miinu

Aktiivijäsen
 • Content count

  482
 • Joined

 • Last visited

About miinu

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1576 profile views
 1. Kävin ihan muuten vaan, ja oli tosiaaan niin paljon porukkaa ettei meinannut mahtua Niissä ryhmissä ei ole tullut käytyä sen syksyn käynnin jälkeen, ehkä jos muihin odottajiin olisi tutustunut niin olisi varmaan tullut lähdettyäkin uudestaan Onkohan syksyllä vasta seuraavat kerrat?
 2. ^ mulla on aivan samanlainen kokemus Perheentalosta, menin ensimmäistä kertaa luennolle/keskustelujuttuun niin olinkin ainut odottaja ja muilla lapset mukana. Tuli vähän ulkopuolinen olo kun tuntui että kaikki jo tuntee kaikki Kävin muuten tällä viikolla perheentalolla lasten kanssa ja se oli aivan tupaten täynnä! PKKS:sta on jäänyt ihan hyvät kokemukset, kaksi synnytystä takana (2/12 ja 12/14), molemmissa kätilöt ottivat toiveet huomioon. Vuodeosastolla oli ainakin esikoisen kohdalla kiire ja osasta hoitajista sen kyllä huomasi. Tokan lapsen kohdalla opastusta ei niinkään sitten enää kaivannutkaan vaan odotin vain et pääsen kotiin Kaiken kaikkiaan molemmista synnytyksistä ja lapsivuodeajasta jäi positiiviset kokemukset.
 3. Synnytin laskettuna päivänä (40+0 ). Synnytys lähti käyntiin spontaanisti lapsivesien menolla.
 4. tyttö tiedossa.. poika tiedossa.. * Vatsasi on levinnyt sivulle. * Vatsasi on pystyssä, eikä se näy takaapäin. * Mielesi tekee makeita ja herkkuja ja hedelmiä. * Himoitset suolaista ruokaa, lihaa ja juustoa. *Olit yhdynnässä muutamaa päivää * Olit yhdynnässä ovulaatioaikaan. ennen ovulaatiota. (kaikki nämä ) * Viiva vatsassasi päättyy napaan. * Viiva vatsassasi jatkkuu aina rintojen korkeudelle. * Vauva potkii hillitysti. * Vauvan potkut ovat voimakkaita. *Edellinenkin lapsesi on tyttö. * Odotat esikoistasi tai edellinenkin lapsesi on poika. * Voit pahoin raskauden alussa ja näytät nuutuneelta. * Et kärsi pahoinvoinnista ja hehkut kauniina. * Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne. * Elitte leppoisaa elämänvaihetta lasta siittäessä. * Säärikarvasi kasvavat samaa vauhtia kuin ennenkin. * Säärikarvasi kasvu on kiihtynyt. * Kätesi on aiempaa pehmeämmät. * Kätesi kuivuvat helposti. * Vauvasi sydämen syke on yli 140. * Vauvasi sydämen syke on alle 140. * Olet normaalia kiukkuisempi. * Olet rauhallinen ja hyväntuulinen. * Vauvasi hikottelee usein. * Vauvan isä lihoo odotusaikanasi. * Ikenet verestävät odotusaikanasi. * Jalkasi ovat aiempaa kylmemmät. Poika olisi siis pitänyt tämän mukaan tulla ja kaikki sitä veikkailikin, mutta tyttö syntyi
 5. ^Kiitos! Saattaa olla että päädyn tilaamaan tuolta, koska en ainakaan muualta ole vielä yhtä kivannäköisiä mekkoja löytänyt.
 6. ^ Hei Tellervo! Olen kiinnostunut samaisen sivuston juhlamekoista. Paljonko oli toimituskulut? Ja näyttikö puvut samanlaisilta kuin kuvissa?
 7. Voi Kielo, otan osaa menetykseen ... Voimia ja jaksamista kovasti!
 8. Ihanaa Ompukka!! Onnea tuhannesti!!
 9. ^Mukava kuulla että olosi on nyt helpottunut . Pikkuhiljaa sitä sitten jaksaa jo katsoa eteenpäin. Halauksia!
 10. Silloin kun sain lääkkeet tyhjennykseen niin silloin sovittiin 4-5 päivän päähän tarkastus, jossa ultrasivat onko kohtu tarpeeksi tyhjentynyt ja ettei kaavintaa tarvitse. Pitäisiköhän sinun soittaa lääkärille ja varata aika? Mulle on jäänyt samanlainen käsitys kuin shh:lle, että yksien menkkojen odottamista suositellaan sen takia että niiden jälkeen kohtu ois ikään kuin normaalissa tilassa, ettei mitään ylimääräistä siellä enää olisi... Voimia sinulle Raikuli vielä tätäkin kautta!
 11. Voimia ja halauksia mimmynmamalle!
 12. Onnittelut täältäkin mimosalle! Ihana juttu!
 13. Tuo on jo tosi inhottavaa kohtelua. Mulle annettiin ohje, että samana päivänä kun ottaa lääkkeet niin pitää ottaa yhteyttä sairaalaan, jos runsas vuoto ei ole alkanut. Tämä siis P-Karjalan sairalaassa. Mutta siis parin-kolmen päivän sisällä mulla oli niitä kipukouristuksia edelleen, joten oisko ne sitten sen takia pyytäneet teitä odottamaan 2-3 päivää... Mutta että jopa 5-6 päivää joutuu odottamaan, niin huhhuh!
 14. lisbet, olet kyllä joutunut koville . Voimia!! Jaksamista myös Ompukalle surullisessa tilanteessa . Niin, miulle lääkäri sanoi että kaavintaa yritetään välttää viimeiseen asti, että lääkkeet ois se nykyään tavallisin tapa hoitaa tyhjennys. Kummassakin tavassa on tietysti huonot ja hyvät puolensa, lääkkeissä se kipu on suurempi kuin kaavinnassa ja vuoto pidempi (ja ainahan se ei edes tyhjene kunnolla)..kaavinnassa taas sitten rasitetaan sitä kohtua.. Niin ja yksi vaihtoehtohan on odottaa luonnollista keskenmenoa ....
 15. Voi niin tuttu tunne! Miekin kuljin yli viikon kuollut pikkuinen vatsassa . Ei tuntunut kivalta.