Chandalina

Aktiivijäsen
 • Content count

  1597
 • Joined

 • Last visited

About Chandalina

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2028 profile views
 1. JoHe: Kassius, Klement, Kornelius, Kosmos, Kontio, Kingston, Kelvin, Kaspar, Karlos, Krister Kaspian ja Kasimir kävis mun korvaan parhaiten edellisten jatkoksi.
 2. Mä oon haaveillut neljästä lapsesta niin kauan kuin muistan, ja että olis kumpaakin sukupuolta. Jos oikein menis mun haaveiden mukaan, niin kaks kumpaakin. Nyt meillä on kaksi lasta, yksi kumpaakin, enkä tiedä tuleeko enää lisää. Välillä on kovastikin kuume ja välillä tuntuu, että näin on oikein hyvä. Nuorena haaveilin, että tulis tyttö-poika-tyttö-poika tai tyttö-tyttö-poika-poika. Mut kun lapsi toivotettiin tervetulleeksi, toivoin ensimmäiseksi poikaa, koska mulla oli hänelle nimi valmiina. Toisen lapsen kohdalla toivoin ehkä hiukan enemmän tyttöä, jotta olisi tosiaan yksi kumpaakin, eikä tarvitsisi enää jatkossa jännätä, saisiko koskaan tyttöä. Toisaalta toinen poika olisi ollut kiva, erityisesti isoveljen kannalta. Vaikka taitaa luonne sisarusten läheisyydessäkin vaikuttaa enemmän kuin sukupuoli ja ikäero. Ja meillä nuo ovat kyllä viihtyneet aina tosi hyvin yhdessä, vaikka ovatkin eri sukupuolta. Jos vielä päädyttäisiin lisää lapsia toivomaan, toivoisin kolmanneksi tyttöä ja sitten vielä neljänneksi loppuvuoden poikaa (tähänkin liittyy nimijuttuja). Tosin mies on sitä mieltä, että kolme on ehdoton maksimi, joten ehkä mun täytyy sittenkin toivoa sitä poikaa kolmanneksi, kun haluaisin kuopuksen olevan poika. Mutta nää on vaan tällaisia hömppätoiveita. Kyllä mäkin olen aina ensisijaisesti toivonut lasta ylipäätään. Rakkaita ja toivottuja olisivat millaisina vain.
 3. Mulla on laskettu neuvolassa(kin) 40 viikkoa viimeisten kuukautisten alkupäivästä eli ei käytetty tota vanhaa kaavaa (epäilisin, että alkaa olla harvinaisempaa sen käyttö ylipäätään). Myös tuo vaihtelee, millainen heitto ultrassa pitää olla, että muutetaan. Joissain muutetaan pienestäkin heitosta, täällä Turussa muistaakseni heittoa pitää olla vähintään viisi päivää.
 4. Napisija: Viola, Martta, Kerttu, Alma, Aini, Aili, Taimi, Maria, Meeri, Laila, Eila, Anna, Lotta, Tyyne, Lyyli, Lyyti, Sohvi, Elvi, Vilja, Alli, Airi, Lahja, Liisa, Lyydia, Kaisa, Maija, Anja, Ulla, Ulpu, Hilja, Hilma, Matilda, Helmi, Aune, Helena, Ilona
 5. Onnea matkaan lavella! (Huomasin plussan allekirjoituksesta jossain random ketjussa ja sit piti selata, et onko sulla vielä päikkyä vai mihin sua oikein pääsee onnittelemaan )
 6. -ka -loppuisia: E(e)rika Annika Janika Jessika Jannika Kla(a)rika Matilda on musta jotenkin samanhenkinen kuin Monika ja M-alkuisia kolmitavuisiahan on sitten vaikka miten, esim.: Maaria Merita Marjatta Melina Marina Marita Melinda Mirella Maria Melissa Mimosa ja vähän pidempiä esim.: Marianne Monalisa Mariela ja jos ei mitään erityisiä äänneyhtäläisyyksiä tarvi olla, niin sittenhän noita kolmanneksi sopivia vähintään kolmitavuisia nimiä vasta riittääkin, esim. Evelin Lenita Aurora Susanna Ei tosin noista ehdotuksistanikaan taida kaikki kauhean hyvin sointua Silvia Liljan jatkoksi... kunhan nyt mietin nimiä, jotka jotenkin olis vastaavia kuin Monika. Mun suosikkeja on ehkä Silvia Lilja Erika ja Silvia Lilja Matilda.
 7. Kauniit nimet Katjun ja Lalan lapsilla!
 8. Mäkin näen My.:n molemmissa testeissä tuplaviivat. bd
 9. Me nukutaan koko perhe samassa huoneessa, lapset ovat 5 v. ja 3,5 v. Uuteen kotiin tulee huoneita riittävästi kaikille ja olin ajatellut, että lapsille tehtäisiin tässä vaiheessa vielä yhteinen makuuhuone ja toisesta leikkihuone. Kuitenkin ovat itse sanoneet haluavansa omat huoneet, joten nyt mennään sillä. Katsotaan, mitä mieltä sitten käytännössä ovat, kun ihan oikeasti pitäisi yksin omaan huoneeseen mennä nukkumaan. Järjestely on toiminut minusta toistaiseksi oikein hyvin, eikä nukkumaanmenon tai nukkumisen kanssa ole ongelmia.
 10. Bongauksia kirkollisista: Jadessa, Celina, Jadja, Teresina, Aniitta, Mariel, Mariela, Sanja, Jelda, Jamilia, Mirma, Maite, Viktorina, Afrisa, Lyylikki (kaikki naisia, osa ainakin lähes uniikkeja, osaa annettu muutamia satoja)
 11. Joo, jopa minä näen viivan ihan selvästi! Onnea Perho!
 12. jennyllä tosiaan selvät viivat, Nukkelapsen tikkukuvissa en vielä erota toista viivaa tai edes paikkaa. Peukkuja kuitenkin bd
 13. No nyt on monta plussaa ja sellaisia viivoja, että mäkin näen Onnea kaikille!
 14. Intiasta tuli mieleen India ja Indira. Isabel, Ines?
 15. NNataliella kyllä selvät viivat (Mut aika ihmeellinen kokemus lääkärin kanssa...) Onnea! Sue Ellenin testeissä en nähnyt edes viivanpaikkoja, mut selvisihän se tilanne jo muutenkin. Parempaa onnea uuteen yritykseen! bd