Jonnaponna

Aktiivijäsen
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

About Jonnaponna

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meillä oli diagnoosi selittämätön lapsettomuus. Reilu 2 vuotta oli yritystä takana ja sitten kolmannesta clomi-kierrosta tärppäsi. Inseminaatio olis ollut parin kuukauden päästä.
  2. tää on joka kerta yhtä hyvä !!!
  3. Ei iloisia uutisia täältäkään päin....Mutta ensi viikolla menen munasarjojen aukiolotutkimukseen ja toivon, että kaikki on ok. Mulla on vaan kauhee jännitys päällänsä, kun kuulin, että se saattaa olla kivulias toimenpide....mulla kun on aikas matala toi kipukynnys Mies menee siitä viikon päästä taas kipon kera labraan ....
  4. Tulipas eilen taas paska fiilis.....yksi kaverini tupsahti eteeni eilen ja huomasin, että raskaanahan se... Ihana asia, mutta alkaa vaan otaan aivoon, kun ihmiset jotka ei ees yritä saada lasta vaan näyttää tupsahtavan tuosta noin raskaaks ja ite ei sitten millään Tosi onnellinen olen hänen onnestaan, mutta taas alkoi itseä ottaan päähän.
  5. Tervehdys! Ollaan yritetty lasta nyt reilu vuosi, eikä kuulu...Lääkärissäkin käytiin jo ja multa otettiin verikokeet ja mieheltä näyte. Mun verikokeissa ei ollut mitään häikkää eikä kilpirauhasessakaan vajaatoimintaa. Miehen näytteessä oli jotain pientä "ongelmaa", tyyliin (mikäli nyt oikein muistan) siittiöiden muotoa ei voinut määritellä (mitä se ikinäkään tarkoittaa???), joten hän on menossa kontrolliin, kunhan aika saadaan. Periaatteessa ollaan tjottailtu, mutta tietenkin kun aika tekee tehtävänsä, myös ollaan yritetty kohdentaa "puuhat" oikeisiin päiviin. Ovistikkuja oon käyttänyt kerran... Joten tälläinen tilanne täällä päin.