Aisha

Jäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Aisha

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Mimosa83, kiva kun laitoit kuvankin! Ihana asu Ja kiitos skragavinkistä!
 2. Me ostettiin ulkomailta lastenliikkeestä hoitolaukku. Oli todella edullinen ja siitä huolimatta tosi toimiva, pullot saa pysyyn pystyssä pidikkeillä, mukana oli muovialusta ja muuta sälää. On tilava ja melko neutraalilla kuosilla, kuten halusinkin. Sivussa on pieni Nalle Puh -logo.
 3. Meille on myös sanottu, että "ettehän te tiedä lapsenhoidosta mitään jos poika pysyy noin tyytyväisenä"!!! Hassu lause sinänsä. Joskus tuntuu, että keskustelu ("miten menee" kysymyksen jälkeen) tyrehtyy siihen kun ei ole vaivoja/ongelmia, jos olisi, niin niillä voisi sitten mässäillä muutaman tunnin...
 4. Meillä ollaan ilman tuttia. Mitään erityistä syytä ei sen kummemmin ole, poika ei vain oppinut sitä imemään (eikä liiemmin sitten tyrkytettykään). Toisinaan lussuttaa harsoliinaa, mutta suurempaa imemistarvetta ei ole.
 5. Nonni, juurikin jokin tällainen olisi varmasti hyvä vaihtoehto. Toi asu kuulostaakin kyllä tosi söötiltä
 6. Ajankohtainen aihe meillekin. Heinäkuussa tulossa häät, jonne ajattelin hankkia pojalle uudet kuteet. Siistit ja hyvännäköiset, mutta ei jäykät. Mahdoton yhtälö?!
 7. Tämän hetken suosikki on mango-jogurtti -sose.
 8. Meillä on vaunuissa kova koppa, joka on siellä kyllä kätevä. Näin kesällä on aika ilmavan oloinen. Haluaisin kuitenkin rattaisiin myös jonkinlaisen kopan, mielellään pehmeän, vähän kuin makuupussiksi, vaikka niissä "jalkasuojus" onkin. Vaunujen kova koppa kun ei mahdu Brion rattaisiin. Onko noi pehmeät kopat kuinka hintavia?