sara85

Aktiivijäsen
  • Content count

    53
  • Joined

  • Last visited

About sara85

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. S.K Katsoitko siä reimalla, että oliko myös vk- vaatteita esillä? En tajunnu viime kesänä alesta ostaa. Ite meinaan kyllä suunnata kankaanpään suuntaan mutta olettaisin et suurinpiirtein tarjonta samaa.
  2. Meillä on tutista tullu tittu Mulle ainaki sanasta tulee jotain ihan muuta mieleen ku tutti. Toivottavasti ei sitä kauheesti hoidossa höpötä. No eipä oo hoitotätit ainaka viä asiasta maininnu "et vois kotona koittaa vanhemmat puhua vähän siivommin."
  3. ^Mistä oot kyseisen paidan löytäny? Mihin asti mahtaa löytyä kokoja?
  4. Ajattelinkin että olin nähnyt kuvan tai ainakin lapsukaisen jossain ennenkin, näillä sivuillahan se olikin. Kilpailussa meidän lapsukaiset olikin kisan päätyttyä samalla sivulla, olikohan peräti vierekkäin. Nyt en päässyt tarkistamaan, kadonnut helistimen sivuilta muut paitsi top10.
  5. Meidän neitiä on useemman kerran kauppareissuilla luultu pojaksi. Ihan jo vastasyntyneenä luultiin pojax vaikka, kuinka olis ollu jotain vaaleenpunasta unisex-vaatteiden lisäx. Viimesin kerta oli viime viikolla, kun päällä oli vaaleanpunanen pörröhaalari, ja kyseinen mies ei ekasta sanomisesta edes uskonu tytöx. Et ihan turha näköjään ostella mitään tyttömäisiä vaatteita, tuskin tuntemattomia edes hameilla sais veikkaan oikein
  6. ^Ainakin viikko sitten jesper junioris oli kaikki ulkovaatteet jo -50%. Tosin kävin kyl ideaparkis mut eikö niissä kaikissa mahda olla samat alet. Mä olisin kans niin halunnu ton raidallisen mut ei ollu enää, tyydyin sit siihen sydämmeen.
  7. ^Hieno haalari. Kiitos vinkistä! Kävin eilen hakemassa neidille haalarin ensi talveksi. Baby-mallisten haalareiden valikoima oli jo aika minimaalinen mutta isompien haalareista viälä löytyy valikoimaa molemmista liikkeistä. Ihan en mieleistäni haalaria saanut mutta saa kelvata, oli ainakin halpa Ostin reiman sydänkuvioisen babyhaalarin.
  8. Mua kiinnostaa et millaset alet kyseisessä liikkeessä oli? Ja haalaritarjonta oli siis hyvä?
  9. Itsellä on käytössä taigat, mitkä on mielestäni hyvinkin vastaavat kuin jovi air. Isoon yarikseen vaunut varmasti jotenkin mahtuu, pienemmästä versiosta en osaa sanoa. Ilman renkaita vaunut menee melko paljon pienempää tilaan. Meillä on käytössä volvo s60, jonka takaluukku on mielestäni iso (ei tosin kovin korkea) ja vaunut mahtuu renkaiden kanssa just poikittain ja ilman menee pitkittäinkin ja jää tilaa siis muullekkin, myös meidän vanhassa farkussa tilanne oli sama. Tohon ekaan kerrokseen kantamiseen en kyllä itse pystyisi vaikka olisi kuinka pienet vaunut kyseessä. (Tosin itse en niin iso ihminen olekkaa.) Kyseiset vaunuthan siis painaa n.20kg, eikä mielestäni mitenkää yhdellä kädellä kannettavat ison kokonsa puolesta. Mutta ehkä voisit kävellä rappuset kahteen kertaan ja noutaa vaunut eri kuormassa. Mutta siis Oran vaunuihin olen todella tyytyväinen!! Kulkee kyllä niin hienosti, ja näin talvella ei ole lumiset tietkään haitannut.
  10. Kertokaahan maalaiselle.. Joko joku on bongannut hyviä joulualeja? Onko Reiman tuotteissa ollut hyviä tarjouksia ja missä?
  11. Mistä ootte löytänyt tonttupukuja ja tonttulakkeja (<- muutakuin nameit) vauvalle? Onko lakit ollu kuminauhalla vai ilman tai joku muu systeemi?
  12. Tosi isoja eroja vauvojen vaatekoissa (<- mitenköhän oikeesti kirjotetaan), tietty vaikuttaa vähän mitä vaatemerkkejäkin käyttää. Meillä on hyvin samanlaisesti menny käyttö tähän asti kun SnoWhiten vauvelilla. Tosin Tutan vaatteet on tosi isoja eli niistä mahtuu vielä 50cm body ja puolipotkarit, muuten siis käytössä 62cm vaatteet ja ikää neidillä on 5kk.
  13. Aivan ihana joulupaketti tulossa Sposinan neidille!! Mein neiti sai tollase samanlaisen pörröhupparin lahjax mut se oli vaaleenpunanen, en ollu ennen nähny ku noita valkosia. Saara2, hieno toi Bamsen hame-legginssi yhdistelmä. Mahtaako löytyä myös liikkeistä vai ainoastaan nettikaupasta?
  14. En tohon pitkäaikaseen pahaan oloon osaa sanoo mut muutaman päivän vois olla uskottava lihasjumitus.. Mulla on toisinaan ollu niin pahasti niska/selkä jumis et on joutunu oksenteleenkin sen takii. Ja toi migreeni on kans hyvä selitys, sitäkin voi käyttää useempana päivänä. Monesti migreenikohtaukset kestää useemman päivän, töissä sillon kyl harvemmin pystyy oleen.
  15. Eilen tuli plussa kp 36/31. Testasin jo pari kertaa ennenkin mutta näkyi vaan "viivanpaikka." Ei osaa uskoo tätä asiaa! Vuodenverran tjottailtiin ja nyt eka kierto kun päätettiin oikein yrittää (eikä ollut edes kova yritys, oikeesti).