jälkeen kun on saanut nestettä neitiin, se tulee välittömästi isompana määränä ulos. En kyllä ihmettele, että ripulitaudit ovat tosi hurja juttu sellaisissa maissa, joissa hygienia on huonoa eikä lääkäriin pääse. Täytyy olla kiitollinen siitä, että itse saa apua, jos lapsi menee tosi veteläksi.
  18. Esikoisesta testasin kp 26/27-29 negan. Plussaa näytti kp 29. Nyt toisella kertaa kp 28 näytti negaa ja kp 30 raskaustesti oli positiivinen.
  19. Meidän neiti aloitti päiväkodissa puoli vuotta sitten puolitoistavuotiaana. Koko aikana ei ole ollut kuumeen kuumetta. Kaksi päivää olen pitänyt nuhaisen tytön kotona, mutta noinakin päivinä olisivat varmasti huolineet hänet hoitoon. Ennen päiväkodissa aloittamista tyttö sairasti muutaman kamalaakin kamalamman vatsataudin, joista toisen seurauksena jouduttiin piipahtamaan lastenklinikallakin. Eipä se siis aina mene niin, että hoidon aloitus tuo mukanaan sairastelurumban.
  20. Ihana lukea täältä positiivisia kokemuksia siitä, miten toisella kerralla asiat ovat menneet erilailla kuin ekakerralla. Onko teitä, joilla ensimmäisessä synntyksessä ilmeni istukan irtoamisongelmia, jotenkin erityisseurattu seuraavissa raskauksissa? Seurataanko istukan irtoamista nyt tarkasti synnytyksen yhteydessä ja ruvetaan normaalia aiemmin antamaan supistavaa tippaa tms? Mulla on toinen raskaus vasta ihan aluillaan ja ensimmäinen neuvolakin vielä edessä. Aion kuitenkin ottaa asian esiin jo ihan ensimmäisellä neuvolakäynnillä. Taisin saada istukanirtoamattomuus -traumoja. Tupen ja blue.eyesin kuulumiset oli kyllä ihan mahtavaa lukemista, kiitos kun kävitte kertomassa kokemuksistanne. Ja onnea pikkuisten johdosta molemmille!
  21. ^Sain hemohessiä ja verta. Ihmeesti se olo lähti paranemaan heti, kun pääsi tutustumaan omaan pikkuiseen nyyttinsä.. Toivottavasti saadaan tänne rohkaisevaa tietoa istukanirtoamisongelmista. Siis sellaisista synnyttäjistä, joilla ongelmia on ollut vain osassa synnytyksiä. Itselläni on yksi tutuntuttu, jolta istukka on käsinirrotettu molemmissa synnytyksissä. Jostain vauvalehdestä taas luin jutun, jossa eräs äiti kertoi ensimmäisessä synnytyksessä kärsineensä kyseisistä istukkaongelmista ja toisella kertaa istukka syntyi ongelmitta.
  22. KOS

    Meidän tyttö syntyi kätilöopiston tavispuolella ja kaikki meni oikein kivasti. Henkilökunta oli ihanaa (ehkä yhtä vähän pihalla olevaa kätilöopiskelijaa lukuunottamatta) ja meistä pidettiin hyvää huolta. Päästiin toisena päivänä perhehuoneeseen ja elo oli oikein mukavaa siellä. Voin suositella! Vaikka ajateltiin miehen kanssa kyllä seuraavalla kerralla vertailun vuoksi kokeilla naikkaria. Tai sitten haetaan haikaranpesään. Saa nähdä!
  23. ^Ensi kerralla minäkin vaadin päästä leikkaussaliin hetipaikalla, jos istukka ei tunnu irtoavan. Maahaani nimittäin runnottiin aika kunnolla ja menetin siinä irtoamista odotellessa kolme litraa verta. Kiva kuulla, ettei se välttämättä ole niin kamalaa. Itselle tuli ihan kuollut fiilis siitä vatsan painelusta ja vääntämisestä. Hemoglobiini putosi kuuteenkymppiin.. Toivottavasti sinulla blue.eyes istukka irtoaa synnytyksen jälkeen tällä kertaa helpommin!