Ivoa

Jäsen
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

About Ivoa

  • Rank
    Tavis
  • Birthday 06/20/79

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mulla on myös taakse kallistunut kohtu. Ultrat ovat alusta saakka onnistuneet hyvin, sydänäänet kuuluneet varhain ja masu alkanut näkymään [viimeisimmissä liiankin ] aikaisin. Kohtu usein heti alkuraskauden edetessä hakeutuu pystyyn -mikä voi aiheuttaa jos vaikka millaista kipuilua ja tuntemusta- mutta joskus jo sen rakenteelliset "lähtöasetelmat" voi olla tosi takana, ja tietysti sinne myös jäädä. Mulla itselläni kohdun ala- ja talaosassa on selkärankaa kohti tuleva "moukku", joka ahdistaa esim. suolenkin kiinni, vaikka kohtu itsessään on kaatunut etuviistoon. Eli vauvan pää tuntuu melkein takapuolessa ja häntäluussa, mutta peppu ja jalat viuhtovat navan alla ~ kaveri on siis melkein poikittain, mutta syvyyssuunnassa. Taka-asentoinen kohtu voi myös yksin aiheuttaa selkäkipuja, omituisia kuukautiskipuja ja mahdollista endometrioosiakin heiltä tavataan useimmiten juuri tuolta kohdun takaa.
  2. Myös alaselästä voi lähteä tuntemuksia, jotka ovat suunnilleen samanlaisia ja aivan yhtä teräviä sekä paikallisia, kuin miltä vauvan pään poraaminenkin kohdunsuulla tuntuu. Niin ikään alaselästä lähtee hermoja, jotka voivat aiheuttaa kipeitäkin supistuksia. Löystyttävät hormonit ja ryhtimuutos voi saada ne aikaan, kuten vauvan painaminenkin. Tämä on tietysti yksi olemassa oleva vaihtoehto, jos muita selityksiä ei meinaa löytyä. Itselläni on ja on jokaisessa raskaudessa ollut juuri tuollaista. Mutta onneksi runsaskaan ja kipeä supistelu ei ole vaikuttanut paikkoihin.
  3. ^ Älä muuta sano... Uskomattomalla vauhdilla on mennyt aika.
  4. HelmiQ, kiitos. Tämän ketjun viimeiset; 19+6: AnCa. & Myttynen ~ puolta tuntia vaille 20+0
  5. Remppamasu: 19+3:
  6. Pötsipäivitys [kuvakulma muuttuu väkisinkin, että saan mahtumaan kohteen kuvaan ]
  7. ^ Kaunis kumpu. Kiva saada sulle kasvot.
  8. Tämä piti muistaa vielä askarrella: 9+0 - 13+0 - 15+0 - 17+0 *muoks* opetteli kirjoittamaan, tuli toistoa toistoa
  9. Ymmärtääksen juuri hän toi 4D:n joskus vuosituhannen vaihteessa (tai tämän vuosikymmenen alussa?) Suomeen, ja olisiko ollut ihan ekoja, joka tätä palvelua alkoi tarjoamaan...? ---Tällainen muistikuva mulla on, mutta joka tapauksessa; kokenut ukkelihan hän alalla on.
  10. Meillä on nyt heinäkuussa rakenneultra Brunolla Femedassa, rv. 18+6. Onko kenelläkään kokemusta tai tietoa, kuinka siinä tapauksessa toimitaan, jos sukupuolta ei halua tietää? [Toki sen näkymiseen on varauduttava, jos on valmis kohtuun kurkistelemaan, mutta kuinka tässä tapauksessa Cacciatorella on tapana toimia? Kuitenkin rakenteita normaalisti tsuumailemalla voipi hyvinkin vauvan merkki näkyä, kun on vielä niin "pieni" ultrattavakin... ---ja se DVDkin halutaan sieltä mukaan... Voiko sen tallennuksen vaikka pysäyttää, tai jotain?] Tämä kysymys heräsi lähinnä mielenkiinnosta, sillä melkoisella todennäköisyydellä meille saa kertoa onko masussa vaaleanpunainen vai -sininen Myttynen.
  11. Päivitystä pukkaa; 16+6
  12. Kuule, IHAN sama juttu täällä... Hetken ipottaa, mutta sitten taas matka jatkuu.
  13. Voi saada, mutta pointti on se, että oon liki kaikkialta yhtä notkea. Ja se, että se aiheuttaa jonkinlaista vaivaa, tekee siitä sen olennaisen erotuksen sinänsä aivan normaalin rakenteellisen ominaisuuden ja reumasairauksiin lukeutuvan hypermobiliteettisyndrooman välille.
  14. Nasba: Juu, saa udella. Ja kiitos. Tosiaan, täytin viikko sitten 29, esikoisen sain kuukautta alle 20-vuotiaana. [---vaikkakin 'tilaus' oli ollut jo pidemmän aikaa.] Seuraavilla on ollut 2,5 - 3 vuotta ikäeroa toisiinsa, mutta nyt sitten ikäeroksi tulee vain 1,5 vuotta. Minunkin on vielä jatkettava OT tuosta HMS:stä etten johda harhaan. Elikkäs, kävin eilen lekurilla, jonka kanssa juteltiin asiasta. Vaikka kaikki kudokset voivat ollakin joustavia, se ei ole sama asia kuin se-syndooma-jonka-nimeä-en-muista, jossa iho venyy ja paukkuu haitarille, jos siitä ottaa kiinni ja vetää. =D Mulla iho lukeutuu vielä ihan normaaliksi, mutta esim. r-arpia tulee herkästi.