Sirfalas

Jäsen
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Sirfalas

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Aiotaan hankkia tuleville lapsille vakuutukset heti kun se on mahdollista, jo raskausaikana siis. Omilla vanhemmillani ei aikanaan ollut ollut varaa hankkia vakuutusta minulle ja veljelleni ja sitä olen sitten jälkeen päin monta kertaa kironnut lääke/lääkärikuluja maksellessa. Äitini on harmitellut samaa, mutta eipä tuolle enää mitään voi Omalla kohdalla raavitaan tarvittavat rahat kasaan ihan mistä tahansa että saadaan tuleva muksumme vakuutettua. Koskaan kun ei tiedä mitä tapahtuu.
  2. Minuu pelottaa synnytyksen jälkeinen masennus jo valmiiksi, vaikken vielä raskaana olekaan. Olen sairastanut masennusta muutama vuosi sitten ja päässyt siitä suhteellisen hyvin kiinni normaaliin elämään. Kuinka hyvin raskauden jälkeiseen masennukseen saa apua, onko teillä kokemuksia tästä? Kiinnostaa..
  3. Perus elämäntavat ovat kunnossa, pyrin katsomaan mitä suuhuni laitan ja liikuntaakin tulee harrastettua säännöllisesti. Huomaamattani imen itseeni kaiken tiedon mitä raskaudesta vain eteen tulee. Ja täältä varmaan saa myös hyvin ongittua tietoa
  4. Paljon onnea kaikille plussanneille
  5. AMK-opiskelija täälläkin. Toinen vuosi käyty ja kaksi vielä edessä. En silti pitäisi yhtään mahdottomana sitä että tekisin lapsen opintojen aikana. Helppoa se ei varmasti ole, mutta ei varmaan mahdotontakaan. Kun nyt ensin saisi sen plussatestin aikaiseksi..
  6. Välillä olen harkinnut adoptiota aika vakavastikin. Maailmassa on kuitenkin niin paljon lapsia ilman vanhempia ja ilman kotia. Tietysti "oma" on aina oma, mutta uskon että adoptoidusta lapsesta voi ja tuleekin varmasti aivan yhtä rakas. Enkä pidä pois suljettuna sitä että vielä joskus päätyisin adoptioon.