Rouva K

Aktiivijäsen
  • Content count

    110
  • Joined

  • Last visited

About Rouva K

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Olen tyytyväinen neuvolaan ja varsinkin omaan "tätiimme". Ihanan kannustava ja rento ja voi puhua asiasta kuin asiasta!
  2. Omaa aikaa on poitsun päiväuniaika, jonka käytän jumppaamiseen ja jos aikaa jää, netissä surffailuun Iltaisin pojan mentyä nukkumaan vietetään yleensä aikaa miehen kanssa kaksin, mutta joinakin iltoina kumpikin puuhailee omiaan. Pääsen myös lähtemään iltaisin ja viikonloppuisin omiin menoihini (yksin, kavereiden kanssa...) jos haluan. Käynkin jossain ehkä kaksi kertaa kuussa. Joskus jätetään poitsu isovanhemmille hoitoon viikonlopuksi tai yhdeksi yöksi ja ollaan miehen kanssa kahdestaan. Ja muutaman kerran vuodessa mies on lähtenyt viikonlopuksi pojan kanssa omia vanhempiaan tapaamaan ja minä olen saanut olla kotona IHAN YKSIN! Koen, että saan kyllä omaa aikaa tarpeeksi, vaikka aina sitä voisi olla vielä vähän enemmän, varsinkin sitä, että on ihan oikeasti ihan yksin.
  3. Uusi ketju on minustakin erinomainen idea, mutta ilmoitan nyt täällä kun tänne alkuperäisen viestini kirjoitin, että mulla on nyt koodit kasassa. Iso kiitos Vesuviukselle
  4. Kiitos, mutta mulla ei ole noista aikaisemmista koodeista enää näitä tallessa..
  5. Nyt olen usean päivän ajan viettänyt monta tuntia nettikauppoja selaillen. Babyshopista tilasin pipon ja lapaset ja eräässä kaupassa näin ihanat kumpparit, mutta liian isot. Niitä sitten tuntikaupalla etsin oikeassa koossa ja vihdoin tänään löysin eBaystä Muutama muukin tilaus on suunnitteilla, mutta jos ei nyt liikaa kerralla kuitenkaan Kiitoksia vielä kerran kaikille vinkkejä antaneille!
  6. Olisiko kellään kahta koodia tuohon Liberon kampanjaan? Me kestoillaan pääasiassa, joten vaippoja kuluu vähän. Neljä olen saanut kerättyä, mutta viimeisimmästä vaippapaketista ei ole vielä käytetty yhtäkään, joten en millään saa noita kahta puuttuuvaa koodia tän kuun loppuun mennessä. Mulla ei kylläkään ole tähän hätään mitään vaihtaria tarjota...
  7. Kiitoksia! Tässähän sitä kuluukin aamupäivä mukavasti Ride, millaiset postikulut tuolta Sundbabystä oli?
  8. Olisiko kellään antaa linkkivinkkejä ulkomaisiin nettikauppoihin? Hirveä hinku surffailla Ja jotain kivaa voisin pojalle kevääksi ja kesäksi ostaakin Nämä on jo tuttuja (tosin mistään en ole vielä tilannut): http://www.sprucedgoose.com/index.php?main_page http://www.maisyandco.co.uk/
  9. Osaisikohan täällä joku auttaa? Ollaan miehen kanssa puhuttu, että olisi kiva viedä toi meidän vauva värikylpyyn nyt keväällä. Arkipäivisin olevia kursseja olenkin löytänyt, mutta haluaisin antaa tämän kokemuksen miehelleni, kun minä kumminkin harrastan muuta (muskari, jooga) vauvan kanssa. Eli olisiko kellään tietoa, missä täällä pääkaupunkiseudulla olisi värikylpyjä iltaisin tai viikonloppuisin?
  10. Kiitos vastauksista Helsbels ja Rouva Vee! Kiva tietää, että imetyksen ei pitäisi olla ongelma. Suosin ihan täällä Suomessakin hoitohuoneissa imetystä, mutta aina ei sellaista löydy ruoka-aikaan... Harso siis laukkuun mukaan niin eiköhän se onnistu sitten muutenkin Enää reilu viikko ja matkaan!
  11. Mä olen lähdössä Lontooseen poikani (n. 7kk matkan aikana) ja äitini kanssa. Lontoo itsessään on jo tuttu monilta aiemmilta matkoilta, mutta vauvaperheen silmin en ole sitä ennen katsonut, joten muutama kysymys. Mistä kannattaisi etsiä kivoja (kohtuuhintaisia) lastenvaatteita? Mitenkä imetys julkisilla paikoilla? Katsotaanko pahasti jos harson alla imettää esim. ravintolassa tai kahvilassa? Vai olisiko parempi mennä vaikka ihan naistenvessaan lukkojen taakse imettämään? Ja julkisilla liikkumisesta vielä: siellä ei taida olla tätä samaa kun täällä, että vaunujen kanssa pääsee ilmaiseksi. Vai onko?
  12. Laitanpa tässä nyt sitten samantien nämä kuvat noista mun tekemistä leluista. Pahoittelen tummia kuvia. Pallot on tehty mieheni vanhoista t-paidoista ja tuo tyyny miehen vanhoista kauluspaidoista sekä molempien kaikenmoisista lapuista.
  13. Hienot haalarit Lia! Harmi että multa ei tota lehteä löydy. Täytyy tarkistaa äidin varastot (kunhan sille on ensin kerrottu tästä tulevasta pikkuisesta, olen sen verran alussa että ei ole vielä paljoa kellekään kerrottu) ja katsastaa kirpputoripöydät.
  14. Pupuliin, upea kastemekko! Ja ihana idea tehdä se häämekostaan!
  15. Tosi ihanat haalarit Tiitiäinen! Ja huppujen laittaminen loistava idea! mamma84, suosittelen Erika Knightin Neuleita kullannupulle kirjaa. Ohjeet on yksinkertaisia, mutta silti mielestäni kauniita. Tossa mun avattaressa olevat tossut on yksi mun tulevalle vauvalle tekemistäni jutuista. Ne on tehty ohjeella joka löytyy juurikin tuosta mainitsemastani kirjasta. Lankana käytin ihan 7 Veljestä (en aio laittaa paljaaseen jalkaan vaan sukan päälle).