suskin

Aktiivijäsen
 • Content count

  176
 • Joined

 • Last visited

About suskin

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me ostettiin rattaat kesällä, olisiko ollut heinäkuussa. Poistin teksteistä osan toistaiseksi.
 2. Kiitos alannee!
 3. Mulla olisi outo kysymys...Kuuluuko rattaisiin kuomu vai pitääkö se ostaa erikseen?
 4. Tuolta pitäisi löytyä kuva josta näkyy kopan nepparit. http://www.strollersdirect.com/Mutsy-Urban-Rider-Next-Stroller-Joey-Silver-and-Black.htm
 5. Yritän naputella toisella kädellä hiukan... Mulle laitettiin lopulta sekä epiduraali että spinaali. Laittajana oli todella nuori lääkäri ohjaajan kanssa. Kerroin täristen edellisestä kokemuksesta ja arvelivat että silloin paikkaa olisi jouduttu etsimään. Nyt puudutusta luvattiin lisää jos on tarpeen. Puudutus ei ollut paha ja sen jälkeen tuntui vain kerran ilkeältä, loppu oli vain luvattua kivutonta vetämisen tunnetta. Henkilökunta oli superihanaa, kukaan ei ihmetellyt panikointiani vaan rauhoittelivat parhaansa mukaan. Itse operaatio kesti 13 minuutia. Siinä ajassa poistettiin vanha paksu sektioarpi ja kuulin lääkärin puhuvan kiinnikkeitä joita oli paljon. Odotus tuntui loputtoman pitkältä. Kun vauva vihdoin syntyi, sain pitää häntä yllättävän pitkään vieressä ennen pesuja ja punnituksia. Minun kohdallani tästä toisesta sektiosta toipuminen oli vaikeampaa kuin esikoisen operaatiosta. Onneksi kivunlievitys oli kunnossa ja apua hyvin saatavilla. Sain Panadolien lisäksi kahta eri särkylääkettä. Ne piti ottaa hoitajan valvoessa ja mies vitsaili että taisivat olla katukaupassa arvokasta tavaraa kun olivat noin vahdinnassa. Operaatio oli tiistaina ja pääsin kotiin lauantaina. Viikonloppu kotona oli aika hankala koska kotona piti pärjätä normisärkylääkkeillä. Seuraavan viikon keskiviikkona olin jo bussissa, jossa tosin seisom
 6. NKL

  Olen aikaisemmin kertonut -08 kokemuksstani Naistenklinikalla sektioäitinä ja silloin hyvää sanottavaa oli kovin vähän. Nyt kokemus, myös sektioäitinä, oli aivan toisenlainen. Nyt minulla on vain hyvää sanottavaa Henkilökunta oli ihanaa, imetysohjaus hyvää ja kivunlievityskin toimi.
 7. Täällä kaikki hyvin, spinaalissa hereillä mentiin ja eilen päästiin kotiin. Palaan myöhemmin, nyt olen kipeä ja väsynyt, mutta onnellinen.
 8. Kysymys Peg Peregojen omistajille. Olen pesemässä kankaita ja iskisin ne ovn mieluusti koneeseen vaikka pesulapussa teidettiin suositella käsipesua. Kestävätkö konepesua, vaikka käsinpesuohjelmaa?
 9. Pahin paniikki on edelleen poissa. Leikkaussalikammo on entisellään mutta näin pärjää kun on monta asiaa vähemmän murehdittavana. Hyytymistekijäpaketin tulokset olivat valmistuneet ja kuulemma ihan rajoilla mennään. Lopullinen päästös nukutuksesta tai puudutuksesta tehdään vasta tiistaina aamusta. Trombosyytit olivat taas hiukan nousseet.
 10. Täällä uskallan siis päästää pienen helpottuneen huokauksen, kiitokset! Laitan yv:nä lisää...
 11. Tiistaina mennään, siksi tämä paniikki. Mulla on onneksi paineet matalalla ja turvotusta ei ole. Siksi kai gyne ei uskonut tilan johtuvan raskausmyrkytyksestä. Jötkälekin on ollut aik atiiviissä ultraseurannassa ja kaikki on ollut hyvin. Joku hyytymistekijäpaketti on otettu ja siitä en ole sanut vielä tuloksia. Saan ne kai tiistaina. 5 yötä jäljellä...
 12. JÄi tosiaan selittämättä tuo tankkaus:girl_haha:. Neidin sektiossa trompparit olivat niin alhaalla, etteivät ottaneet minua saliin ennen kuin "tankkasivat" hurjan monta pussia jotain omenahillon väristä ainetta. Oletin että tämä sama on edessä nytkin, mutta anestesialääkäri määritteli jotkut rajat trombosyyteille jonka mukaan tankataan tai ei.
 13. Kiitos canerva! Oikein muistit, edellinen synnytys oli kaikin puolin kamala ja nyt pelkään että tässä mennään saman kaavan mukaan. Gyne epäili että trompparit eivät liity mihinkään vakavaan, että mun kroppa vaan reagoi näin loppuraskaudesta. Ne kontroloidaan vielä sektiopäivän aamuna ja mun papereissa on joku merkintä minkä rajan yläpuolella puudutetaan ja millon nukutetaan. Nämä on sovittu puhelimitse anestesialääkärin kanssa. Olettaisin että aamulla joku on yhteydessä leikkaussaliin kun arvot saadaan. Meidän neidin kanssa mua tankattiin, mutta nyt sitä ei luultavasti tehdä. Tankkauksen jälkeenkin neidin sektion jälkeen olisi pitänyt pärjätä pelkillä Panadoleilla ja pelkään mitä tuleman pitää nyt ilman tankkausta. Taidan siis pyytää että omahoitaja kirjaa asian ja otan asian puheeksi salissa jos olen yhtään tolkuissani...
 14. Voi ei:girl_cry2:. Nämä asiat pitää sopia kuulemma anestesialääkärin kanssa, eli neuvolasta ja leikkaavasta lääkäristä ei ole nyt apua. Synnytysosaston ylilääkäri antoi meinaan nämä ohjeet. Sen verran joku on anestesialääkäriin vielä sektiopäivän aamuna yhteydessä, että verikokeitten jälkeen päätetään tarviiko mut nukuttaa vai tehdäänkö sektio spinaalissa. Ehkä mä voin pyytää mainitsemaan noista asioista etukäteen ja yritän sit olla sen verran täysipäinen salissa että kykenen keskustelemaan hiukan.
 15. Minulle oli suunniteltu anestesiakonsultaatio, mutta se jäi väliin koska gyneni puhelinkonsultoi ko lääkäriä alhaisten trompparien takia. Nyt jäi siis kertomatta että minulla on selässäni (onneksi toistaiseksi oireeton) välilevynpullistuma. Liäski gyne sanoi että anestesialääkäri on se, jonka kanss aminun täytyy tapella sektion jälkeisesti kivunlievutyksestä. Viimeksi tarjolla oli hyvin nopeasti vain Panadoleja (alhaiset trompparit silloinkin) ja nyt tiedän etten tule pärjäämään niin vähäisellä lääkemäärällä. Mutta... minulla on erittöisn suureksi kasvanut leikkaussalikammo ja mietin että näenkö anestesialääkäriä etukäteen ollenkaan vai vasta salissa? Salissa toivon olevani sen verran toimintakykyinen että pystyn siellä kyselemään ja kertomaan asioista, mutta jos en olekaan... Sekin on vaihtoehto. Miten siis teillä muilla? Oletteko nähneet lääkärin etukäteen?