Prue

Aktiivijäsen
 • Content count

  172
 • Joined

 • Last visited

About Prue

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mä tein hakemuksen 20.6 ja tänään oli tullut postiin!
 2. Onko kenelläkään kokemusta sähkökäyttöisestä Ameda Lactaline personal -rintapumpusta? Hinta näyttäisi olevan 140€ paikkeilla. Minulla on ollut Avent isis käsikäyttöinen pumppu, mutta mielestäni se oli hidas ja kömpelö käyttää. Käsin sai pumpattua samalla teholla. Kiinnostaisi nyt tuo Ameda, ja tietysti kaikista sähkökäyttöisistä toivoisin kokemuksia!
 3. Kyllä tämä pakkaus meille otetaan. On kivempi kuin viime vuoden, vaikka odotin väritykseltään enemmän retrokuoseja. Hyvä että myös ihan pieniä 50cm vaatteita on, ja plussaa siitä että käytännöllisiä puolipotkareitakin löytyy. Tykkäsin kyllä!
 4. dpo 6 -jatkuva pissahätä -painajaisunet! -janontunne -nukkumaan puoli ysi -iltaisin viluttaa dpo 8 -lievä ällötys/närästys -lämpö +0.4c -kahvi ei maistu -janon tunne jatkuu dpo 12 -edelleen viluttaa -painajaisunet jatkuu -röyhdyttää -ummettaa dpo 13 Plussa!! dpo 15 -silmät punertavat, vetiset -vatsa turvoksissa -unet
 5. Kyllähän Mama tuo ovisplussalta näyttää selvästi! edit. ....tai toivon mukaan joltain muulta plussalta
 6. Meillä on Hokka -merkkiset pelastusliivit pojalla. Painoraja on 10-20kg. Ovat kyllä mukavimmat pelastusliivit päällä, mitä markkinoilla on. Turvallisuus on kaikista tärkeintä tietysti, ja nämä kääntävät lapsen selälleen mikäli tippuu veteen. Ovat kylläkin kalliit. 80 € mutta ei sillä merkitystä. Loistavat ovat, täysin suomalainen tuote.
 7. Tilaus on nyt laitettu menemään. Ekaa kertaa Next -pakettia odotellessa...
 8. Kiitos tiedosta, Kerttu!
 9. Pitääkö olla kotona päivystämässä paketin tuloa, vai noudetaanko se postista?
 10. Onnittelut heijolle ihanista pikkupojista. On muuten ihan mahdottoman söpöt pojat!!!
 11. Kiitos Monalisa vastauksestasi! Meillä on Sport -runko, eli siksi en sitä vipua ole mistään löytänyt Ihme, ettei sitä ole tuohon runkoon laitettu kun on kuitenkin se kalliimpi, kai? Vai onko se sitten niin "sport", ettei tarvitse erillisiä säätövipuja...
 12. Kysyisin sellaista, kun meillä on duo edget, enkä ole tajunnut että mistä sitä rungon "löysyyttä" voi säätää?? Siinä pitäis olla kolme eri vaihtoehtoa..jos joku ymmärsi, vähän huonosti selitetty? En siis ole löytänyt mitään vipua, kertokaahan viisaammat missä se sijaitsee?
 13. No tuohan on hyvä uutinen!! Olen kyllä nyt vasta tajunnut että monet on valinnut kummeiksi ihmisiä jotka ei ole kuulunut kirkkoon. Oon jotenkin aina luullut että niiden täytyy olla kirkossa. Mutta hyvä jos näin ei jatkossa tarvitse olla kirkonkaan mielestä.
 14. Me ollaan viety tyhjät pilttipurkit venetelakalle jossa myydään irtotavarana hartsin kovettajaa. Siellä niillä on kova kysyntä näin keväisin ja kesäisin.