Cotton

Jäsen
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

About Cotton

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meillä on ikäeroa 3,5 vuotta ja kaikki mennyt paremmin kuin odotin. Esikoinen ei ole kertaakaan sanonut tai mitenkään osoittanut, etteikö vauva ole kiva. Odotin, että jotenkin kapinoisi edes sitä, että joutuu välillä odottamaan, että imetys tms on ohi. Olen kyllä viettänyt paljon kahdenkeskistä aikaa esikoisen kanssa. Vauva on nyt 9kk ja heillä on jo paljon yhteisiä juttuja, mille kikattelevat yhdessä. Uskon, että luonteet vaikuttavat eniten, miten tulevat leikkimään yhdessä. Jos kemiat kohtaavat, niin iällä ei ole niin suurta vaikutusta.
  2. Tämän ketjun innoittamana testasin aamulla viimeisellä ovistestillä, kp 32-30 ja plussaa se näytti!! Päivällä ostin digiraskaustestin ja sielläkin se plussa komeili!! Uskomaton tunne, puolentoista vuoden yrittämisen jälkeen plussa testissä!!!!!
  3. nyt on muuten tuoreet verigreipit ainakin tosi hyviä. Oon syönyt niitä pari per päivä, ei tarvi edes sokeria ollenkaan!
  4. Mä käytin verukkeena, että oli vielä niin kauhea olo edellisillan juomingeista, että ei oikein tee mieli mitään alkoholillista. Meni täydestä läpi silloin.. Nyt ei sitä voi enää käytää, kun paljastettiin juoni näille kavereille, joille jouduin silloin valehtelemaan.. Tottakai olen taas samassa tilanteessa, ja huomenna menossa samoille kavereille syömään.. Pitää varmaan vain ottaa vähän lasiin ja sitä huljutella ympäri huulia pitkin iltaa.
  5. Saatiin Fenniasta, vaikkei kyllä ollut mitään syytä, miksi ei oltaisi saatu.
  6. Ihmiset avuliaita? Ei ainakaan Helsingin seudulla.. Kertaakaan ei minulle ole tarjottu paikkaa ruuhkabussissa raskausaikana, vaikka kuljin bussilla joka päivä töihin. Kerran junakin oli niin täynnä, että jouduin jäämään seisomaan siihen junan keskiosaan, eikä ympärillä ollut mitään tankoa tai seinää, mistä pitää kiinni. Tasapainoilin siinä sitten pari pysäkkiä, ihmisten katsellessaan seinille, ettei tarvitsisi liikkua ja luovuttaa seisomapaikkaansa. Onneksi ei tullut mitään äkkipysähdyksiä tms. Kerran kyllä raskaana ollessani pidin ovea auki kauppakeskuksessa jollekin tytölle, kun olin itsekin menossa ovesta. Tyttö meni kyllä ihan hämilleen, ja sanoi, että hänenhän olisi sitä ovea pitänyt pitää auki mulle. Ihmettelin mielessäni, että miksi ihmeessä, mutta sitten muistin suuren olomuotoni Nuoret (miehet, mutta myös naiset) ovat kaikista avuliaimpia. Tosiaan nuo esiastemummot ovat pahimpia (oikeat vanhukset ovat todella kohteliaita). Teoriani heistä (siis muka-mummoista) on, että he ovat odottaneet koko ikänsä, että olisivat ns vanhoja, joita pitää kunnioittaa, ja joilla on etuoikeuksia, että ottavat tästä sitten kaiken irti. Vaikka fyysisesti sitten olisivat miten ketteriä tahansa, niin esim istuvat vanhusten paikalla, koska "heille on siihen oikeus". Ja järjen käyttö ei ole sallittua. Keski-ikäiset miehetkään eivät ole niin pahoja, mutta heistä ei kyllä ole niin paljon kokemusta yleisissä kulkuneuvoissa, kun heitä ei niissä paljoa näe. Liikenteessä kylläkin, ja siellä he taas ovat niitä pahimpia..
  7. Ihan loistava idea! Toivottavasti kestää pitkään, eikä jouduta lopettamaan, niinkuin useat muut hyvät kanavat. Pitääpä virittää asema, jos se meillä sitten kuuluisi.
