-kati-

Jäsen
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

About -kati-

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Pori
  1. Mä paistoin pekonit paketissa levyn päällä. Ei lähde irti hellan levystä ei... Laitoin siis väärän levyn lämpiämään ja pekonit paketissa fiksusti&tietysti juuri sen levyn päälle. Tyytyväisenä vaan haistelin kun pekonit paistui kunnes tajusin etten ollut laittanut niitä vielä pannulle.........
  2. Meillä ei nyt noita F6:sia ole mutta nuo Gessujen Swing/Trendit kylläkin... Otin pojalle tuon puolikovan kopan koska puolikovasta kopasta saa tuon pehmeän kopan ottamalla nuo kovikkeet pois. Mikä meillä tehtiin viime viikolla kun turvavöiden käyttö alkoi tulla aiheelliseksi myös päikkäreiden aikana... Omasta mielestäni tuo puolikovakoppa oli/on edelleen ihan hyvän kokoinen (poika 9 kk) mutta en enää luota siihen että veikkonen pysyisi herätessään vain makuuasennossa.
  3. Meillä on myös Golf Variant vm 2003 ja ajateltiin tuo Besafen Izi Combi hankkia pojalle nyt kun se alkaa olla pikku hiljaa mahdollista. Sitä ennen ajattelin että MaxiCosin Isofix-kiinnitteisellä kaukalolla mennään niin kauan kuin poika vaan ikinä sinne mahtuu. Joten onneksi on tulossa kesä niin vaatteet vähenee, koska pituudesta tuossa ei ole vielä onglemaa ja poika on nyt 9 kiloa ja n. 70 senttiä pitkä. Mutta pieneksi käy kyllä etupenkin tila oli istuin mikä tahansa...
  4. ^ Tultiin juuri ulkoilemasta pienokainen (7kk 8kg) Manducassa, vaatteinaan sukkahousut, body, villahaalari ja äitiyspakkauksen toppavaatteet, eikä hän tuntunut erityisen hikiselta ja viihtyikin ihan hyvin vaikka hieman venkulalta näyttikin. Isoin ongelma melkein on oma vaatetus mutta tässä kohtaa kerrospukeutuminen kunniaan. Nyt odottelen innolla että kelit tuosta vähän lämpenevät js pääsisi ulos liinankin kanssa.
  5. Meillä on nuo Gessleinin Swingit mutta Saksasta tilattuna eli Trendit ja niiden ohjeet olivat ainakin niin suppeat että niiden perusteella ei mitään apua saa. En tosin tiedä onko asia näin myös Suomessa myydyissä vaunuissa.
  6. Meillä on jossain kohtaa keväällä aiheellista ostaa pojallemme ensikengät jalan asennon vuoksi... Fysioterapeuttimme suositteli seuraavia merkkejä: Superfit, Tepsut tai Bundgaard Millaisia käyttökokemuksia teillä on ja mistä olette kenkänne löytäneet (erityisesti porilaiset....)? Että eikun kenkäostoksilla pahville piirrettyjen jalankuvien kanssa. Odotan innolla...
  7. Itsellä liikunta on painottunut lähinnä tuohon koiran kanssa lenkkeilyyn, jota sitten tosin on harrastettu senkin edestä ;-) Vauhti vaan tuntuu hiljenevän ja askel lyhenevän... Kumma juttu Sen olen huomannut että jalat menevät helpommin maitohapoille kun on ylämäkeä tai portaita ja pientä puuskutustakin saattaa olla ilmassa. Mutta edelleen periaatteesta kieltäydyn töissäkin käyttämästä hissä neljänteeen kerrokseen kiivetessä. aktsotaan kuinka pitkälle tämä riittää.
  8. Minäkin jo haaveilen liikunnasta synnytyksen jälkeen, vaikka vieläkin pystyn käymään hyvin koiran kanssa "lenkillä" vaikka melko taapertamista se taitaakin jo olla (rv 30+3) Jumppa kuulostaisi oikein mukavalta kuin myös uiminen (vaikka uimassahan voisi kyllä vielä hyvinkin käydä mutta kun tuntuu ettei tuo aika riitä siihen, että uimahallille asti pääsisi...) Katsotaan kuinka käy sitten kun ollaan päästy tositoimista ja paiakt on palautunut jonkin verran.
  9. Minä 26, miekkonen 33 ja hurtta 2 Molemmilla vakityö.
  10. Meillä odottelee hyllyssä BabyBanzit tulokasta. Tämän kesän vielä tietysti aivan liian isot mutta talvella jo varmasti sopivammat.
  11. Kampaajalla ajattelin käydä vielä muutaman kerran ennen h-hetkeä heinäkuussa. Väriä tukkaan ja kuosia kehiin (mielellään sellainen helppo) ja todennäköisesti kulmien ja ripsien siistiminen ja värjäys. (tämä tosin myös muutenkin, kun iskee keäsisin tuo superlaiskimus)
  12. Meillä ei ole vielä hankittu vaatteita kuin ne mitä on sukulaiset tuonut... Mutta vaunut ja turvakaukalo tulivat jo ja odottelevat tuossa heinäkuussa saapuvaa käyttäjäänsä.