Muusa

Jäsen
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

About Muusa

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minulla oli käytössä Flo ja tykkäsin tosi paljon.
 2. Aloin kuukautta ennen yrittämistä syödä monipuolista ravintolisää hedelmällisyyden tukemiseksi.
 3. Olemme olleet vuosikausia yhdessä, molemmilla hyvät työpaikat ja keväällä menimme vihdoinkin naimisiin. Sovimme, että häiden aikaan voidaan aloittaa yrittäminen. Elämäntilanne tuntuu nyt oikein hyvältä vauvaa ajatellen.
 4. Kerrostalokaksiossa vuokralla. 2 aikuista ja iso koira. Vaikka viihdytään nykyisessä kodissa ja alueella todella hyvin, etsitään isompaa omistusasuntoa.
 5. Kolmannesta kierrosta.
 6. Ainoa oire, johon kiinnitin huomiota, oli jomotus ja pieni kipuilu alavatsan oikealla puolella.
 7. Myydään käyttämätön Clearblue Digital Ovulaatiotesti. Pakkaus sisältää testilaitteen ja 10 puikkoa. Testin päiväys 31.8.2019 saakka. Hinta 15€ sisältäen postikulut. Oheisessa linkissä lisätietoa: https://www.raskauskeiju.fi/clearblue_digital_ovulaatiotesti_7_kpl
 8. Onnea sarvikselle! <3 Itse plussasin reilu viikko sitten varhaisella raskaustestillä. Testiin piirtyi hailakka vaaleanpunainen viiva, enkä voi vieläkään uskoa, että olen raskaana. En voi kuvitella edes, miltä plussa tuntuu, jos on jo vuosia yrittänyt.
 9. Minä 36 ja mies 40. Olemme olleet todella kauan yhdessä, mutta sopiva hetki vauvayritykselle tuli vasta tänä kesänä. Toki oma ikä mietitytti, mutta jo kolmannesta kierrosta tärppäsi. Raskaus on vasta ihan alussa, mutta toiveikkain ja onnellisin mielin mennään eteenpäin!