  8. OT miten sitä voi olla itkemättä sitten ristiäisissä, kun alkaa jo itkettää kun luen tässä näitä virsien sanoja..
  9. Me ostettiin nuo Gessleinin F6, mutta mua inhottaa kyllä se käsijarru. Se on varmaan se ensimmäinen, joka menee rikki, ainakin musta niin tuntuu. Gessleinissä on kyllä kahden vuoden takuu, joten ainakin kaksi vuotta pitäisi olla kuivilla. Futuressa olisi tosiaan ollut se jalkajarru (ja olisi ollut halvempikin), mutta se tavarakori oli jotenkin paljon pienemmän oloinen kuin F6:ssa, ja ajattelin, että on aika tärkeää, että saan sinne lastattua edes perusostokset, jos menen kauppaan ilman miestä (ergo ilman autoa). Nyt ollaan testattu vaunuja kaksi kertaa ulkoilmassa, ja ihanan kevyet ne kyllä on. Ja liikkuvat kyllä niin helposti just noitten etupyörien takia. Ainakin tähän asti ollaan tyytyväisiä. Katsotaan sitten, mitä myöhemmin tulee eteen..
  10. Olin ostanut korviketta varmuuden vuoksi pari pakettia, mutta ajattelin, että pullon ehtii sitten ostamaan myöhemminkin, kun näkee, miten imetys sujuu. Sairaalassa imetys onnistuikin hyvin, mutta ensimmäisenä yönä kotona, vauva huusi nälkää vielä tuntienkin imetyksen jälkeen. Klo 3 yöllä ei pulloja niin lähdetäkään ostelemaan.. Onneksi oli siis nuo korvikkeet, että saatiin edes hörpitettyä vatsa täyteen (lusikalla antaminen ei pälkähtänyt siinä vaiheessa mieleenkään).
  11. En päivääkään. Tai olin perusflunssan takia pois kaksi päivää toisella kolmannella, mutta ei liittynyt raskauteen, joten en ota laskuihin mukaan. Olo ollut hieno läpi raskauden, jos ei alkuajan yökötystä ota mukaan.
  12. Otettiin syntymättömän lapsen vakuutus lähinnä sen takia, että jos lapsella ilmenisikin jokin enemmän hoitoa vaativa sairaus, ei mitään sairautta ole vakuutuksesta poisluettu. Tai pelkkään korvatulehduskierteeseekin tämä on mielestäni hyvä. Ainahan vakuutuksen voi lopettaa, jos näyttää siltä, ettei lääkärissä tarvitse joka päivä pomppia. Toisaalta, kyllähän niitä sairauksia voi myöhemminkin ilmetä.. Katsotaan sitten, kuinka hysteerisiä vanhempia meistä sitten tulee.
  13. Gessleinin futuressa ja f6:ssa saa kääntyvät pienemmät etupyörät vaihdettua normaalikokoisiin kiinteisiin pyöriin (molemmat koot kuuluvat pakettiin). Näin voi mennä ketterästi kaupoilla ja asfaltilla, sekä sitten maastossa ja lumessa jyräten. Ovat kaikenlisäksi kevyet ja f6:ssa on myös heittoaisa. Vielä ei ole omakohtaista kokemusta mistään vaunuista, mutta nämä ominaisuudet vaikuttavat aika päteviltä.
  14. Haluttiin tietää, ja poikaa ilmeisesti tulossa- Eihän se vielä varmaa ole, mutta onpahan sitten ainakin mietitty pojan nimi valmiiksi, joka on paljon vaikeampi tehtävä kuin tytön nimen keksiminen Kuitenkin tietenkin molempi parempi, mutta jos kaksi tulisi, se olisi vasta sitten se yllätys.
  15. No, ei nyt varsinaisesti ärsytä, mutta lähinnä huvittaa vatsan vilkuilut. Silmät liikkuvat samalla lailla kuin miehillä, jotka "huomaamatta" vilkaisevat rintoja. Nyt vain tätä liikettä tekevät sekä naiset ja miehet, ja matkaa vain vähän alemmas. Tiedoksi vain.. tuon huomaa! Ja välttämättä ihmiset, jotka eivät ole kuulleet raskaudestani, eivät kumminkaan vatsaa mitenkään kommentoi. Hei, tiedän, että sinä tiedät, mutta sinä et tiedä, että minä tiedän, että sinä tiedät.