Minnie

Aktiivijäsen
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

About Minnie

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tykkään, oli omissa suosikeissa nimiä päätettäessä. 9 Alpo?
 2. Meillä lasten nimet alkavat eri kirjaimella, mutta loppuvat samalla kirjaimella Sen verran niitä nimiä mietittiin "saman sarjaisiksi", että esikoisella on ns. vanha nimi, niin sellainen haluttin kuopuksellekin. Haluttiin myös etunimissä olevan saman verran kirjaimia.
 3. Suunniteltu sektio tehtiin maanantaina ja kotiin päästiin torstaina.
 4. Esikoista alettiin käynnistellä 40+0, syntyi kiireellisellä sektiolla 40+3. Kuopus syntyi suunnitellulla sektiolla 39+0.
 5. Rv 38+3 ultrattiin arvioksi 3,9 kg ja vauva syntyi rv 39+0, paino 3,8 kg. Osui siis aika hyvin kohdalleen.
 6. Kävin vähän lueskelemassa, esikoinen syntyi kiireellisellä sektiolla ja nyt tämä toinen syntyy rv 39+0 suunnitellulla sektiolla. Edellisestä synnytyksestä jäi niin pahat pelot, että päädyttiin sektioon suoraan. Iso vauva tulossa ja viimeeksi käynnistellyssä synnytyksessä meni kaikki pieleen, niin en uskalla lähteä toista kertaa yrittämään. Positiivisin mielin olen parin päivän päästä menossa sektioon, mutta onhan se iso leikkaus ja en voi kieltää etteikö yhtään jännittäisi.
 7. Mulla taitaa älyttömin itku olla, kun en löytänyt esikoisen pipoa. Kun olisin juuri sen pipon halunnut tytölle laittaa ja sitä ei vaan löytynyt ja sitä sitten vollotin niin kovin, että tyttö parkakin kävi itkemään, kun äiti itki.
 8. Lapsen saanut Maria Lund: Synnytys oli hauska kokemus Laulaja Maria Lund on saanut lapsen miehensä Valtteri Tynkkysen kanssa. Poikavauva syntyi 2. tammikuuta. - Kaikki meni hyvin, olen onnea täynnä, Maria iloitsee. Äiti ja vauva voivat molemmat erinomaisesti. Synnytys sujui niin hyvin, että Maria itsekin yllättyi. - Se oli hauska kokemus. Ei jäänyt traumoja. Synnytys oli oikeasti mukavaa ja helpottavaa. Lisää lapsia on siis tulossa? - Ainakaan tämä kokemus ei estänyt sellaisia suunnitelmia. Myös odotusaika sujui vaikeuksitta. - Olen onnellinen, että olemme terveitä, eikä missään vaiheessa ollut mitään ongelmia. Maria on äitiyslomalla huhtikuun alkuun asti. Silloin alkaa Helsingin Casinolla Marian ja Veeti Kallion yhteinen, musikaalisävelmien ympärille rakennettu show MusicALL.
 9. Tyttöä näytti ja tyttö tuli, jännä nähdä miten käy kakkosen kohdalla.
 10. Johanna Pakonen odottaa identtisiä kaksosia Kauhukuvat ja pelot estävät laulaja Johanna Pakosta iloitsemaan täysin sydämin kaksosista, kertoo Ilta-Sanomat. Johanna Pakosen iloon on sekoittunut aimo annos huolta. (RONI LEHTI) Ex-tangokuningatar Johanna Pakoselle on tulossa identtiset kaksoset. Laulaja iloitsee asiasta, mutta sanoo, että raskauteen liittyvät riskit ovat pelottaneet. - En ole oikein uskaltanut olla onnellinen. Aina, kun käymme lääkärissä, tulee mieleen kauhukuvia, Pakonen sanoo Ilta-Sanomille. Hän ei myös ole mielestään saanut tarpeeksi tietoa, vaan asioita on jäänyt epäselviksi. Oma neuvolatäti ja lääkäri saavat kuitenkin kiitosta. Lapset ovat Pakosen ja hänen miehensä Juha Laihoniemen ensimmäiset. Pariskunta avioitui tammikuussa 2010.
