Sadetuuli

Jäsen
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

About Sadetuuli

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Oriflamen Ecobeauty-kosmetiikkalinja on saanut ensimmäisenä globaalina kosmetiikkayrityksenä neljä riippumatonta sertifikaattia. Ecosert, Fairtrade,vegan ja FSC. http://fi.oriflame.com/ecobeauty/ http://www.originelli.fi/julkinen-artikkeli?id=27570692&tyyppi=Kauneus
 2. Mitäs tänne kuuluu?
 3. JC-testin tulos (jonka sain jo aikaa sitten) oli negatiivinen!!! Jee! Joten tysabrilla mennään hamaan tappiin saakka. Ei vainen, mutta toistaiseksi mennään sillä eikä magneettikuviakaan tartte nyt sitten ottaa (muuten olis ollut marraskuussa edessä). Testi uusittanee vuoden parin päästä. Muuten ei ihmeitä... Oriflame bisnestä ja rakennekynsikurssi alkaa kuukauden päästä!
 4. Me pidetään aina meidän lapsille yhteissynttärit, reilu kuukausi on väliä ja pitkänmatkalaisia tulossa, niin ei viitsi koko ajan pitää. Lasten kummit ovat yhtä lukuunottamatta tuoneet molemmille lahjat. Omalle kummilapselleen rahallisesti arvokkaamman. Mulla ei ole yhtään kummilasta, mutta miehelläni on kaksi. Toinen on miehen veljen poika, joten luonnollisesti on ostettu lahjat hänen sisaruksilleen heidän omina synttäreinään ja jouluna. Toisella kummilapsella on pikkusisko ja häntäkin on muistettu. Kummilapset on kuitenkin saaneet arvokkaammat lahjat.
 5. Mä meen huomenna verikokeisiin JC-testiä varten. Vähän jännittää se tulos. Muuten ei mitään kummempaa taudin tiimoilta, kaikki oireet ovat edelleen pysyneet poissa.
 6. Mulla ei ole sisaruksia, miehellä on sisko ja veli, jotka ovat 9-11 vuotta miestä vanhempia. Miehen sisko miehineen on esikoisemme kummi. Miehen siskon tytär ja miehen veljen vanhin poika ovat kuopuksemme kummeja. Läheisissä väleissä ollaan miehen sisaruksiin, vaikka lapset siellä ovatkin isompia. Miehen veljen nuorin on vain pari vuotta esikoistamme vanhempi, joten niillä leikit sujuu ainakin mummolassa. Miehen veljellä ei kovin usein käydä, mutta miehen siskolla lähes joka viikko. Ja kuopuksen kummitäti viereilee paljonkin meillä. Omiin serkkuihini on välit etääntyneet vuosien varrella. AInoastaan mun tädin ja enon (elin isän sisko ja äidin veli olivat naimisissa keskenään) lapset on sellaisia, joiden kanssa ollaan yhteyksissä ja niistä kaksi on meidän lasten kummeja (ei siis molempien, mutta toisen).
 7. Miehen vanhemmat ovat lapsille mummo ja pappa, koska ovat olleet sitä jo aikaisemmillekin lapsen lapsille. Mun äiti oli mummi (on nyt kuollut) ja isäni oli kuollut jo ennen lasten syntymää, mutta jos lapset kyselevät kuvista että kuka tuo on, niin kerron että se on vaari. Mulla itselläni oli aikoinaan molempien puolelta mummo ja pappa, joten niihin liitettiin sitten aina xxxx-mummo tai yyyy-mummo. Nykyään mun isän vanhemmat on vielä elossa ja ne aina kirjoittavat vaikka lasten synttärikortteihin että mummu ja ukki. Itse puhun lapsille iso-mummosta ja ukista.
 8. Esikoinen arvioitiin 5 päivää ennen syntymää 3800g, oli 3400g. Toinen arvioitiin muistaakseni noin viikkoa ennen syntymää 4500g, oli 4250g.
 9. Onko teillä ManyScars neuron polilla jotain MS-hoitajaa, jolta voisi kysellä asioita? Meillä nimittäin on ja hänelle mä soittelen aina, jos on jotain kysyttävää ja tarvittaessa hän sitten tiedustelee asiaa lääkäriltä. Viime vuonna kun mulla oli pahiksia, mä soitin aina sille hoitajalle ja sitä kautta pääsin sitten kortisonitiputukseen.
 10. No mä käytän Oriflamen tuotteita ja tykkään paljon niistä pure nature sarjan tuotteista, joiden pääraaka-aineet luomua. Odotan kovasti tulevaa sarjaa, jotka kokonaan luomua. Toki käytän myös ihan normikosmetiikkaa, mutta ne tuotteet, jotka löytyvät noista, niin niitä käytän.
 11. Onnea ManyScars!
 12. Mulla oli nyt CRP 12, viimeksi 13, sitä ennen 22 (oli ollut flunssa ja silloin vielä yskää), aina on ollut yli 10. Leukkarit oli nyt 8,8 (raja 8,2), joten ei kauheasti yli. Muistaakseni on ollut ihan jo ennen tysabriakin yli. Maksa-arvot sen sijaan on reilusti alle ylärajan. Kiva Tubbs, kun tulit ilmoittautumaan.
 13. Mä olen Kanta-Hämeestä. Toissa päivänä olin 7:ttä kertaa tiputuksessa. Olipahan taas tuskasta kanyylin laittaminen, kun mulla huonot suonet ja opiskelija laittamassa. Ei onnistunut, joten toinen opiskelija kehiin.. hän onneksi onnistui kerralla. Kysyivät kyllä, että saako opiskelija laittaa ja mä tietty kilttinä annoin luvan, vaikka meinaa ihan vanhoille konkareillekin olla välillä vaikeeta. Onko teillä muuten verikokeissa arvoissa poikkeavuuksia? Mulla on aina CRP yli 10 ja leukkarit myös yli rajojen.
 14. Joo tällä hetkellä tauti ei haittaa mitään mitenkään, joten tysabri on pelastanut mut. Viime vuosi oli tosi vaikea, pahenemisvaiheita toisensa perään. Joo tosiaan JC-testi uusitaan vuodein välein, mikäli testi on negatiivinen. Vähän jännittää tulos, olisipa nega, kun tää on niin hyvin sopinut mulle, ei minkäänlaisia sivuvaikutuksiakaan ole tullut.