äityli

Jäsen
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

About äityli

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. pitäkää mullekki peukkuja et pääsen syksyllä alloittamaan viimeisen vuoden opiskelut!jospa pääsis nii sais kakkonenki tulla kun on tullakseen No kesän töissä et keskittyä niihin sekä ois yks koulutehtävä joka pitää tehä. Ensviikolla selvii hieman et miten tän kouluasian kans käy.
  2. esikoisen aikaa valmistauduin hyvin ja seuraavaankin samanlai. paljon hedelmiä, kasviksia ja terveellisesti, multitabsia syödä ja rautaaa tarvittaessa jos hemoglobiini on hyvä loppuun asti. esikoisen aikaan rv 30 jälkeen rauta tabletteja jouduin syömään. eli päivä kerrallaan, liikkua paljon ja harjoittaa reisi lihaksia synnytystä varten sekä vatsa ja selkä lihaksia. Eiköhän esikoisen kans tulla paljon liikkumaan esim. uinti, kävely, pyöräily tms. ei toki iha loppuraskaudessa enää pysty mutta muistaa välillä ottaa rennosti et levähtää et ei ihan rehki itteää liikaa.
  3. en oo tainnut vastata tänne vielä joten olen opiskelija ja syksyllä alkais kolmas vuosi eli ens keväänä olen sit tiovon mukaan valmistunut. meillä esikoinen nyt 1v3kk. toinen haaveissa ja onhan se nyt niin et tulee ku on tullakseen. kiirekkää tälle kakkoselle ei ole. Mut aika näyttää.
  4. kun esikoinen synty niin olin 20v. ja mies 23. Mies sanoo kans et haluaa lapset ennenkui täyttää 30. Joten tässä tulee jos on tullakseen se toinen nyytti Miehellä vakityö silloin mut 3kk eteenpäin mies vaihtotyöpaikkaa ja tässä on sit vakipaikka ja edelleen samassa paikassa töissä Minulla taas koulut jäi kesken mut kolmas vuosi alkaa ens syksynä ja tosiaan 2009 keväällä valmistun! Hyvällä mallilla siis
  5. repesin toosii hauska! huvittava! Mulla ainaki aina nälkä joskos mää oon raskaana
  6. heips, mulla rupes tuntumaan haamupotkut tässä viikko pari viikkoa sitten. vaikka synnytyksestä on jo 1v3kk. itellä tuli aivan kauhea säikähdys et olenko jo raskaana vai olenko jo iha pimahtanut ku tuntu potku.
  7. heips, sopiiko tunkeutua sekaan Mä olen 86vm opiskelija, mulla on tytär 1v3kk ikäinen. Olen naimisissakin. Opiskelen lähihoitajaksi ja tosiaan ens syksynä alkaisi viimeinen vuosi että 2009 keväällä valmistun. Mut vauvakuumekki tuppaa olemaan. Haluttaan perheenlisäystä eikä kovin isolla ikäerollakaan Niin ja olen iltatöissä välillä ollut koulun ohella sekä kesän olen töissä! mitähä muuta kertoisin? en nyt mieleeni saa..