Misteli

Rekisteröitynyt
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Misteli

 • Rank
  Aloittelija
 1. Jokainen tehkööt omat valintansa ja omat ratkaisunsa, ei ole minulta pois jos joku tahtoo kymmenen lasta ja toinen ei yhään. Samoin minun valintojen ei pitäisi kutittaa kenenkään napaa.
 2. Jos kaikki menee kuten toivon niin esikoinen on noin 4v kun pikkusisarus syntyy, tosin en vielä ole raskaana. Pienempää ikäeroa olisin toivonut mutta aina kaikki ei mene kuten suunnittelee...
 3. Esikoinen aloitti nyt temppujumpan, syntynyt 06/16. Ulkoilemme paljon, käymme retkillä ja nyt kesällä oppi ajamaan ilman apurattaita pyörällä, potkupyöräillyt tähän asti niin retket on pidentyneet sen myötä. Joka päivä luetaan kirjaa, nyt suosikki on ollut minun vanha Jokilaivan tarinoita, jota pitäisi lukea uudestaan ja uudestaan.
 4. Tutkitutin tuossa alkukesästä veriarvot ja lisäsin sitten mm foolihapon, hyvällä mallilla näytti olevan muuten. Panostan puhtaaseen, monipuoliseen ruokaan, vältän stressiä (helpommin sanottu kuin tehty), pyrin ulkoilemaan ja liikkumaan riittävästi. Ja joskus sallin itselleni myös sen, että käperryn sohvan nurkkaan viltin alle ja vain olen, tekemättä ja suorittamatta mitään.
 5. Lapseni isä ei halua lapsesta kuvia nettiin (siis ei IG/FB) mutta sitten esim WA:lla voi laittaa kuvia mm isovanhemmille nähtäväksi. En usko että ne sieltä leviävät. Eikä isovanhemmat ole ihmetellleet, suurin osa kavereistani ei myöskään laita lapsistaan kuvia nettiin niin ei ongelmaa. Hyvin vähän muutenkaan lapsestani olen kirjoittanut/maininnut somessa enkä tosiaan jaa mitään "hauskoja lausahduksia lapsen suusta" tms.