Heikku78

Jäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Heikku78

 1. Meillä tällä hetkellä ajatuksissa siintää Venäjä ja Etelä-Afrikka.. Ja vasta ihan alkutaipaleella ollaan.
 2. Meillä vaihtui nyt adoptio ensisijaiseksi tavaksi saada lapsi. Vielä syksyllä olimme menossa lapsettomuushoitoihin, mutta mutkien kautta minulta poistettiin pari viikkoa sitten molemmat munasarjat, joten jäljelle jäi adoptio. Adoptio on siis jo aiemminkin ollut harkinnassa.
 3. Maya kiitos tsempeistä! Curry kyllähän mäkin tiedän että painoa olisi hyvä pudottaa. Ja olen ihan samaa mieltä siinä. Toivoisin kanssa, että meille asia esitettäisiin yhtä mukavasti kun teille. Muutenkin tuo ensikäynti jännittää ihan sikana. Mitä siellä tehdään/kysellään?!?
 4. Molemmat ollaan 33 vuotiaita.
 5. Minä en ottanut, mutta mieheni riskiryhmäläisenä otti.
 6. Nuorena halusin ainakin kolme. Tällä hetkellä toiveissa olisi edes se yksi.
 7. En kysele, koska asia ei minulle kuulu. Ja koska mistään en voi tietää jos henkilöllä onkin lapsettomuutta niin kyselyt saattavat ahdistaa. Nimimerkillä kokemusta löytyy.
 8. Meillä ollaan oltu enemmän ja vähemmän aktiivisia yrittäjiä varmaan 8 vuoden ajan. Ehkäisy siis jätetty pois tuolloin 8-9 vuotta sitten ja tähän ajanjaksoon on sisältynyt jos jonkinlaista jaksoa peittojen heiluttelun saralla. Tiistaina eka käynti lapsettomuuspolilla, katsotaan mitä tapahtuu.
 9. Meillä on tiistaina edessä ensikäynti lapsettomuuspolilla ja jo etukäteen minuu ahdistaa suunnattomasti se mitä painostani tullaan sanomaan. Olen siis todella reilusti ylipainoinen (BMI 47) ja takana on yksi todella huono kokemus gynekäynnistä, jossa gyne sanoi suoraan "että tämä on varmasti syöpää kun sulla on noin paljon tota painoa". Ja siis kyse ei todellakaan ollut mistään syövästä eikä mistään sairaudesta tuolloin! Mutta tämän kokemuksen pohjalta käynti kauhistuttaa suunnattomasti.
 10. Asutaan omassa rivarissa. Huoneita 3+k ja neliöitä 75.