 11. Maria Lundille yllätysvauva Laulaja Maria Lundin ja Valtteri Tynkkysen esikoinen syntyy tammikuussa, kertoo Ilta-Sanomat. - Raskaus oli hirveän iloinen yllätys, Maria Lund kertoo Ilta-Sanomille. Hän halusi pitää iloisen uutisen mahdollisimman pitkään salassa. Lund on seurustellut lehden mukaan lapsen isän, YUP-yhtyeestä tutun Valtteri Tynkkysen, kanssa viime talvesta asti.
 12. Maajussille morsian -parille tyttövauva Maajussille morsian -ohjelmassa tavanneet Mikko ja Henna ovat pienen tyttövauvan onnelliset vanhemmat. Mikon ja Hennan rakkaus roihahti nopeasti. (MTV3) Ohjelmassa päätä pahkaa rakastunut nuoripari toivotti tyttövauvan tervetulleeksi maailmaan viikko sitten torstaina. 7 päivää -lehden tietojen mukaan vauva painoi syntyessään 2870 grammaa. Pituutta pienokaisella oli 47 senttiä. Vanhempiensa silmäterä kotiutui sairaalasta äitinsä kanssa maanantaina. Mikko Peränen ja Henna Suhonen muistetaan keväällä 2010 nähdystä ohjelmasta etenkin nopeasta rakastumisestaan ja salakihloistaan. Pariskunta oli ehtinyt kihloihin jo ennen ensimmäisiä ohjelmassa nähtyjä treffejä. IL
 13. Tanskan kruununprinsessa Mary odottaa kaksosia Tanskan kuningashuone ilmoitti iloisesta perheuutisesta perjantaina. Tanskan kruununprinssiparille on tiedossa tuplaonnea. Pariskunta juhli kesäkuussa onnellisina Ruotsissa kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin häitä. (EPA) Hovin mukaan kruununprinsessa Maryn ja kruununprinssi Frederikin kolmannen ja neljännen lapsen on määrä syntyä tammikuussa. Parikunnalla on jo kaksi yhteistä lasta, 4-vuotias prinssi Christian ja 3-vuotias prinsessa Isabella. Kruununperimysjärjestyksessä ensimmäisenä äitinsä, Tanskan hallitsevan kuningattaren Margareetan jälkeen tuleva Frederik, 42, avioitui australialaissyntyisen Mary Donaldsonin, 38, kanssa toukokuussa 2004.
 14. Cristiano Ronaldon jymy-yllätys: Minulle on syntynyt poika Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo kertoo virallisella Twitter-sivustollaan, että hänelle on syntynyt poika. Ronaldo kertoo Twitteriin, Facebookiin ja omille virallisille kotisivuilleen laittamassaan tiedotteessa, että pojan äidin henkilöllisyys tulee pysymään salassa. Samassa tiedotteessa Ronaldo ilmoittaa, että aikoo kasvattaa pojan yksin. Ronaldo ei halua tässä vaiheessa kertoa asiasta enempää ja toivookin medialta rauhaa tässä henkilökohtaisessa asiassa. 25-vuotias portugalilainen Ronaldo lukeutuu maailman parhaimpiin jalkapalloilijoihin.
 15. Ella Kanniselle perheenlisäystä Juontaja saa toisen lapsensa syksyllä, kertoo Ilta-Sanomat. Ella Kanninen ja hänen italialaismiehensä Valerio Chincan ovat erittäin onnellisia vauvasta. - Lapsi on hyvin tervetullut. Leo ei vielä ymmärrä kauheasti vauvasta, mutta varmaankin pikkuhiljaa, kun vatsani kasvaa, Ella kertoo lehden haastattelussa. Ella kertoo, että odotuksen alussa oli hieman pahoinvointia, mutta muuten kaikki on sujunut hyvin. - Tämä on ollut raskaus, jota en ole ehtinyt miettiä paljoakaan, koska töitä on ollut niin kovasti.