mari

Aktiivijäsen
 • Content count

  1674
 • Joined

 • Last visited

About mari

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2452 profile views
 1. Olen lähdössä maaliskuun lopussa silloin noin 4 kk:n ikäisen vauvan kanssa junamatkalle Ouluun. Mukaan otan vaunut, hoitolaukun ja oman repun/laukun. Mietin pitäisikö varata paikka perhehytistä? Mahtuisiko vaunukoppa sinne paremmin? Vaunujen runkoa en usko tarvitsevani junamatkojen aikana. Juna tulee olemaan IC2. Jatkamme Oulusta vielä bussilla Rukalle ja muu seurueemme ajaa sinne. Koen junamatkan helpommaksi pienen kanssa mm. imetyksen helppouden vuoksi.
 2. Täytyy kyllä kehua Taysissa saamaamme hoitoa. Menin sairaalaan 1.12, kun lapsivedet meni. Siirrettiin käynnistysosastolle, jossa synnytys käynnistettiin ti 2.12 ja tyttö syntyi samana iltana. Kokemusta tuli reissulta synnytysvastaanotosta, käynnistysosastosta, synnytyssalista ja synnyttäneiden osastolta. Kaikissa tosi hyvä palvelu ja osaava henkilökunta. Synnyttäneiden osastolla oltiin lähes viikko, kun seurasivat tytön vointia. Kukaan ei ehdottanut, että minut olisi kotiutettu ilman vauvaa vaan ennemminkin haluttiin pitää osastolla, jotta vierihoito toteutuisi.
 3. Ja kaverilta kuulin, ettei Tampereen Stockalla ole tällä hetkellä äitiysvaatteita. Ilmeisesti tuovat ne takaisin valikoimaan, kun remontti valmistuu.
 4. Aiemmin Stockalla äitiysvaatteet oli lastenvaatteiden kanssa. Siis silloin, kun lastenvaateosasto oli siinä alhaalla. Nykyisestä tilanteesta en tiedä, muuttiko äitiysvaatteet lastenvaateosaston kanssa silloin reilu vuosi sitten..
 5. Nostelenpa tätä ketjua, kun mietteissä olisi matka Dubrovnikiin toukokuussa. Meidän perheessä 3-vuotias ja ystäväperheessä 2-vuotias. Itse olemme jo päättäneet, ettei rattaita oteta lainkaan mukaan vaan kantorinkalla mennään oli kohde nyt sitten mikä tahansa. Viikko on ajateltu olla. Hieman mietitään, jos varattaisiin lennot itse ja etsittäisiin myös majoitus itse, kun esim. aurinkomatkojen paketit oli aika hintavia (meidän makuun, kun ollaan totuttu tekemään itse varaukset ym.) Onko lähiajoilta reissukokemuksia/hotellisuosituksia jne?
 6. VAS

  Mä muistelen, että olisi hieman liikkunut sellasta juttua, ettei Tays tai edes Nokialla neuvola mainosta mahdollisuutta mennä Sastamalaan synnyttämään.. Ja lieneekö taustalla hieman sitä, että vuodenvaihteessahan pitäisi tulla uusi laki, jonka perusteella ihmiset saavat itse valita, mihin hakeutuvat hoitoon julkisella puolella.
 7. Tilasin itse Rasavilin nettikaupasta pojalle nämä, ovat outlet puolella vielä eli hinta ei ole paha Ja lisäksi noi Peukalopotit ovat aivan parhaat vk- ja talvihanskat. En osta enää muita.
 8. Meillä on nyt muutaman kerran ollut päällä Lassien splashproof kaksiosainen vk-asu ja tuo on tosi hyvä! Sekä housut että takki ovat samaa materiaalia. Hanskoissa luotan nykyisin Peukalopotteihin niin vk- kuin talvikäytössäkin. Eivät ole sisältä kastuneet, vaikka poju on uittanut käsiään lätäköissä.
 9. keväällä: lenkkarit + kumpparit + jotkut siistit kengät kesällä: sandaalit + lenkkarit + siistit kengät/tossut syksyllä: kumpparit + lenkkarit + siistit kengät talvella: talvikumpparit + kuomat + siistimmät talvikengät Just kävin ostamassa pojalle paikallisen kenkäkaupan lastenkenkien loppuunmyynnistä ensi kesäksi kahdet sandaalit.. taidan mennä vielä hakemaan kokoa isommatkin, kun alennus oli -60% Ja samasta alesta on jo hommattu nahkaiset ns. paremmat kengät. Kevääksi varmaan hommataan gorelenkkarit. Poika on 2v. ja hoidossa pph:lla. Ulkoilevat aika paljon. Niin ja parit kumpparit täytyy hommata myös.
 10. Meillä on pojalla hoidossa sellainen kypärämyssypipo ja välillä on nyt käytetty kotona/kauppareissuilla villasekoitepipoa + kauluria. Kovemmilla pakkasilla oli ruskovillan merinovillainen kypärämyssy + pop:n toppahattu.
 11. Pojan tulevilla 2-v. synttäreillä on Mikki Hiiri teema. Poika rakastaa Mikkiä. Tilasin Mikki-vuoan, jolla teen kakun + sellaisen kakkukuvan, jos jostain syystä tuo kakkuvuoka-Mikki epäonnistuu. Kutsut tulee samaa teemaa, kuten myös lautaset ja mukit. Ja sitten jotain muuta koristetta.
 12. Poika on 1v10kk kohta ja kengänkoko 23-24 (enää harvat koon 23 kengät menee)
 13. Meillä pph kehotti siirtymään toppahaalariin. Huomenna ajattelin pojalle sen sitten laittaakin, kun alkaa vk-haalari kiristämään, jos on liikaa kerroksia alla. Helpompihan se toppis on ja voi laittaa vähemmän vaatetta alle.
 14. ^ kyllä me on tehty toivelistaa ja kerrottukin jo kummeille ja isovanhemmille. Itse asiassa mummu on jo kysellytkin listan perään. Tänä vuonna meillä on listalla uudet aurinkolasit, Ruskovillan alutumput, villahaalari, pussilakanasettiä ja villasukkia. Leluja ei tuohon listalle laiteta, ehkä jos jotain kysytään, niin sanotaan piirtämistä varten lehtiö ja lastenlaulu cd-levy. Meillä poika on syntytyt helmikuussa, joten ei viitsitä jouluksi niin noita lelulahjoja hommailla. Saa kuitenkin synttärinä sitten leluja lahjaksi, mikä on ihan ok.
 15. Meillä on hankittuna Reiman kypärämyssymallinen talvipäähine. Lähinnä hoitoon meinasin tuon pojalle laittaa. Meillä käytetään myös kauluri+pipo yhdistelmää, vaunu-unilla sitten kypärmyssyä.