Rarity

Aktiivijäsen
 • Content count

  593
 • Joined

 • Last visited

About Rarity

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 12/11/83

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Uusimaa
 1. Voi harmi Petite, kyllä minä tuossakin testissä jotain näen
 2. Kyllä minäkin siinä jotain näen, Perhonen, mutta voi olla negakin. Tsemppiä!
 3. Apteekin omassa näkyy haamu, samoin näen tuossa eilisessä punaisessa testissä (alimmaisessa kuvassa) jotain. Pidän peukkuja että vahvistuu!
 4. Lisää testejä kehiin, Pikkanen!
 5. Pikkanen; tämänpäiväisessä liuskassa näen viivan, mutta se on tosiaan aika lähellä tuota kontrolliviivaa. Mutta mikä muukaan viiva se voisi olla? Hmm. Ja puikossa näen kanssa jotain Pidän peukkuja!
 6. Oudosti kertyy väri noihin sinun testeihin, pikkanen. Melkein sanoisin, että tuo tämänpäiväinenkin testi on viallinen
 7. Nyt on komeaa viivaa jo, SuzieL!
 8. Onnea Jennajanikaa ja tule mukaan marraskuun odotusklubiin!
 9. Pahoittelut tsiptsip Onnea kevätpäiväntytölle, tule mukaan marraskuun odotusklubiin Marrasmakkaroihin
 10. Minä näen haalean sinisen plus-viivan mmemmylin testissä! Harmi, jos testi ei ole luotettava! Itse vannon edelleen rfsu:n liuskatestien nimeen, eivät ole antaneet minulle koskaan väärää positiivista ja haamulaisia olen saanut niihin jo tosi varhaisilla dpo:illa. Niitä saa lähikaupoista ja marketeista. Suziella näyttää myös tosi hyvältä. Selvä viiva näkyy Toivottavasti se ei johdu enää pregnylistä, mutta jos viime kierrossa dpo 10 oli jo noin selvä nega ja nyt plussa... Pidän peukkuja!
 11. Rfsu on mulla silti toiminut parhaiten haamujen kanssa. Esim. Raskauskeijun erittäin herkkä raskaustesti (olisko se 10 herkkyydeltään) ei onnistunut näyttämään haaleaakin haaleampia haamuja ennen kuin dpo 14
 12. Paapulle onnittelut, selvä plussa
 13. Tuo sun käyttämä raskaustesti ei ole kovinkaan herkkä, joten sinänsä en huolestuisi siitä. Hae kaupasta rfsu:n liuskatestit, ne on mulla näyttäneet haamut kaikista parhaiten! Sulla tuo ovistesti vahvistuu niin komeasti, että epäilisin minäkin jo jotain tuossa vaiheessa!
 14. Kyllä siellä haamu on!
 15. Kolmannessa raskaudessa kiloja kertyi kaikkiaan 12. Sairaalaan niistä jäi tasan vauvan ja istukan painon verran, eli töitä riittää.