Sella

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Sella

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. B-ryhmän vitamiinien ja proteiinin saannin kanssa on oltava hirmu tarkkana, että lapsi saa näitä tarpeeksi. Ainakin tietyt B-vitamiinit on parhaimmassa muodossa lihassa. Lasten ja erityisruokavalioiden kanssa täytyy muistaa, että tietoa pitää olla paljon. Anna lapselle paljon vaikka juuri tofua ja soijaa ja silloin tällöin vaikka luomulihaa, -kanaa ja kalaa. Jos et itse pysty niitä valmistamaan, anna purkista tai pyydä jotakuta toista tekemään ruoat.
  2. Oletteko aina heti syöttäneet antibioottikuurn kun korvatulehdus on diagnosoitu? Meillä poika 7kk ja terveyskeskuksessa todella nihkeästi suosittelivat antibioottikuurin aloittamista vaikka korvat punoittavatkin. Voiko korvatulehdus siis parantua ilman kuuria ja voiko antibiooteista olla jotain haittaa?
  3. No mutta kun se on elefantti! Meillä on tuo fanti vaunuissa ja kaikki aina kyselee onko se rotta vai hiiri vai mikä.. Miksi tuossakin kuvassa olisi kirahvi, leijona, tiikeri ja HIIRI! Norsu mikä norsu.
  4. Meidän pojalla on sellainen pehmohelistin lehmä. Tietää aina että poika on nukahtanut, kun lakkaa lehmä kilisemästä
  5. Minä en halua ensimmäiseksi äitienpäiväksi liikaa toivoa. Tuntuu että miehellä jo nyt liian isot paineet vaikka enhän mä sen äiti ole . Jos vaikka nousisi laittamaan pojalle puuroa ja mä saisin jäädä sänkyyn. Mies vaan on niin aamu-unista sorttia etten senkään varaan laske..
  6. Molemmat opiskelijoita, tuloja ei nimeksikään. Meille ei vaan liiallinen suunnittelu sovi, joten vauva sai ilman sen kummempaa harkintaa luvan tulla ja nyt pärjäillään päivä kerrallallaan. Ei raha ole pääasia ja vähälläkin pärjää.
  7. ja H&Mllä on sellaisia imetysnarupaitoja (mustia ja valkoisia) joissa on imetysliivit integroituna. Siis siinä itse paidassa on sisällä tukeva liiviosa ja nipsulla saa tissin paljaaksi. Niitä on kiva käyttää perusvaatteiden alla. Paidat on vielä aika väljiä masun alueelta, joten ihan kiva heti synnytyksen jälkeen, mutta näin puolen vuoden päästä voisi kyllä olla tiukempikin.
  8. Meillä on sellainen infrapunakuumemittari jolla mitataan otsalta. Oli vielä tosi halpa (14,90) Sokoksesta. Meillä toiminut oikein hyvin. Merkki on muistaakseni Avec.
  9. Meillä meni kätevästi muuton yhteydessä noin puolen vuoden iässä. Pitkään keskusteltiin miehen kanssa siitä, tuleeko pojalle oma huone vai miehelle työhuone. Poika sai oman huoneen ja mä käyn joka ilta nukkumaan tietokoneen hurinassa ja hiiren naputtelussa..