amalia82

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About amalia82

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Hei! Onko kenellekään kokemusta Crescentin lastenvaunuista?Ilmeisesti ovat aika uudet Suomen markkinoilla.Myyjä kovasti kehui niitä ja nyt mietimme,että päädymmekö noihin vai Teutonian Mistral-vaunuihin.. http://www.crescentbaby.fi/classic.htm
  2. Mukava kuulla muiden matkustamisesta raskaana Olemme mieheni kanssa lähdössä Kroatiaan matkalle 3 viikon päästä ja mulla on sillon viikkoja 12-13.Olo on ainakin tähän asti ollut hyvä ja väsymyskin alkaa jo helpottaa.. Suositteletteko että kannattaisiko koneesta pyytää käytäväpaikkaa?Vaikka lento ei onneksi ole kovin pitkä.
  3. Me aiomme ottaa pakkauksen.Seuraavan lapsen kohdalla en vielä tiedä mitä teemme.
  4. Mä olen huomannut kyllä että pahalta ne haisee,mutta ei ne musta miltään maistu.Äkkiä vaan suuhun ja alas.
  5. Ennen plussaamista ei ollut paljon mitään oireita.Yhtä hyvin olisi voinut menkat alkaa,ihan sellaista vatsakipua ei tullut mitä yleensä ennen menkkoja tulee,mutta sitäkään ei aina ole tullut.Joten testiä tehdessä en ollut ollenkaan varma,että sieltä plussa tulee. Plussaamisen jälkeen oireet sitten alkoivatkin.Väsymys,lievä pahoinvointi,ruokahaluttomuus ja vatsan turvotus.Hajut ottavat myös nenään kovasti.
  6. Minullakin oli talvella kemiallinen raskaus.Sain testiin haalean plussan,mutta vuoto alkoi siitä noin kolmen päivän päästä.Ja kuukautiset ovat aina olleet tosi säännölliset.Mutta tulin onnellisesti raskaaksi heti seuraavassa kierrossa
  7. Teimme testin yhdessä miehen kanssa.Perheillemme kerroimme varhaisultran jälkeen,vkolla 7.Muille aiotaan kertoa lähempänä 12 viikkoa,muutaman viikon päästä Tuskallista tämä salailu..
  8. Vahva plussa kp 28.Kierto 28-30.