mannis

Aktiivijäsen
  • Content count

    82
  • Joined

  • Last visited

About mannis

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Tyyliltään lasten nimet tulevat varmaan olemaan hieman samankaltaiset: lyhyitä, helppoja lausua ja eivät ehkä niitä kaikkein yleisimpiä nimiä. Noin muuten ei kyllä ole ajatusta nimetä sisaruksia samankaltaisesti, esikoisen nimi on vielä sopivasti sellainen ettei siihen sopivaa ns. tyttöversiota oikeen löydykään.
  2. Olen värjännyt molempien raskauksien aikana suht normaalisti, eli noin 2-3 kuukauden välein. En koe, että kemikaalikuorma noista yksittäisistä kerroista olisi niin iso, että haluaisin sitä erityisesti vältellä.
  3. Ensimmäiseltä varmaan pari, ja tältä toiselta sitten vähän reilummasti - oisko joku kymmenen lähellä totuutta. Tämä tosin lähinnä sen takia, että menkat oli myöhässä jo melkein pari viikkoa ennen kuin testi näytti positiivista, joten siinä välissä oli tullut muutaman päivän välein testattua. Ja sitten kun se viimein näytti positiivista, piti testata pariin kertaan että varmistuu asiasta
  4. Otettiin pakkaus molemmilta, miehen toiveesta.
  5. Tekstiviestillä läheisimmille. Facebookiin taisin parin viikon jälkeen lisätä perheenjäsenen (nimi, sukupuoli ja suurinpiirtein ikä siitä taitaa selvitä), mutta muutoin ei sinne ilmoitettu asiasta.
  6. Sain, kultaisen sormuksen joka käytiin yhdessä valitsemassa. Tosin hieman piti vihjaista lahjatoiveesta, mutta mielellään tuo tuntui sellaisen hankkivan. Katotaan sitten miten tämän toisen kanssa käy...
  7. Esikoisen syntymän jälkeen kotiuduttiin vajaa 2vrk synnytyksestä, meinas olla osastolla vähän täyttä niin päästiin kotiin. Toivottavasti tälläkin kertaa pikainen kotiutuminen olisi mahdollista.
  8. Ekasta kerrottiin, kun oli niin vahva poikaveikkaus. Nyt vähän sovittiin ettei puhuttais asiasta, kun se veikkaus oli niin epävarma että voi olla melkeinpä kumpi vaan. Eipähän tuu sitten läheisille turhia ennakko-odotuksia.
  9. Meillä poika siirtyi pinnasängystä isojen sänkyyn (ihan normi 80x200cm kokoiseen) hieman jälkeen 2-vuotissynttäreiden, eikä kyllä ollut oikeastaan mitään siirtymisvaikeuksia. Onkohan koko aikana (nyt siis vajaan vuoden aikana) pitänyt kaksi kertaa palauttaa illalla sänkyyn, ja silloinkin taisi olla kyse siitä, että luuli että on jo aamu - me ei siis oltu vielä menty nukkumaan miehen kanssa tuossa vaiheessa.
  10. Työhaastattelussa Viikkoja tuossa vaiheessa joku n. 15, ja halusin, että tietävät tilanteen palkkauspäätöstä tehdessään. Eipähän tuo sitten onneksi vaikuttanut, vaan aloitin jo seuraavana päivänä uudessa työssä. Vanhassa työpaikassa kerroin sitten samalla kun irtisanouduin.
  11. Esikoisesta tunsin ensimmäisiä hipaisuja joskus n. viikon 20 tietämillä, tästä toisesta taas nuo ensimmäiset hipaisut oli varmaan jossain 14-15 viikoilla. Siitä parin viikon sisään tahti kiihtyi niin, että joka päivä useita kertoja tuntuu potkuja. Istukka on edessä niin kuin esikoisestakin, joten voi olla että on vain hieman aktiivisempi liikkuja tämä toinen lapsi isoveljeensä verrattuna.
  12. Ensimmäisestä tuli ihan pari pientä arpea, sellaisia ettei niitä oikeastaan huomaa jos ei osaa etsiä tuosta mahanahkasta. Toivottavasti tältä toiseltakaan ei tulis isommin jälkiä, nyt oon jopa koittanut panostaa hieman ja rasvaillakkin tuota mahaa suht. säännöllisesti.
  13. Esikoisesta saatiin vahva poikalupaus (ja kuva pippelistä) rakenneultrassa, ja poikahan sieltä tuli. Tästä seuraavasta lääkäri veikkaili tyttöä, mutta oli melkoisen epävarman kuuloinen. Jäi siis vielä nähtäväksi kumpi sieltä tulee, syyskuussa nähdään menikö veikkaus oikein.
  14. Itse olen 30, mies 37. Toinen lapsi mietinnässä.
  15. Me oltiin oltu yhdessä noin yhdeksän vuotta kun päätettiin, että meidän perheeseen voisi liittyä kolmas. Nyt mietitään josko siihen vielä neljäskin sopisi