Hepsu

Jäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Hepsu

 • Rank
  Aloittelija
 1. Sovittiin, että nyt on se aika että vauva saa tulla jos niin on käydäkseen ja niinhän se tärppäsi
 2. Mulla jäi pillerit pois jo pari vuotta sitten mielialavaihteluiden vuoksi, olin syönyt pillereitä 8 vuotta silloin. Kierto tasoittui sillon muutaman kuukauden aikana.
 3. Mä oon jotenkin tosi varovainen lapsikyselyiden kanssa.. oon itse kokenut ne aika ahdistaviksi ja hankaliksi, enkä pidä siitä, että minulta tullaan kyselemään. Läheisimpien kavereiden kanssa puhutaan asioista, mutta muiden kanssa ei juuri ollenkaan.
 4. Asutaan omistusasunnossa, rivarikolmiossa. Tilaa ihan kivasti, mukava asuinalue. Kyllä tähän mahdutaan ainakin joksikin aikaa
 5. Ollaan kolmenkympin molemmin puolin, omistusasunto on ja vakkariduuni molemmilla. Ensimmäistä odotan.
 6. Mä olen aina ajatellut, että haluaisin kaksi lasta. Mies on isommasta perheestä ja ilmoitti joskus seurustelun alkuaikana haluavansa neljä lasta. Onneksi hänellä mieli on yhteisen matkan aikana muuttunut, kaksi lasta hänkin tällä hetkellä haluaa. Ollaan aika paljon keskusteltu asiasta, esikoista siis nyt odotan.
 7. Vessankaapissa ovat vielä, itseni tuntien ne saattaa olla siellä vielä kolmen vuoden päästä vaikka ajatus olisikin heittää ne roskiin..
 8. Rintojen herkkyys ja kummalliset alavatsatuntemukset.
 9. Vaikka normaalistikin olen aika räjähdysherkkä ja nopeasti kiihtyvä, tuntuu jo nyt alkuraskaudessa että homma leviää ihan käsiin... yritän miestä säästääkseni hengittää kymmeneen ja olla hyyyyyvin zen, mutta ihan aina ei kykene