JuuLia

Aktiivijäsen
 • Content count

  1596
 • Joined

 • Last visited

About JuuLia

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 03/09/84

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2957 profile views
 1. Poika syntyi tänään tyttöveikkauksista ja tyttöolosta huolimatta.
 2. Täällä imetys jatkuu edelleen, poika 1v1kk ja rv 39+0. Maitomäärä kävi todella vähissä mutta ilman korviketta selvittiin ja määrätkin alkoi rv 30 jälkeen taas nousta. Samoihin aikoihin imetys tosin alkoi sattua todella paljon mutta sinnikkäästi olen jatkanut. Yöimetyksestä luovuttiin kun poika täytti vuoden ja imetän tällä hetkellä noin neljästi päivässä. Kohti tandemia siis.
 3. Nuo testit on niin älyttömän huonoja jos on mitä luulen että ihan loistavana viivana pitäisin!
 4. En muista enää niin tarkkaan mutta sanoi että jos ei ole niin saa reklamoida muttei palauttaa.
 5. Mulla nähtiin esikoisesta yksityisen erikoislääkärin tekemässä ultrassa paikat ihan kunnolla ja satavarmaksi tytöksi luvattiin. Poika syntyi.
 6. Plussa. Onnea!
 7. Älä heitä toiveita nurkkaan heitä se digi. Siinä viikkonäytössä on niin paljon päällekkäisyyksiä että ei kannata huolestua.
 8. Minäkin veikkaan kullannupulle tyttöä. Oispa kiva kun muutenkin kaikki kävis myöhemmin päivittämässä että kumpi rakenneultrassa luvattiin tai kumpi syntyi.
 9. Mulla ei ole missään vaiheessa imetys sattunut ja niin mielellään imettäisin vielä tuota reilu 9kk poikaa mutta pahasti vaikuttaa että tiukasta imetyksestä huolimatta maito ok ehtymässä. Olen tosi harmissaan ja arvon pitääkö tässä vielä alkaa korviketta antamaan lisäksi vai saako tuo kuitenkin tarpeeksi kun kohta saa hapanmaitotuotteetkin aloittaa ja maitoa kuitenkin jonkin verran tulee.
 10. Onnea Rain!
 11. Onnea kullannuppu!!!
 12. Eikun vauvan vatsasta jotain piti pystyä päättelemään.
 13. Onko tuo teistä nub mikä näkyy? Ja mites se mahateoria menikään?
 14. Mites tämä? Rv 12+3 http://aijaa.com/i9mLPq
 15. Voi tämä olisi ollut kiva purkautumisketju mullekin. Nimimerkillä kolme lasta ja 27 päivää eletty lasketun ajan jälkeistä elämää.. Ja esikoinen kuitenkin syntyi ennen la:ta. Saa nähdä mihin lukemiin tän neljännen kanssa päädytään.