Sohvamönkijä

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Sohvamönkijä

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Helsinki
  1. Koko mahan pituinen, muutaman viimeisen viikon aikana tosi tummaksi vahvistunut viiva oli ja poika tuli.
  2. Ei tullut arpia. rasvailin ja öljysin jossain vaiheessa varsin innokkaasti, mutta loppua kohden aika laiskasti.
  3. Kp 30/28 ensimmäisellä kerralla ja kp 31/28 toisella. Ekalla kerralla tein jonkin halpistestin kp 26/28 ja sain negan.
  4. Esikoiselle otettiin pakkaus ja oltiin varsin tyytyväisiä siihen, mutta nyt toiselle otetaan varmaan rahana, koska lähes kaikki on pakkauksesta tallella ja 140 eurolla voi sitten täydentää sitä muilla kivoilla uusilla jutuilla.
  5. Alussa olin muutaman päivän poissa rankan pahoinvoinnin vuoksi ja keskiraskaudesta loppuun saakka muutamia päiviä kuukaudessa kun verenpaine nousi liiallisesti.
  6. Ei varsinaisesti mitään mitä kukaan olisi voinut kertoa mulle, vaan enemmänkin etten itse ottanut huomioon sitä, että vaikka vauva olisi täysiaikainen ja terve, niin ennen terveelle itselle voisi tulla sellaisia komplikaatioita, että sairaalasta ei kotiudutakaan kolmen päivän vaan kolmen viikon kuluttua. Elämä uuden vauvan kanssa alkaa hieman eri tavalla kuin on suunnitellut.
  7. En muista, että minulta olisi kysytty haluanko epiduraalin, mutta näin on täytynyt tapahtua, koska sain sen hyvin pian vaaputtuani synnärin ovista sisälle. Auttoi todella hyvin. Jotkut aivan mahtisupistukset tuntuivat etäisenä kuukautiskivun tapaisena jomotuksena, mutta muuten olin kipuvapaa.
  8. Onnea onnea kaikille plussanneille!!!! Ihanaa lukea niin positiivisia uutisia.
  9. Loistava!!
  10. 41+5 syntyi ja spontaanisti käynnistyi. Tosin ultran mukaan oltiin jo 42+2.