Terppa

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Terppa

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Tyttö syntyi rv 42+0. Käynnistettiin 41+5 ja reilu kaks vuorokautta sitten odoteltiin ja kärsittiin...
  2. Nämähän on hauskoja! Kiva huomata, että en ole ainoa kenet hormonit ovat sekoittaneet. Minäkin teen tunnustuksia... Eilen kävin Hesburgerilta ostamassa pehmiksen. Väkeä ja jonoa oli ihan tarpeeksi. Juuri, kun pääsin vuorostani tilaamaan, tuli kuramattomies paikalle ja pahoitteli jonottelijoilta, mutta hänen piti vaihtaa matto kassan eteen. Kaikki väistivät kassan edestä pois matolta. Minä ja muutama muu ihminen siirryttiin toisen maton päälle pois edestä ja samalla toinen mies alkoi mitään sanomatta nykimään sitäkin mattoa pois. En sitten tiennyt minne väistäisin ja jostain ihmeen hormonisyystä raivostuin ihan älyttömästi. Potkin toista mattoa pois jaloistani ja kivahdin mattomiehille, että "ottakaa, ..ttu, ne matot pois eriaikaan!!" Tunsin ihan kuinka koko mun naama muutti värinsä punaiseksi. Toinen mattomies sanoi, että ei tarvitse hermostua ja minä sille skitsoamaan, että "...tu, kun menee hermot!"... Että näin... Hävetti ihan älyttömästi mun käytös. Mutta minkäs sille enää siinä vaiheessa mahtoi. No, tilasin jäätelön ja lähdin hyvin vikkelään pois... Unohtelen asioita ja keskittymiskykyni on häiriintyneen rotan tasolla. Jostain kumman syystä työtkään ei tahdo sujua. Mies on onneksi ymmärtäväinen, vaikka jatkuvasti kysyn häneltä, että "mitä sä sanoit äsken, kun mä ajattelin ihan omiani..." Toissa iltana ruuan jälkeen kysyin mieheltä, että haluaako hän, että säästän uunimakkaran jämän vai annanko sen koirille. Mies pyysi säästämään, söisi sen seuraavana päivänä töiden jälkeen. No, minä kilttinä tyttönä laitoin makkaran muovikippoon ja kannen päälle ja työnsin kipon takaisin astiakaappiin. Onneksi tajusin hetken päästä mitä olin taas mennyt tekemään ja makkara päätyi jääkaappiin turvaan. Mulla näitä riittäisi vaikka kuinka. Onneksi tuo hesellä tapahtunut skitsahdus on ainoa skitsahdus laatuaan. Ainakin minun mielestäni...
  3. Plussasin kp 34/30-33. Ihmettelin, kun menkat ei ala, vaikka oli ihan sellainen menkkamainen olo mahassa. En uskonut olevani raskaana, kun oli niin samanlainen olo kuin ennen menkkoja, mutta testasin kuitenkin ja plussahan sieltä pätkähti. Rock!
  4. Miehelle kerroin heti plussattuani. Sanoin, että nyt näyttäis pahasti sille, että taidan olla pieniin päin. Plussaviiva oli niin haalea testissä, että epäilimme aluksi molemmat, että voiko se olla totta, vaikka menkatkin oli jo muutaman päivän myöhässä. Tein pari uutta testiä muutamaa päivää myöhemmin ja aina se vaan plussaa näytti, joten oli se sitten uskottava lopulta. Äidilleni kerroin plussausta seuraavana päivänä, kun en pystynyt olemaan enää hiljaa. Ja isä sai sitten tietää samalla. Miehen siskolle kerroin muistaakseni heti plussauksen jälkeen, koska olimme vauvakuumeilleet yhtäaikaa ja puhuneet, että olisi jännä jos olisimme yhtäaikaa raskaana. Miehen sisko oli tuolloin ihan viimeisillään raskaana, joten piti äkkiä kertoa, että ehdittiin sentään olla edes hetki yhtäaikaa raskaana. Heh! Muille olen kertonut aina hyvän hetken tullen. Töissä kerroin np-ultran jälkeen. Mies kertoi heti plussauksen jälkeen anopille ja lähes kaikille kavereilleen. Taisi olla hieman innoissaan asiasta.
  5. HEH!! Toi Emppu78:n juttu oli hauska, vaikka varmasti silloin ei ollut, kun se pariskunta kyttäili. Minua ärsyttää tällä hetkellä raskaudessa se, kun kaikki sanoo, että raskaus on vissiin ihan alussa, kun ei mitään näy. Juu, Onhan rv 16 ennen puolta väliä eli alkupuolella, mutta silti harmittaa, kun haluaisi jo itsekin raskaudesta todellisemman ja hieman vatsaa, mutta kun se ei näy niin sitten se ei näy. Töissäkin pomo ihmetteli, että joko mä muka tarvitsen isommat työhousut. En mä niitä vatsan koon takia tarvitsekaan vaan sen takia että housun vyötärö on sillä korkeudella, että vatsa kipeytyy. Taitaa hormonit heittää, kun nyppii tänään kaikki.
  6. Kyllä käy kateeksi!! Minulla on nyt menossa rv 16+2 ja tuntuu, että vatsa ei ole kasvanut yhtään. Tuntuu koko raskaus tosi epätodelliselta, kun ei vatsa näy eikä olo tunnu miltään. Satunnaiset alavatsakivut muistuttavat raskaudesta.