madele

Aktiivijäsen
  • Content count

    178
  • Joined

  • Last visited

About madele

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Kolmosessa kaksi päivää ennen synnytystä tehty kokoarvio n. 4000g. Syntyi sitten 4720g painoisena.. (kätilö tuumi jälkeenpäin että varmaan ihan hyvä ettet tiennytkään todellista kokoa )
  2. Kiitokset vastauksista Enköhän mä sitten pakkaa kassiin varalta omat vaatteet mukaan.
  3. Meillä oli joulukuussa syntyneellä nelikilosella esikoisella sairaalssa H&M:n 56 kokoa oleva haalari, joka ei mahtunut edes kotimatkana ajaksi päälle.. Että ei kannata ainakaan pienintä mahdollista 56 kokoa olevaa ostaa, jos vähänkin epäilee että vauva voisi olla lähellä neljää kiloa...
  4. Osaakohan joku sanoa, katsotaanko Päksissä kieroon jos käyttää vauvalla&itsellä mahdollisesti omia vaatteita lapsivuodeosastolla?
  5. Poikkesin tiedustelemaan, tietääkö joku kerrotaanko PHKS:ssa rakenneultrassa vauvan sukupuoli, jos se sattuisi selvästi näkymään? (en vielä kyllä ole varma haluanko tietää, mutta helpottaisi vähän päätöstä jos tietäisi että kerrotaanko sielä edes mitään..)
  6. Mä oon silittänyt muutaman vaatteen odotusaikana, mutta sen jälkeen en kyllä ensimmäistäkään.. ja ihan on hengissä tyllerö pysynyt Nostan kyllä hattua jos joku kerkiää vaatteita joka välissä silittämään!
  7. Tästä on kyllä varmasti tarvikepuolella ketju, mutta vastaanpa nyt jotakin mitä äkkiä tulee mieleen; -vaippoja -helposti puettavia vaatteita vauvalle -liivinsuojia itsellesi -mielenrauhan takia varalta purkki NANia ja tuttipullo -tutti -vauvalle joku nukkumapaikka -turvakaukalo että saa vauvan kotiin -tops-puikkoja navan putsaukseen -pehmeä hiusharja vauvalle -vaunut Aika vähällä pärjää, ja kauppoihin pääsee kyllä sitten vauvan synnyttyäkin. Toki ennen vauvan syntymistä voi näyttää vaikka miehelle valmiiksi kaupassa, että tämä on rintapumppu, nämä on rintakumit, tää on korviketta jne, että mies voi sitten tarvittaessa käydä ne sieltä hakemassa.
  8. Enimmäkseen yöpuku+pelkkä pussilakana varpaiden suojana ollut käytössä kohta 10kk. Joskus ihan kylmimpinä talviöinä myös ihan oikea peitto. Mä olin ite ihan ylihysteerinen tyllerön ollessa ihan pieni, ja pidin peittoa/pussilakanaa maksimisssaa navan korkeudella, ettei siihen vaan voi tukehtua..
  9. VAUNUT: Emmaljunga Classic Duo Edge & matkiksina Gracot SÄNKY: sukulaiselta saatu, mahdollisesti Ikeaa KAUKALO: Grago SITTERI: Oli lainassa Baby Björnin 1-2-3 HOITOPÖYTÄ/HOITOTILA: Kylpyhuoneessa pesukoneen päälle rakennettu puutaso, jonka päällä hoitoalusta. SYÖTTÖTUOLI: saatu retrosyöttötuoli AMME: tulpallinen Orthex TURVAISTUIN: BeSafe Izi Combi turvavyökiinnityksellä MUUT:
  10. Tyllerö on kohta puoli vuotta, ja mä olen käynyt sinä aikana ehkä 3x shoppailemassa tai kävelyllä lyhyesti ihan yksinäni. Toisaalta syy on vähän omakin, en ole pitänyt puoliani, ja tyllerö on sen verran äitin (tai/ja tissien)perään että ei mulla kovin kauas oo menemistäkään. Kunnolliset päiväunet meillä on vielä hakusessa joten niiden 20min. aikana ei juurikaan mitään kummosta puuhastella. Ilta/Yödatistelu onkin sitten vaan ihan omaa aikaani. Ehkä mäkin vielä joskus kuitenkin pääsen jonnekkin olohuonetta kauemmaksi keskenäni, siinä toivossa
  11. Tarkoitus oli kyllä pitää, mutta koko isyyslomalle tulikin tarvetta aikaisemmin..
  12. Tyllerö oli aikalailla 8 viikkoa kun ristiäiset vietettiin. Ekat viikot oli niin kaoottisia ettei ehtinyt ajatellakaan ristiäisiä ja toki ajankohtaan vaikutti myös lähisuvun paikalle pääsemisen.
  13. Lapsivettä alkoi lirisemään 41+0, tyttö syntyi 41+2.
  14. Otettiin pakkaus-08 tyllerölle, mutta näin jälkikäteen aateltuna olisi kannattanut ottaa rahana. Paukkauksen tavaroista on ollu käytössä lähinnä makuupussi, helistin, yöpaita, pari bodya ja hiusharja.. (mä en ole potkuhousihmisiä..) Tuskin enempiä äitiyspakkauksia meille kotiutuu.